Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.

Eki Görüntüle 2003266
Yaaa mükemmel görünüyorsun harika olmuşsun inşallah devamı da gelir müthiş gidiyorsun :KK9::KK9:

Yaaa mükemmel görünüyorsun harika olmuşsun inşallah devamı da gelir müthiş gidiyorsun :KK9::KK9:
Ay valla çok sağol çikilatacım, nasıl güzel enerji veriyorsunuz anlatamam. inşallah dediğin gibi daha veririm de yine sizden böyle güzel övgüler alırım, bir 10 kilo daha verdikten sonra tabiii :KK200:

image.webp
Valla ben de fancynancy fancynancy gibi aynı kıyafetlerle kıyaslayabılecegım bır foto yok ama çok eskı bır foto gordum gecende ılk oğluma yenı doğum yapmıştım o halimle şimdikini atayım gorun:ukala:
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
:KK48::KK48::KK48::KK48:

*5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/69,3/0,5/%0,72):nazar::nazar::nazar:
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ 53.1/0.7/%1.3)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )

Vermek zor degıl fancynancy fancynancy cim ben bunu hep yaptım ama koruyamıyorum
İnş bu sefer 1 yıl aynı kıloda kalmak ıcın ıgrasırsam snr sabıtlenır artık
Koruma donemınde burada olurum buranın cok faydası var

Aynen canım. 3. Mezun oluşum olacak, artık kararliyim tekrar almak istemiyorum...

Eki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
:KK48::KK48::KK48::KK48:
Ooooo sende çok vermişsin serveycim, zaten yüzünden çok belli oluyor. Valla bu halinde fıstık gibi maşallah :nazar::nazar:

Ramazanda korursam sonrakı bır ayda goruruz inş
Doğum gunum 24 temmuzda inş basarmış olurum
Yaparsın sen ya, ben sana inanıyorum. :super: Gerçekten.

Vermek zor degıl fancynancy fancynancy cim ben bunu hep yaptım ama koruyamıyorum
İnş bu sefer 1 yıl aynı kıloda kalmak ıcın ıgrasırsam snr sabıtlenır artık
Koruma donemınde burada olurum buranın cok faydası var
Birde koruması var değil mi. Benimde buralardan pek ayrılmaya niyetim yok uzunca bir süre.
Bende sana yetişmeye çalışır birlikte korumaya geçeriz inşallaaahh. :KK5:

Back
X