Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KıZlar sallama poşette yesılcay içince yesılcay içtiğimizi sanıyormuşuz.bugun caykurun demleme teneke kutusunda aldım cay offf nasıl keskın bısey bu insnamazsınız tavsıye ederım mutlaka almalısınız:KK50:
Ben üşenince poşet çay yapıyorum ama aktardan aldığımı demliyorum normalde fark dediğin gibi dağlar kadar yani.

Çok geçmiş olsun canım umarım kuzu huysuzlanmaz gece :KK66:
Bende bugün temizlikle boğuştum :temizlik:
Camlar tüller güneşlikler derken geberdim bugün yorgunluktan ama daha gece köşe koltuğumu sileceğim :temizlik:
Bugün kendi kendime iş açtım başıma :KK70: Normalde her Ramazan ilk iftara Annemlere giderdik geçenlerde ben lavabodayken babam kuzuya kız hiç demiyorsun dedeciğim gelsene bize diye şakasına takılınca bende uzun zamandır bize gelmedikleri için hadi bu Ramazan ilk iftar bizde olsun dedim :KK70:
Tabi bu durumda temizliğe hız vermek zorunda kaldım :KK70: hem o bahaneyle temizlikde daha çabuk bitti hemde Babamın gönlü oldu :21:

Malum genelde her gün olmasada 2 günde bir ben gittiğim için onların gelme ihtiyacı olmuyordu :KK66: gerçi normal zamanda çağırdığımda bile Annem aman boşver eşin yorgun gelir falan derdi ama Ramazan bahanesiyle oda tamam dedi :KK66:
Şimdi temizliği yarım yamalak yapsaydım geldiğinde temizliyecek bir şey görse ver bir bez ben iki dakikada hallederim deri beni deli eder :KK70: hatunun içinde temizlikçi var dayanamıyor :KK70:

Canım geçmiş olsun :KK66: üzme tatlı canını :KK66: bol bol pompayla çekmeye çalış ki o gerginliğini alsın :KK66: benimde emzirme döneminde sağ göğsüm daha fazla şişerdi :KK66:
Umarım bir iki güne geçer bol bol kompres yap :KK66:
Tüm gün dudağını büze büze ağladı miniğim:anne::110:
Oh mis temizlik aradan çıktı güle güle kirletin :KK60:

KıZlar sallama poşette yesılcay içince yesılcay içtiğimizi sanıyormuşuz.bugun caykurun demleme teneke kutusunda aldım cay offf nasıl keskın bısey bu insnamazsınız tavsıye ederım mutlaka almalısınız:KK50:
Ben ondan başka yeşil çay içemiyorum otganik olanını kullanıyorumHoppa
Bu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
Basenlerımden yukarı zor cıkmıstı
Bugun dusuk bel seklınde degıl gobegımın ustune gelecek sekıkde kapandı rahat rahat gıydım cok guzel oldu offff nasıl mutlu oldum anlatamam :KK31:
Süpersin:KK9::nazar:
Kuzucum yazmamışsın kaç dakika olduğunu. :KK48:
Aa say basmamış:KK48:
45 dakika şekercimHoppa

Geçen gün nilsub nilsub da ondan bahsetti ama ben hiç dikkat etmedim markette. Yarın markete ugrayacagim. InşALLAH unutmam :KK64:

Bu arada mavıden aldıgım 28 beden bır kotum vardı bır sure once cıkartmıstım gıymek için
Degıl dugmelerı kapansın
Bugun dusuk bel seklınde degıl gobegımın ustune gelecek sekıkde kapandı rahat rahat gıydım cok guzel oldu offff nasıl mutlu oldum anlatamam :KK31:
Oohhh süper serveycim, bende geçen yaz kapri ince bi kot almıştım nasılsa zayıflarım giyerim diye ama tabi hayal olmuştu. Düğmeleri kapamayı bırak kalçamdan zor geçmişti, bugün kızımın gösterisinde giydim valla. Dün deneyip olduğunu görünce nasıl mutlu oldum anlatamam :KK76: bu arada öyle seninki gibi 28 beden falan değil tabiii ama olsun. 31 bedene sığıyorum artık bu da bir başarı, hiç giyemiyordum.

Degıl dugmelerı kapansın
Bravo sana. Daha ne istiyorsun işte. :KK5:
Bende 42 beden pantolona girdim diye seviniyorum :-) bu arada 42 de strech jean diye oldu :KK70::KK70::KK70:

Menümü yazıp kaçayım. lydznp lydznp bende akşamüstü 2,5 saat uyuyup kalktım çocuklarla, okulda hepimizin canı çıktı ki maaile serildik yataklara :-) inşallah uyuyabilirim tekrar.
Sadece çamaşır için uyandın deme sakın.

Kahvaltı
Sahanda yumurta (1 tane)

Ara
4 kurabiye
2 after eight çikolata (kare çikolata)

Öğle
Dürüm döner
Ayran

Ara
Filtre kahve

Akşam