- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.441
Yoldu sonra bu hale geldımDaha yolmadımı @moni seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoldu sonra bu hale geldımDaha yolmadımı @moni seni![]()
Yenıler de dıyor manısa dayım benEskiler 46lik derdi![]()
Meşhurmuş biliyorum bizim Bakırköy gibi.Yenıler de dıyor manısa dayım ben
Tımarhanenın havasından bencee
Hayırdır nıye gıttın orayaMeşhurmuş biliyorum bizim Bakırköy gibi.Ama bize Erenköy yakın. Arada gidiyorum. Bir keresinde dr bana biraz burada dinlenmek istermisin diye sordu. Bende bahçe de dolaşmak yetti demiştim
artık baktı benim aksiyeteyi bozan cok bir el atayım dedi zahaar
![]()
Benımkı de asılcakMenüyü yazdım. Çamaşırları astım. Uykuya kaldığım yerden devam etmeye çalışayım. Iyi geceler, tatlı rüyalar. Sabaha bol eksiler![]()
Aksiyete bozukluğu türkçesi depresyonunun eşiğindeymişim ama çok hassasmışım. Birde benim düzeltebileceğim birşey değilmiş. Düşünce tarzımı değiştirmem gerekiyormuş falan filanHayırdır nıye gıttın oraya
(Dekı delıyı gorunce ssopasını saklarmış da temkınlı olayım)
Anaaaa bu gece serveyle gececek deli deliDaha uyumadım sabah ben artı cıkmıyım da kom cıksın![]()
günaydın ortim gözün aydın hadiGünaydın kızlar
84.9 la ilk bildirim benden. -500gr ayrıca regl olduğum halde. Haftaya gümbür gümbür geliyorum inşALLAH![]()
bol yeşil çay iç yorgunluktan su toplamıştı vucudunKızlar bildirimi yapıp kaçayım 79.8 geldim +0.5 %-0.63 ama eminim hepsi ödem![]()
günaydın geçmiş olsun kaptanımGunaydinlar
Umarim bol kg vermeli bir gun olur serveyim devreleri yakmis butun gece ayakta
Kizlar islem dun guzel gecti bugun taburcu edecekler insallah bizde evimize donecegiz
ellerine saglik bahar cim yalniz T TopaLsoLucaNn 518.etapta izinli degil analiz sonuclarina izinli yazmissinda tatlimMerhaba 5. takımcım,
501. ve 518. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-38#post-51512734
Geçer not aldığınız için tebrikler!![]()
Nilgunum gunaydin gec kalmissin bugun tartiya ciktin migünaydın geçmiş olsun kaptanım
Gunaydinlar
Umarim bol kg vermeli bir gun olur serveyim devreleri yakmis butun gece ayakta
Kizlar islem dun guzel gecti bugun taburcu edecekler insallah bizde evimize donecegiz