- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın canım bu çok zararlı bu şekilde boğulup ölen binlerce çocuk var aman diyim sakın!!!Eminim herşeyi denemişsindir canım. Yanyana uyumayı denediniz mi? benim bir arkadaşım var onunda oğlu böyle çok memeye düşkündü, emzirmeyle ilgili konuşuyorduk gece sürekli kalkıp emzirmekten şikayet ediyordum, oda göğsü açık uyuduğunu, oğlu uyandığında emip kendi kendine tekrar uyuduğunu anlattı. Sende öyle dene dedi ama benim uyku çok ağır top patlasa uyanmam o derece, o yüzden hiç denemedim. Belki sen yapabilirsin. Emzik biberon falan istemiyor di mi?
Allah gönlünden geçeni hayırlı eylesin canım sen kalbini temiz tutMerhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim![]()
Gecen gün duşa girdim, Allah'ım sana şükür duş almak medeniyet resmen diye diye bi hal oldumHahahaaaa tabi ilk zamanlar nefes bile alamayacakmışsın gibi gelse böyle zamanlarda geliyor.![]()
cnm hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canini sikma tatlim hersey olacagina varirMerhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim![]()
Tatlım tehlikelerini bende biliyorum ama benim annemde beni o şekilde uyutuyormuş. Arkadaşımın da annemin de uykusu hafifti, benimki değil o yüzden denemedim diye de özellikle yazdım. Allah korusun bütün çocuklarımızı, bir an bile gözümüzü üzerlerinden ayırmaya korkuyoruz.Sakın canım bu çok zararlı bu şekilde boğulup ölen binlerce çocuk var aman diyim sakın!!!
Allah gönlünden geçeni hayırlı eylesin canım sen kalbini temiz tut![]()
yalan yanlış duş alırdım saçımı kurtarmazdım. başımın ağrısından duramazdım. kuaföre falan gitmek zaten süper lüks birşeydi. en sonunda saçımı ensemden tutup kesmiştim. tırnak kesersin törpü yapamazsın. ALLAH acısın ve yardımcısı olsun tüm annelerin.Gecen gün duşa girdim, Allah'ım sana şükür duş almak medeniyet resmen diye diye bi hal oldum![]()
Aminnnyalan yanlış duş alırdım saçımı kurtarmazdım. başımın ağrısından duramazdım. kuaföre falan gitmek zaten süper lüks birşeydi. en sonunda saçımı ensemden tutup kesmiştim. tırnak kesersin törpü yapamazsın. ALLAH acısın ve yardımcısı olsun tüm annelerin.
Amin, annelik zor şeymiş ciddenyalan yanlış duş alırdım saçımı kurtarmazdım. başımın ağrısından duramazdım. kuaföre falan gitmek zaten süper lüks birşeydi. en sonunda saçımı ensemden tutup kesmiştim. tırnak kesersin törpü yapamazsın. ALLAH acısın ve yardımcısı olsun tüm annelerin.
Şimdi minnacık bisey hic büyümeyecekmis gibi geliyor insana.Bir bakmissin okul zamanı gelmiss.Amin, annelik zor şeymiş cidden
günaydın ortimGünaydın kızlarrr...![]()
hahaha bana gülüyodun hatırladığım kadarı ile dediğim gibiymiş dimiAmin, annelik zor şeymiş cidden
Afiyet olsun canim..Eki Görüntüle 1998531
günaydın herkese yürüyüşten geldim evdeki herkes uyuyor bende geçe kalmayayım diye 2 yumurtadan omlet yaptım arasında peynir maydanoz dere otu var birde yeşil çay ile yola devam pazar rehavetine kapılmayın![]()
geçmiş olsun canım rabbim hakkında hayırlısını versinMerhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim![]()
sağol canım sen ne yaptın yürüyüş yaptın mı bu sabahAfiyet olsun canim..![]()