Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde menü sıkıştırayım araya
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Dereotu maydanoz
2 dilim tbe
Yeşil çay

Ara 1 activa anansli

Öğlen
Tavuk sote
Yeşil salata 1yk arpa şehriye pilavı
Yoğurt

Ara
2 ince dilim ananas

Akşam
5yk kavrulmuş sebze 3yk yoğurt
Domates salatası
2 dilim tbe

3.8lt su
500ml ananas çayı
1 sade türk kahvesi

Spor olarak 15dk Zeynep le leslie jessica karışımı dans 2 saat uyku :KK49:

Yenıler de dıyor manısa dayım ben
Tımarhanenın havasından bencee
Meşhurmuş biliyorum bizim Bakırköy gibi. :KK66: Ama bize Erenköy yakın. Arada gidiyorum. Bir keresinde dr bana biraz burada dinlenmek istermisin diye sordu. Bende bahçe de dolaşmak yetti demiştim:KK48: artık baktı benim aksiyeteyi bozan cok bir el atayım dedi zahaar :KK70:

Menüyü yazdım. Çamaşırları astım. Uykuya kaldığım yerden devam etmeye çalışayım. Iyi geceler, tatlı rüyalar. Sabaha bol eksiler :KK15:

Meşhurmuş biliyorum bizim Bakırköy gibi. :KK66: Ama bize Erenköy yakın. Arada gidiyorum. Bir keresinde dr bana biraz burada dinlenmek istermisin diye sordu. Bende bahçe de dolaşmak yetti demiştim:KK48: artık baktı benim aksiyeteyi bozan cok bir el atayım dedi zahaar :KK70:
Hayırdır nıye gıttın oraya:KK45:
(Dekı delıyı gorunce ssopasını saklarmış da temkınlı olayım:rapci:)

Hayırdır nıye gıttın oraya:KK45:
(Dekı delıyı gorunce ssopasını saklarmış da temkınlı olayım:rapci:)
Aksiyete bozukluğu türkçesi depresyonunun eşiğindeymişim ama çok hassasmışım. Birde benim düzeltebileceğim birşey değilmiş. Düşünce tarzımı değiştirmem gerekiyormuş falan filan:ukala::ukala: antidantidepresanlar bende yan etki yapıyor kullanamıyorum. Semeye bağlayarak tedavi oluyorsun ilaçlı yada ilaçsız :KK48::KK48::KK48:

Gunaydinlar
Umarim bol kg vermeli bir gun olur serveyim devreleri yakmis butun gece ayakta
Kizlar islem dun guzel gecti bugun taburcu edecekler insallah bizde evimize donecegiz

Gözünüz aydın canım ;) Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın ....Aminnnnn

Back
X