Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya:işsiz:

yapıyo ya, kol hem şişiyo hafiften ve ağrısı da çok oluyo maalesef. geçmiş olsun canım. mahmutla uzak kaldınız bu ara.

Günaydınlar
Yok kuzucum ya, hiç olur mu öyle şey. bizde kendi bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz sana canım. :KK19:
Evet ya sagolun cidden cok iyi geliyor sizin tecrubelerinizden faydalanmak :KK19:
Bu arada pamuk gibi olmuştur yıkanınca, bizim içinde öpüp mıncır Umutcuğumuzu :KK36:
Operim tabi kii :KK68:
ohh miss sıhhatler olsun kuzuya:anne::nazar:
Sagol monisim
iyi geceler kızlar:KK3:
ay anca oturabildim pc ye:kahve:
evet gelelim sibelle olan randevuma:süslü:
beklemediğim halde az da olsa kg gitmişHoppa
ayşe:nazar:
geçen hafta:95,6
bu hafta:94,8
fark:0,8
yağ:0,3

banuş:nazar:
geçen hafta:106,6
bu hafta:105,7
fark:0,9
yağ:0,8
Cok iyisiniz yine tebrik ederimmm :KK9:
:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:

@servey>>67,0

@0zlem >>69,0

@inatettimolacak>>58,5

moni moni >>94,0

fancynancy fancynancy >>73,0

@Cikilatacanavari>>78,0

lydznp lydznp >>80,0

@BuRCuCuKkK>>52,0

hedef38beden hedef38beden >>77,0

@TopaLsoLucaNn>>65,0

nilsub nilsub >>78,0

wendy wendy >>??

morordek morordek >>68,0

kızlar bu liste hem cuma hedeflerimizi kapsıyor hem de aylık hedeflerimizi:KK56:
bakalım kimler aylık hedeflerine ulaşabilecek:KK31::KK31::KK31:
Ben ulaşamayacağım galiba bu hedefe
Aşkolsun Şeyma aileyiz derken.... bizle de paylaşacaksın tabi ki :)
Sagol kuzum :KK37:
Işten geliyorum iftar hazirligi. Sonrasında biraz minnak prensesle vakit geçir cuuuup yatak. Bu gece biraz gözüm açıldı bir yazayım dedim. Haftaya yeni şantiye yoğun tempo pek katılım sağlayamam gibi geliyor. Dikkat edin kendinize ve sevdiklerinize :KK15:
Gectiniz mi yeni şantiyeye? Kolay gelsin :KK36:
Gunaydin kizlar yine ben yollarda
Istanbula gidiyorum
morordek morordek tatlim rahatlamistir kuzu ama biraz gec olmadi mi ilk banyosu biz gobek dustugu gun yaptirdik da hep
moni moni cok guzel gidiyo tatlim seninde banusunda helql size

Ayy ne uyumuştur kuzucuk, göbeği yeni mi düştü ki? Neden yıkamadınız?
Kaptanım ve wendicim aslında 1 haftalikken göbeği düştü ama doktor göbeğinin iyice kurumasını bekleyin ıslak kalınca yakmak zorunda kalıyoruz dedi. Gecen cumartesi kontrolde gosterdigimizde de 2-3 gun daha bekleyin demişti ondan biraz gec oldu ilk banyosu. Yoksa bize kalsa coktan yikayacaktik

Kaptanım ve wendicim aslında 1 haftalikken göbeği düştü ama doktor göbeğinin iyice kurumasını bekleyin ıslak kalınca yakmak zorunda kalıyoruz dedi. Gecen cumartesi kontrolde gosterdigimizde de 2-3 gun daha bekleyin demişti ondan biraz gec oldu ilk banyosu. Yoksa bize kalsa coktan yikayacaktik

anladım kuzucum, güzelce uyudu mu bari? o da rahatlamıştır.

fancynancy fancynancy ciss ne yedin ki o kadar spor yaptin merak ettim
lydznp lydznp tatlim kolay gelsin yeni santiye
Kizlar valla ben sizleri olmayan kizkardeslerim yerine koydum kizsanizda hoslanmasanizda sizlerle paylasiyom herseyi
Cicibebe ve Nutella :KK23::KK23::KK23: geçen günde yaptım aynı şeyi, bir daha yemeyeyim diye. 48 dk Leslie ile 425 kalori yaktım ama yediğim herhalde 550-600 kaloriydi. Cicibebe çok kalorili bisküvi, elimde de koca paket olunca dibini görecektim neredeyse :(
Eliptiğe standart kilo verme sporum gözüyle baktığım için, ekstra bir şeyler yapma ihtiyacı duydum. Zıplamayı da günde 300-400 e çıkarıp aklıma geldikçe 50şer setten yapayım diyorum. Çok faydalıymış kilo vermek için zıplama, öyle diyorlar.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Malum Ramazandan dolayı topikler daha bir sakin özellikle bizimkisi :KK48: Kızlar hem çok yoğun hemde oruçtan halsiz düşüyor :) bende ayağı yanmış kedi gibi sabah erkenden kalkınca sizlerede bir bakayım diyorum her defasında :KK66:
Maşallah :nazar: gayet güzel sohbetiniz ilerliyor :KK68:

Valla sizin takımda benim için çok değerli :KK68: Allah razı olsun ilk günden beri Benide takımdan ayırmadınız :KK60: Ayşeyle birlikte çıktığımız bu yolda her fırsatta motive ediyorsunuz ve inancımızı her defasında daha bir sağlam hale getiriyorsunuz :KK68:
Rabbim hepinize şu mübarek günlerin hürmetine gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Cumaya kaldı 2 gün :21: İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz tartılarda :KK68:

Teşekkürler canım :KK66: Sanada kolay gelsin Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnn
Aminnnn ne güzel dualar etmişsin canım. :KK25:

ay canım ne işi ayağım çok ağrıyo birde aşı olan kolum kıpırdatınca çok ağrıyo deliricem bir aşı bu kadar ağrı yaparmı ya:işsiz:
Evet o aşı çok ağrı yapar. Benim 3 günden önce kendine gelemez kolum. Bu arada benimde son doz tetanoz aşım kaldı. Temmuz da benimki de :(

Günaydınlar

Evet ya sagolun cidden cok iyi geliyor sizin tecrubelerinizden faydalanmak :KK19:

Operim tabi kii :KK68:

Sagol monisim

Cok iyisiniz yine tebrik ederimmm :KK9:

Ben ulaşamayacağım galiba bu hedefe

Sagol kuzum :KK37:

Gectiniz mi yeni şantiyeye? Kolay gelsin :KK36:

Yeni şantiye p.tesi inşALLAH.
Demek bizim göbek kanaması banyodan oldu. :KK57: Ben oğlanı 3 kızı 1,5 günlükken başladım yıkamaya. Her gün yıkanırlar o günden beri. Oğlanda değil ama kızın göbeği kanamıştı. K vitamini tekrarı yaptılar sonra bir daha kanamadı. o zaman bizim dr. da" bu vitanin kanı pıtılaştırır. tekrar kanarsa yarayı yakarız" demişti. :110:

Evet baya rahat uyudu gece :)

oy çok sevindim, gerçi sen niye uyuyo ki acaba derdinden rahatça uyumamışsındır ya :)

Yok henüz geçmedim. Proje md.müz "p.tesiye geçin. O zaman kadar servisler ayarlanır" demiş. Galiba servisle gideceğim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :KK48:

sevin ama araba kullanmamazlık yapma, hafta sonu da olsa arada al arabayı 2 tur at. olmaz öyle. unutuluyo herşey zamanla. bana da solumdan bi araba çarpmıştı, hafif bişi ama, resmen sol aynaya bakmaya korkuyodum geçti hemen ama.

oy çok sevindim, gerçi sen niye uyuyo ki acaba derdinden rahatça uyumamışsındır ya :)

sevin ama araba kullanmamazlık yapma, hafta sonu da olsa arada al arabayı 2 tur at. olmaz öyle. unutuluyo herşey zamanla. bana da solumdan bi araba çarpmıştı, hafif bişi ama, resmen sol aynaya bakmaya korkuyodum geçti hemen ama.
Benim kaza da araç pert olmuştu. Yanımda arkadaş vardı ve ben ona birşey oldu diye çok korkmuştum. :sus:

İyi eğlenceler canım :)

Teşekkür ettim wendigocum.
:KK200::KK200:

Bugun Umut'a ilk banyosunu yaptırdık, umarım biraz rahatlar kuzucuk :emir_bebek:

Ya ben de görmemiş gibi her seyi burdan mı paylaşıyorum diye bi sorguladim kendimi şu an ama hosgorursunuz herhalde :KK200:

Paylaş tabi ki ördekcim.
Burası sonuçta sadece bir kilo verme grubu değil ki.
Normalde belki de çevremizdekiler paylaşmadığımız pek çok şeyi burada paylaşıyoruz. Belki de o nedenle bu kadar güzel.

Bu arada ne sevimli olmuştur banyo sonrası.:nazar:
Aminnnn canım :dua::dua:

Yolculuk nereye şekerim? Bizde erken rez ile tatilimizi aldık, Eylül'de gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmazsa. 3 ayım var, 6 kilo versem ayda 2'şer kilodan süper olacaakkk. :KK49::KK49::KK49:

Yok kuzucum ya, hiç olur mu öyle şey. bizde kendi bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz sana canım. :KK19:

Hiç bilmiyorum fancycim. :)
Antalya diye çıkıyoruz ama yol ne gösterecek bakacağız. :KK53:

Ya, aslında ben erken rezervasyon olayını çok beğeniyorum ama biz hiç programlı olamıyoruz. O nedenle hiç girişmiyoruz o işe ama çocuk falan olunca programlar daha net oluyor sanırım.

Ayy ne güzel olur kiloları da verip rahatça gitmek.:dondurma::dondurma:

Menümü de yazayım.

Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
Cıssss :oops:

Öğle
1 büyük kase Yoğurt çorbası pirinçsiz

Ara
Türk kahvesi sade

Akşam
2 kepçe tavuk suyu çorba
1 tane z.yağlı enginar
2 yk humus
Ufak bir parça haşlanmış tavuk

Ara
Filtre kahve
Chia lı ayran (yaptım ama içermiyim bilmiyorum :KK43:)

Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik, 48 dk Leslie burn body fat 3 mile (bunu cısss ım yüzünden yaptım), 150 zıplama, 150 jumping jack
Cıssı görmeyince süper :nazar::nazar:
iyi tatiller tatlım:KK60:

ohh miss sıhhatler olsun kuzuya:anne::nazar:

Çok sağ ol monicim.

iyi geceler kızlar:KK3:
ay anca oturabildim pc ye:kahve:
evet gelelim sibelle olan randevuma:süslü:
beklemediğim halde az da olsa kg gitmişHoppa
ayşe:nazar:
geçen hafta:95,6
bu hafta:94,8
fark:0,8
yağ:0,3

banuş:nazar:
geçen hafta:106,6
bu hafta:105,7
fark:0,9
yağ:0,8

Ne kilolar verdiniz ve monicim. Helal olsun size.:nazar::nazar:

yeni listemi paylaşayım:kk77:
uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir yarım yağlı
1 adet tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay
bol maydanoz tabağı
10 adet kiraz

ara
10 adet kiraz
1 fincan ılık su

öğle
bol salata
5 yemek kaşığı et sote 120 gr ızgara et ya da 4 yumurta büyüklüğünde köfte
1 kase cacık+1 y.k chia tohumu +1 t.k zerdeçal

Ara
1 kutu aktivya ananaslı

ara
1 fincan türk kahvesi sade
1 adet hurma ya da 3 adet gün kurusu kayısı ya da 1 adet kivi ya da 1 dilim ananas

Akşam
bol yeşil salata+1y.k çörek otu+1t.k zerdeçal
4 yemek kaşığı etli sebze yemeği ya da 120 gr et ızgara ya da 4 y.k kıymalı tavuklu sebze yemeği
1 kase cacık ya da 2 y.k yoğurt

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre

hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

Hadi bakalım yeni listeniz hayırlı olsun.

Gunaydin kizlar yine ben yollarda
Istanbula gidiyorum
morordek morordek tatlim rahatlamistir kuzu ama biraz gec olmadi mi ilk banyosu biz gobek dustugu gun yaptirdik da hep
moni moni cok guzel gidiyo tatlim seninde banusunda helql size

fancynancy fancynancy ciss ne yedin ki o kadar spor yaptin merak ettim
lydznp lydznp tatlim kolay gelsin yeni santiye
Kizlar valla ben sizleri olmayan kizkardeslerim yerine koydum kizsanizda hoslanmasanizda sizlerle paylasiyom herseyi

Kaptanım güzel haberlerini bekliyoruz.:KK200::KK200:
Ne kızması yahu. Anlatacaksınız tabi ki.

Back
X