Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooooo sende çok vermişsin serveycim, zaten yüzünden çok belli oluyor. Valla bu halinde fıstık gibi maşallah :nazar::nazar:

Yaparsın sen ya, ben sana inanıyorum. :super: Gerçekten.

Birde koruması var değil mi. Benimde buralardan pek ayrılmaya niyetim yok uzunca bir süre.
Bende sana yetişmeye çalışır birlikte korumaya geçeriz inşallaaahh. :KK5:
Yetısırsın can can ben de sana guvenıyorum

Bir emzirme seansindan merhaba :KK3:
Kızlar evim için iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimizin yuvasını huzurlu etsin inşallah :dua: Bugün kvdeydim o yüzden tartilamadim yarin akşamüstü tartılsam olmaz mı ?
Olur canım yarın ogleden sonra tartilip bildir
Kaptancanlarim toplight toplight morordek morordek ben yüzdemi yazdım, ikiye bölünecek sanırım. Bir de mezun olmak istiyorum :KK31:
Tamam canım gördüm bildirimini, yanına da mezun olmak istiyor yazarız. Insallah bir daha hiç almazsın kiloları :)

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/69,3/0,5/%0,72)
0zlem (74,3/74,7/-0,4/ %-0,54)
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/53,1/0,7/%0,65)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )

Kızlar ben ofisimi toparlamaya başladım. Yarında yeni ofisimize yerleşecekmişiz. Şimdilik PC kapanır yarına AL
sağlıklı beslenmekten zaten düşüyor:KK48:vücud alışkın homini yemeye,tansiyon şekerde tavanlarda şimdi ise düzenli beslenmeye geçip kilo da verince ikisi de düşüşlerde:KK56: bu geçiş süreci de haliyle dengemi bozuyor:KK51: bir süre alışana kadar devam edecek sanırımHoppaaman normale dönsünler de yaşarım bu süreci sorun değil:süslü:
Dr takip ediyormu Aysecigim? Belki kullandığın ilacın dozunu degistirir. Yada artık sen hasta değilsin ilacı bırak falan der. Bunlar olabilen şeyler. ;)

kızlar selam oğlumun mezuniyeti vardı az önce ordan geldik yanımda o var o yüzden pek giremeyebilirim bu akşam tartılın bakalım oruçlu olanlar iftardan önce bu arada toso dan ve burcu dan da hiç ses çıkmadı dimi
Nice mezuniyetler ve hayırlı güzel günlerini de gör inşALLAH:)

Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.

Eki Görüntüle 2003266
Ferah :KK57: kız ne güzel küçülmüşsün sen öyle bayıldım :ruh:maşallah sana fıstık fıstık :nazar::KK9:

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )
Süpersin wendi :nazar::KK9:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenleri şu mübarek ayın ve günün hürmetine sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah :KK68:

Bu sabah bende diyetisyende gördüğüm rakamın 1 tık altını evdeki tartıda gördüm ( manyakmıdır nedir ille önce Sibelde görecek bir rakamı sonra bana kendi gösterecek :D :D :D )
Şükür en azından gecikmeli de olsa eksi gösteriyor her hafta ve 2li rakamlara az kaldıkça ben her hafta dahada heycanlanıyorum :KK71::KK71::KK71::KK71:

İnşallah bu Bayram çifte bayram nasip eder Rabbim ondan sonra da inanıyorum çok daha zevkli ve kolay gidecek kilocuklar :21:
İyi varsınız kızlar yaa :KK15::KK15::KK15::KK15:Ayşeyle birlikte çok çok motive ediyorsunuz bizleri :21:

Sizleride ayrı ayrı tebrik ediyorum ;) zaten fıstık gibi hatunlarsınız dahada fıstık gibi oluyorsunuz hedefe ulaştıkça ;) Darısı bizlerinde başına :KK68:

Eki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Ahanda bir fıstık daha :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah banada nasip olur bu kadar güzel rakamları görmek ve en önemlisi sağlıklı, hafif bir hayat sürmek :KK37:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenleri şu mübarek ayın ve günün hürmetine sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah :KK68:

Bu sabah bende diyetisyende gördüğüm rakamın 1 tık altını evdeki tartıda gördüm ( manyakmıdır nedir ille önce Sibelde görecek bir rakamı sonra bana kendi gösterecek :KK70: :KK70: :KK70: )
Şükür en azından gecikmeli de olsa eksi gösteriyor her hafta ve 2li rakamlara az kaldıkça ben her hafta dahada heycanlanıyorum :KK71::KK71::KK71::KK71:

İnşallah bu Bayram çifte bayram nasip eder Rabbim ondan sonra da inanıyorum çok daha zevkli ve kolay gidecek kilocuklar :21:
İyi varsınız kızlar yaa :KK15::KK15::KK15::KK15:Ayşeyle birlikte çok çok motive ediyorsunuz bizleri :21:

Sizleride ayrı ayrı tebrik ediyorum :KK66: zaten fıstık gibi hatunlarsınız dahada fıstık gibi oluyorsunuz hedefe ulaştıkça :KK66: Darısı bizlerinde başına :KK68:

Ahanda bir fıstık daha :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah banada nasip olur bu kadar güzel rakamları görmek ve en önemlisi sağlıklı, hafif bir hayat sürmek :KK37:
canım az kaldı 2 li rakamlara düşüsün inşallah bayramda daha da altını göreceksin tatlım
korkmuştum sabah daha fazla çıkarım diye ama +300 çıktı sadece, şaşırdım sevindim, bol su içmiştim dün, ödemleri çözdüm sanırım.
ee wendicim hadi baklım gidecek bu kilolar çok sevindim tatlım

Back
X