Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy fancynancy 40 dk eliptik canım daha çok yapacaktım 70 dk :spor:hedeflemiştim ama misafir geldi yakalandım :KK76:kulağımda kulaklık vardı kızım açmış kapıyı:rapci:
olsun kısa günün karı diyelim birde sabah akşam yürümüştüm neyse kızlar bu akşam ben yokum nişan var akşam :halay:yemekli:kk77: ay ne yaparım bilmem ..:KK17:
kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum ..:KK68:
ay bende regli oldum biraz önce:işsiz: öpüyorum hepinizi :KK15:herkese iyi akşamlar:KK31::KK31::KK31:

Annelik içgüdülerin mi :KK48:
Böyle güldüğüme bakma. eliyle hassas termometre gibi küsuratlı net ateş ölçer anne dediğin. Bu gerçek. Zamanla daha da gelişecek annelik güdülerin :KK70:
Henuz içgüdülerim de cok yeni tabi :KK48:
Ama ben eşime demistim 2 gun once, bence bu cocuk sarardı diye. O da yok ya falan demişti. Hastaneye gidince sarılıgın arttığını gördük. Bak içgüdülerim yanıltmadı beni :)
***5. TAKIM 518. Etap***

servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71)
0zlem (75,2/74,6/0,6 /%0,8 )
inatettimolacak (61 ) sabit
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,52 )
Cikilatacanavari (80,4/79,3/1,1/ %1,37 )
lydznp (85,5/85,4/0,10 /%0,12 )
BuRCuCuKkK (54,2/53,8/ 0,4/% 0,74)
aytozuvegece (70,9 ) bildirimsiz izne ayrıldı
hedef38beden(83,5/830/0,5 /%0,6)
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69,0/0,80/% 1,15)

5. Takım Ortalama: %0,398

toplight toplight morordek morordek moni moni
musaıt olanlar bı kontrol edebılırler mı bı hata var mı dye.. paylaşıma goturucem ona gore lısteyı
Ben tabi ki musait degildim :( elinize sağlık, halletmissiniz listeyi. Umut uyudu, ben de uyudum hemen biraz.
Heee sor sor. Tartım cevap verir :KK70: ben iştahımı kontrol etmediğim için maalesef işte to kısmı tecrübe edemedim. Şimdi de emziriyorum ama ilk zamanları gibi olmuyor tabi sütüm. Doymadık değil keyfilik muhtemelen. O yüzden sen yediklerine dikkat edersen, diyet değil doktorunun dediği gibi sağlıklı beslenme sadece, istemesende hızlı verirsin kilo canım. Özel bir şey yapmana gerek yok. :anne:
Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.
Kendimi toparlayinca hafiften spora baslamam lazım benim. Nitekim bildiğin gobek kaldı :olamaz: basenler de almış başını gitmiş.

bugün evden eczaneye diye çıkıp, eşimin peşine son anda takıldım:KK55:bana da gezmek olsun :KK70:beni fatih te bırakıp cumaya gitti o sürede 7000 adımlık yürümüşüm:KK6:
geldiğinde eminönü ne gittik ama felaket trafik vardı ve bir tek park yeri bile bulamadık döndük eve geldik,günün kar'ı yürüyüşüm oldu:KK73:

Anaaa bizde bugün niyetliydik ama son anda ben temizliğe dalınca vazgeçtik :D
İyiki gitmemişiz gerçi keşke ikimizde aynı zamanda gitseydik :D biz her salı görüşüyoruz eşlerinde kafalar uyuşursa her cumarteside Eminönünde onlarla bir kere daha görüşürdük :D :D :D Adamlar doyamadınız birbirinize derdi :D

Bende bugün baya yürüdüm ;)
Üstelik dışarda yediğim halde liste dışına çıkmadım :21::21::21::21:

Anaaa bizde bugün niyetliydik ama son anda ben temizliğe dalınca vazgeçtik :KK70:
İyiki gitmemişiz gerçi keşke ikimizde aynı zamanda gitseydik :KK70: biz her salı görüşüyoruz eşlerinde kafalar uyuşursa her cumarteside Eminönünde onlarla bir kere daha görüşürdük :KK70: :KK70: :KK70: Adamlar doyamadınız birbirinize derdi :KK70:

Bende bugün baya yürüdüm :KK66:
Üstelik dışarda yediğim halde liste dışına çıkmadım :21::21::21::21:
ahahah:KK70::KK70:
ayy iyiki gitmediniz trafik fenaydı ve çok kalabalıktı,eşim bayisine uğrayacaktı o yüzden gidiyordu bende kaynadım araya :confused: bayiye uğrayabimek mümkün olmadı duracak yer bile bulamadık eve döndük:KK55:
bugünkü yürüyüşlerimiz aradan çıkmış oh süper:KK6::KK6:

Kızlar ben 58.5 ile takımdaki deneme sürecine başladım (kendi çapımda 59.9 ile baslamistim) ama listeye kaçla girdim hatırlamıyorum. Hedefim 52 idi, şuan 53.8im. En erken ne zaman mezun olabilirim???

toplight toplight
Canım başlangıç kilon 58.5'mis o yuzden de 53.3 olduğunda mezun olabilirsin

ahahah:KK70::KK70:
ayy iyiki gitmediniz trafik fenaydı ve çok kalabalıktı,eşim bayisine uğrayacaktı o yüzden gidiyordu bende kaynadım araya :confused: bayiye uğrayabimek mümkün olmadı duracak yer bile bulamadık eve döndük:KK55:
bugünkü yürüyüşlerimiz aradan çıkmış oh süper:KK6::KK6:

Aynen ;) Yarında plates günüm :) gerçi Eminönüne gideceğiz eşimle ama eve gelince yaparım çünkü Pazar yine bahçeye gideceğiz ama bu kez arkadaşlarla ;) Kaçamak söz konusu olmaz hazırlıklı gideceğim Arkadaşlarda sağ olsun beni bozmazlar :D Dağ bayır yürürüz artık hazır doğayı bulmuşken ;)

Son düzenleme:
Henuz içgüdülerim de cok yeni tabi :KK48:
Ama ben eşime demistim 2 gun once, bence bu cocuk sarardı diye. O da yok ya falan demişti. Hastaneye gidince sarılıgın arttığını gördük. Bak içgüdülerim yanıltmadı beni :)

Ben tabi ki musait degildim :KK43: elinize sağlık, halletmissiniz listeyi. Umut uyudu, ben de uyudum hemen biraz.

Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.
Kendimi toparlayinca hafiften spora baslamam lazım benim. Nitekim bildiğin gobek kaldı :olamaz: basenler de almış başını gitmiş.
Ayyy kız daha yeni bebeğin oldu kolay mııı, ağır spor yapma canım, yürüyüş yaparsın.

Teşekkür ederim cnm sonunda ben de 7li rakam gördüm çok heycanliydi :KK70:
Di mi di mi :-) 6 lara da inşallah. :KK76:

En Büyük TÜRKİYE26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---70,8>>hedef>>
0zlem 0zlem ---74,6>>hedef>>
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy fancynancy ---77,9>>hedef>>
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp lydznp --- 85,4>>hedef>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>hedef>>
hedef38beden hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub nilsub ---??>>hedef>>

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın:KK56:

morordek morordek :anne::nazar:muaf:KK200:
@wendigo :anneadayı::nazar:muaf:KK200:
Yaa evet artık hedef koyamıyorum durumum ne olur bilmedigimdennn :) ama gene de haftalık bildirim yapmaya devam edecegimmm :KK75:

Aynen :KK66: Yarında plates günüm :) gerçi Eminönüne gideceğiz eşimle ama eve gelince yaparım çünkü Pazar yine bahçeye gideceğiz ama bu kez arkadaşlarla :KK66: Kaçamak söz konusu olmaz hazırlıklı gideceğim Arkadaşlarda sağ olsun beni bozmazlar :KK70: Dağ bayır yürürüz artık hazır doğayı bulmuşken :KK66:
aa dün bizim tesisde bantta yürürken baktım sitenin hatunları doluştu meğerse pilates günü ve saatiymiş(dışarıdan hoca geliyor bireysel aylık ücret karşılığında)gerçi sadece 6 kişi katılıyor derse,ben yürürken onlar pilates yaptı:KK6:kilom pilatese uygun olsaydı bende katılırdım onlara:işsiz:haftada 2 ya da 3 gün geliyormuş sanırım:KK55:
ay aman sakın bana pilates vermesin sibelcik:skandal:
yalnız hallerine öldüm gülmekten:KK70::KK70::KK70:

Ayyy kız daha yeni bebeğin oldu kolay mııı, ağır spor yapma canım, yürüyüş yaparsın.
Yok kız simdi yapar mıyım hic, benim dünyam dönmüş ne sporu :KK70:
Biraz büyüsün yumurcak, atarım pusetine, yürüyüş falan yaparım dedigin gibi :) evde de mekik, squat falan yapsam yeter vucut toparlasın da..

Back
X