tünaydın kızlar
malum temizlik günüm
bebişinde 2.ay aşısı vardı 2 bacaktan bi koldan aşı oldu miniğim

eve geldim ara öğünümü yapmadan size bakayım dedim .pek kimsecikler uğramamış
Çok geçmiş olsun canım umarım kuzu huysuzlanmaz gece

Bende bugün temizlikle boğuştum

Camlar tüller güneşlikler derken geberdim bugün yorgunluktan ama daha gece köşe koltuğumu sileceğim

Bugün kendi kendime iş açtım başıma

Normalde her Ramazan ilk iftara Annemlere giderdik geçenlerde ben lavabodayken babam kuzuya kız hiç demiyorsun dedeciğim gelsene bize diye şakasına takılınca bende uzun zamandır bize gelmedikleri için hadi bu Ramazan ilk iftar bizde olsun dedim

Tabi bu durumda temizliğe hız vermek zorunda kaldım

hem o bahaneyle temizlikde daha çabuk bitti hemde Babamın gönlü oldu
Malum genelde her gün olmasada 2 günde bir ben gittiğim için onların gelme ihtiyacı olmuyordu

gerçi normal zamanda çağırdığımda bile Annem aman boşver eşin yorgun gelir falan derdi ama Ramazan bahanesiyle oda tamam dedi

Şimdi temizliği yarım yamalak yapsaydım geldiğinde temizliyecek bir şey görse ver bir bez ben iki dakikada hallederim deri beni deli eder

hatunun içinde temizlikçi var dayanamıyor
Ya ne bileyim gecen gün emzirmeden sonra kalanı pompayla sağayım dedim hic çıkmadı acaba o zaman cidden bitmis miydi ki?

dunden beri şişen göğüse ağırlık verdim boşalsın diye ama ondan önce eşit emzirmeye çalışıyordum. Niyeyse sağ göğsümden daha cok sut geliyor onu fark etmiştim bu şişen de sağ göğüs. Ben mi boyle olmasina sebep oldum farkında olmadan bilmiyorum
Canım geçmiş olsun

üzme tatlı canını

bol bol pompayla çekmeye çalış ki o gerginliğini alsın

benimde emzirme döneminde sağ göğsüm daha fazla şişerdi

Umarım bir iki güne geçer bol bol kompres yap