Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_7503.webp
Sporumu da yaptım.

Eminim herşeyi denemişsindir canım. Yanyana uyumayı denediniz mi? benim bir arkadaşım var onunda oğlu böyle çok memeye düşkündü, emzirmeyle ilgili konuşuyorduk gece sürekli kalkıp emzirmekten şikayet ediyordum, oda göğsü açık uyuduğunu, oğlu uyandığında emip kendi kendine tekrar uyuduğunu anlattı. Sende öyle dene dedi ama benim uyku çok ağır top patlasa uyanmam o derece, o yüzden hiç denemedim. Belki sen yapabilirsin. Emzik biberon falan istemiyor di mi?
Sakın canım bu çok zararlı bu şekilde boğulup ölen binlerce çocuk var aman diyim sakın!!!

Merhaba kızlar, sanırım düşük yapıyormuşum, ağrım var baya. Hayırlısı bakalım ne diyelim :KK43:
Allah gönlünden geçeni hayırlı eylesin canım sen kalbini temiz tut :anne:

selam kızlar:KK3:
önce pazara çıktım dolaştım durdum:KK55:akşam üstü havuza indim spor ayakkabılarımı evde unutmuşum eve çıkıp almaya üşenince 30 dakika spor salonunda çıplak ayak yürüdüm :skandal:ayaklarım üşüyünce koşu bandına çıktım 3,3 le yavaş yavaş 20 dakika yürüdüm yine çıplak ayak :sus:ayaklarım sıcacık oldu:KK70:kimse görmesin diyede gözüm hep kapıdaydı:KK53:görmemişin ne işi var çıbıl ayak bantta demesinler diye:confused:değişik bir deneyim oldu:süslü:her şartta yürürüm dermişim:KK6:
havuz çocuk doluydu girdiğime pişman oldum yüzecek alan bırakmamışlar:KK62:bir kenarda 15 dk kadar hareket yapıp çıktım:işsiz:

Sakın canım bu çok zararlı bu şekilde boğulup ölen binlerce çocuk var aman diyim sakın!!!

Allah gönlünden geçeni hayırlı eylesin canım sen kalbini temiz tut :anne:
Tatlım tehlikelerini bende biliyorum ama benim annemde beni o şekilde uyutuyormuş. Arkadaşımın da annemin de uykusu hafifti, benimki değil o yüzden denemedim diye de özellikle yazdım. Allah korusun bütün çocuklarımızı, bir an bile gözümüzü üzerlerinden ayırmaya korkuyoruz.

Gecen gün duşa girdim, Allah'ım sana şükür duş almak medeniyet resmen diye diye bi hal oldum :KK70:
yalan yanlış duş alırdım saçımı kurtarmazdım. başımın ağrısından duramazdım. kuaföre falan gitmek zaten süper lüks birşeydi. en sonunda saçımı ensemden tutup kesmiştim. tırnak kesersin törpü yapamazsın. ALLAH acısın ve yardımcısı olsun tüm annelerin.

Kahvaltı
1,5 wasa
Haşlanmış yumurtanın yarım beyazı
1 kk beyaz peynir
Çay

Ara
2 yk yoğurt + 1 yk chia + 1 dilim ananas
2 kupa filtre kahve

Öğle
1 simit
2 karper
1 ufak bardak ayran
3 yk humus

Ara
Maden suyu

Akşam
Haşlanmış tavuk (yarım avuç içi kadar)
1 yk pilav
3 yk patlıcan ezme
1 içli köfte

Akşam
Filtre kahve

Su: 2,5 litreden fazla
Spor: 50 dk eliptik, yine spor yaparsam eklerim.

yalan yanlış duş alırdım saçımı kurtarmazdım. başımın ağrısından duramazdım. kuaföre falan gitmek zaten süper lüks birşeydi. en sonunda saçımı ensemden tutup kesmiştim. tırnak kesersin törpü yapamazsın. ALLAH acısın ve yardımcısı olsun tüm annelerin.
Aminnn :dua:

Amin, annelik zor şeymiş cidden

Back
X