- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.021
insallah canım gelmemeleri bizim elimizde.ay inşallah, içime yeniden heyecan düştü, ramazanda kendimi dizginlememe yardımcı oluyor, inşallah gitsin gelmesinler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canım gelmemeleri bizim elimizde.ay inşallah, içime yeniden heyecan düştü, ramazanda kendimi dizginlememe yardımcı oluyor, inşallah gitsin gelmesinler.
Kırmışsın hadi çok iyi 1.7ne yaptın bizede soyleKızlar nerdesinizzz?
Günaydın nasıl oldunGünaydın kızlar..![]()
Kolay gelsin sana..Günaydın kızlar. Dün yazdığım mesajı göndermeyi unutmuşum. Bu sabahki mesajlarla gitmiş. Neyse ben 2 arada 1 derede bakıp birşeyler yazıyorum ama.... burası dün bitmedi. Bugün hala taşınma işi devam. Kamyon bekliyoruz yüklenmesi için. Bu arada dün akşam tartıldım. Sabit nasıl olduysa. Ben artı gelirim sanıyordum
Bu arada kime ne yazacaktım unuttum. Ama hepinizi tebrik ediyordum![]()
Tesekkurler canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri şu mübarek ayın ve günün hürmetine sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah
Bu sabah bende diyetisyende gördüğüm rakamın 1 tık altını evdeki tartıda gördüm ( manyakmıdır nedir ille önce Sibelde görecek bir rakamı sonra bana kendi gösterecek![]()
![]()
)
Şükür en azından gecikmeli de olsa eksi gösteriyor her hafta ve 2li rakamlara az kaldıkça ben her hafta dahada heycanlanıyorum
İnşallah bu Bayram çifte bayram nasip eder Rabbim ondan sonra da inanıyorum çok daha zevkli ve kolay gidecek kilocuklar
İyi varsınız kızlar yaaAyşeyle birlikte çok çok motive ediyorsunuz bizleri
Sizleride ayrı ayrı tebrik ediyorumzaten fıstık gibi hatunlarsınız dahada fıstık gibi oluyorsunuz hedefe ulaştıkça
Darısı bizlerinde başına
Ahanda bir fıstık daha
İnşallah banada nasip olur bu kadar güzel rakamları görmek ve en önemlisi sağlıklı, hafif bir hayat sürmek![]()
Tesekkurler kaptanımm
Tesekkurler vesılemKuzucum sen hep güzelsin :) maşallah sana.
Teşekkürler kaptanım, hep böyle versek keşke.
oy maşallah kuzuya rabbim daha nice mezuniyetler göstersin inşallahkızlar selam oğlumun mezuniyeti vardı az önce ordan geldik yanımda o var o yüzden pek giremeyebilirim bu akşam tartılın bakalım oruçlu olanlar iftardan önce bu arada toso dan ve burcu dan da hiç ses çıkmadı dimi
Allah iyiliğini versin
harikasın bitanem,maşallah sana çok fark var ve süper görünüyorsunKızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.
Eki Görüntüle 2003266
evet bitanem bugün ölçü günü ben aldım ölçülerimimoni monicanım ya ölçü günü geldi mi, çok merak ediyorum valla inşallah yine göbeğimden gitmiştir.
Spor listesini ekleyeyim mi kalsın mı kızlaarrr? Çok katılım olmadı son 15 günde, ramazanı da atlattıktan sonra mı başlasak tekrar tutmaya, yoksa hep ben şampiyon olcam![]()
maşallah canım süper görünüyorsunEki Görüntüle 2003388
Üsttekiler öncesi (soldakınde ortada, sagdakınde ise en bastayım)
Alttakiler şimdi
![]()
yeni ofisin hayırlı olsun ayşecim huzurla mutlulukla çalışırsın inşallahKızlar ben ofisimi toparlamaya başladım. Yarında yeni ofisimize yerleşecekmişiz. Şimdilik PC kapanır yarına AL
Dr takip ediyormu Aysecigim? Belki kullandığın ilacın dozunu degistirir. Yada artık sen hasta değilsin ilacı bırak falan der. Bunlar olabilen şeyler.![]()
aleyküm selam banum,aminnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri şu mübarek ayın ve günün hürmetine sizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah
Bu sabah bende diyetisyende gördüğüm rakamın 1 tık altını evdeki tartıda gördüm ( manyakmıdır nedir ille önce Sibelde görecek bir rakamı sonra bana kendi gösterecek![]()
![]()
)
Şükür en azından gecikmeli de olsa eksi gösteriyor her hafta ve 2li rakamlara az kaldıkça ben her hafta dahada heycanlanıyorum
İnşallah bu Bayram çifte bayram nasip eder Rabbim ondan sonra da inanıyorum çok daha zevkli ve kolay gidecek kilocuklar
İyi varsınız kızlar yaaAyşeyle birlikte çok çok motive ediyorsunuz bizleri
Sizleride ayrı ayrı tebrik ediyorumzaten fıstık gibi hatunlarsınız dahada fıstık gibi oluyorsunuz hedefe ulaştıkça
Darısı bizlerinde başına
Ahanda bir fıstık daha
İnşallah banada nasip olur bu kadar güzel rakamları görmek ve en önemlisi sağlıklı, hafif bir hayat sürmek![]()
canım 3.mezuniyetin hayırlı olsun tebriklerAynen canım. 3. Mezun oluşum olacak, artık kararliyim tekrar almak istemiyorum...
Kırmışsın hadi çok iyi 1.7ne yaptın bizede soyle![]()
sen neden listede değildin tatlım o kısmı kaçırmışımnilgünüm elimde olmadan almıştım malum durumlar, hormonlar, muhtemelen ödemdi. gittti şükür, darısı tekrar 64'lere, 5'lere.