- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, ben ayaktayım halaErkenden uyudunuz dımıııııı
Ben üşenince poşet çay yapıyorum ama aktardan aldığımı demliyorum normalde fark dediğin gibi dağlar kadar yani.KıZlar sallama poşette yesılcay içince yesılcay içtiğimizi sanıyormuşuz.bugun caykurun demleme teneke kutusunda aldım cay offf nasıl keskın bısey bu insnamazsınız tavsıye ederım mutlaka almalısınız![]()
Yakmışsın yine devreleri kankicimGercekten mı canım ıyı yaaa ben de oyle yapayım o zaman![]()
Ben uyudum ve uyandım. Şimdi çamaşır yıkıyorum onu bekleyeceğim asmak için.Erkenden uyudunuz dımıııııı
Bence de servey bu sefer olduServeyım menu on numara
Haftaıcı super gıttın
Bence yarın olcak bu iş
Olursa butun gun kutlayacagımmm
Tüm gün dudağını büze büze ağladı miniğimÇok geçmiş olsun canım umarım kuzu huysuzlanmaz gece
Bende bugün temizlikle boğuştum
Camlar tüller güneşlikler derken geberdim bugün yorgunluktan ama daha gece köşe koltuğumu sileceğim
Bugün kendi kendime iş açtım başımaNormalde her Ramazan ilk iftara Annemlere giderdik geçenlerde ben lavabodayken babam kuzuya kız hiç demiyorsun dedeciğim gelsene bize diye şakasına takılınca bende uzun zamandır bize gelmedikleri için hadi bu Ramazan ilk iftar bizde olsun dedim
Tabi bu durumda temizliğe hız vermek zorunda kaldımhem o bahaneyle temizlikde daha çabuk bitti hemde Babamın gönlü oldu
Malum genelde her gün olmasada 2 günde bir ben gittiğim için onların gelme ihtiyacı olmuyordugerçi normal zamanda çağırdığımda bile Annem aman boşver eşin yorgun gelir falan derdi ama Ramazan bahanesiyle oda tamam dedi
Şimdi temizliği yarım yamalak yapsaydım geldiğinde temizliyecek bir şey görse ver bir bez ben iki dakikada hallederim deri beni deli ederhatunun içinde temizlikçi var dayanamıyor
Canım geçmiş olsunüzme tatlı canını
bol bol pompayla çekmeye çalış ki o gerginliğini alsın
benimde emzirme döneminde sağ göğsüm daha fazla şişerdi
Umarım bir iki güne geçer bol bol kompres yap![]()
Ben ondan başka yeşil çay içemiyorum otganik olanını kullanıyorumKıZlar sallama poşette yesılcay içince yesılcay içtiğimizi sanıyormuşuz.bugun caykurun demleme teneke kutusunda aldım cay offf nasıl keskın bısey bu insnamazsınız tavsıye ederım mutlaka almalısınız![]()
SüpersinBu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
Basenlerımden yukarı zor cıkmıstı
Bugun dusuk bel seklınde degıl gobegımın ustune gelecek sekıkde kapandı rahat rahat gıydım cok guzel oldu offff nasıl mutlu oldum anlatamam![]()
Aa say basmamışKuzucum yazmamışsın kaç dakika olduğunu.![]()
Geçen günKıZlar sallama poşette yesılcay içince yesılcay içtiğimizi sanıyormuşuz.bugun caykurun demleme teneke kutusunda aldım cay offf nasıl keskın bısey bu insnamazsınız tavsıye ederım mutlaka almalısınız![]()
Oohhh süper serveycim, bende geçen yaz kapri ince bi kot almıştım nasılsa zayıflarım giyerim diye ama tabi hayal olmuştu. Düğmeleri kapamayı bırak kalçamdan zor geçmişti, bugün kızımın gösterisinde giydim valla. Dün deneyip olduğunu görünce nasıl mutlu oldum anlatamamBu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
Bugun dusuk bel seklınde degıl gobegımın ustune gelecek sekıkde kapandı rahat rahat gıydım cok guzel oldu offff nasıl mutlu oldum anlatamam![]()
Yap yapGercekten mı canım ıyı yaaa ben de oyle yapayım o zaman![]()
Bravo sana. Daha ne istiyorsun işte.Bu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
ALLAH iyiliğini versin serveeeeyy. Sen de olmasan buralar bomboş kalacakmışTebrıkler canım bak kılo veremıyorum dıye uzuluyordun sporyn etkısınden olsa gerek ıncelıyorsun demekkı supersınnn
Heeee bak iyi hatırlattın benimkide likralıydı, yoksa o düğme rüyamda kapanırdı kiBravo sana. Daha ne istiyorsun işte.
Bende 42 beden pantolona girdim diye seviniyorumbu arada 42 de strech jean diye oldu
![]()
Kız gece gece benim beynim yandısenın beynın yanmış gıt uyu gıtttttt![]()
Uykusuzlar kulübüYok, ben ayaktayım hala![]()
InşALLAHBende uykuya
Sabah bol eksi çıkalım inş![]()