Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın demiş miydim? Girip bi okudum mesajları ama yazdım mı hatırlamıyorum, kafa gidik :deli:
Dün hava ne güzeldi, bugün gene yağmurlu. Gerçi kar yağsa pek umrumda olmaz, malum evdeyim bugünlerde :KK53:
Dün kontrol sonrası çıkıp bi yerlere oturduk, markete falan gittik. Aylar sonra araba kullandım :KK48: normale dönmüş gibi hissetmiştim kendimi. Umut da sağolsun, uyudu pusetinde. Çocuğu uyutmak için gezmeye çıkarmak lazım heralde :KK48: bu da böyle bi anımdı :KK48:
Günaydın demiş miydim? Girip bi okudum mesajları ama yazdım mı hatırlamıyorum, kafa gidik :deli:
Dün hava ne güzeldi, bugün gene yağmurlu. Gerçi kar yağsa pek umrumda olmaz, malum evdeyim bugünlerde :KK53:
Dün kontrol sonrası çıkıp bi yerlere oturduk, markete falan gittik. Aylar sonra araba kullandım :KK48: normale dönmüş gibi hissetmiştim kendimi. Umut da sağolsun, uyudu pusetinde. Çocuğu uyutmak için gezmeye çıkarmak lazım heralde :KK48: bu da böyle bi anımdı :KK48:
Burada da yağmur var çok kasvetli gok gürüldüyor..
Ay iyi arada lazım dışarı çıkmak azcık daha büyüsün annesi herşeyi beraber yapacaksınız..;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Umarım yeni haftaya kaçamaksız ve bol eksiyle başlarsınız :KK68:

moni moni Ayşem Bahçeden sağ çıktım, katil olmadan :KK70: :KK70: :KK70: Bizim Fredinin kabusu yeminle yine sınırları zorladı ama şükür Anama duyurmadan kapıştık bu kez :KK70:
İkizlerde maşallah antremanlı gibi çocuğumu kum torbası niyetine kullanmaya bile kalkıştılar ama arada ben arada eşim destur çektik mecbur :KK66:
Kız keşke kardeşlikten red diye bir şey olsa :KK70: valla kesin çoktan red etmiştim :KK70:

KV dün bahçe dönüşü de bize geldi :KK53: uyuyorlar hatta tembihlediler büyük kızla yarın biz öğlene kadar uyuruz diye :KK70: sanki bugün iftara misafirim yok ve bende yayılacağım :KK70: hala bu akşam için tam menü oluşturamadım ama bakalım bir kendime geleyimde kafa çalışır nasılsa :KK70:

Sanada Günaydın canım :KK66:
Al benden de okadar :KK43: resmen bahçede telef olacağım :KK70: dün babam bir ara söylendi Anneme bu kadın beni bedava amele olarak görüyor diye :KK70: dedim bildiğin FAŞO AĞA :KK70: :KK70: :KK70:
Bende oruçlu değildim ama herkes oruçlu olunca ne bir şey yiyebildim ne doğru dürüst su içebildim :KK43: çaktırmadan bir iki kere gizli gizli su içtim ancak :KK66:
Birde KVde bizimleydi iftarada Bahçeye Amcamlar geldi :KK57: hadi hizmet et dur hatta en son bulaşıklarıda leğende yıkayıp çeşmeye taşı durula derken cidden öldüm bittim :KK43:
Tabi birde benim akıllara zarar, evlerden ırak bir kızkardeş faktörü var ( çocuklarla ne zaman bir araya gelsek benim ufaklık telef olacak diye endişeleniyorum çünkü asla dur durak bilmezler analarıda hayatta demez yazık o çocuğa diye :sinirli: ) Onun gerilimi bile yeter insana :KK70: ama şükür katil olmadan döndüm :KK70:
ah banumm elini kana bulamadan döndüğüne sevindim ben olsam seri katil olmuştum:KK62::KK70:
Allah sabrını arttırsın bacım:KK60:
bence daha kesin ve net tavrını koy:KK20: kimseden çekinme hatalarını anlarlar belki (gerçi sanmıyorum :KK70:)en azından uğraşamazlar mesafeden dolayı sen ve kuzun rahat edersiniz:anne:kardeşte olsa,kuzen de olsa samimi olmaya sık görüşmeye gerek yok anlaşamıyorsan anlaşamıyorsundur.gerektiği kadar daha doğrusu hakettikleri kadar yakınlık iyidir:KK39:inan o mesafe olduğu zaman karşı taraf da ona göre davranıyor:KK39:tecrübeyle sabittir:KK70::KK70:

:KK200: 2 HAZİRAN 30 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:

@servey>>69,3>>68
0zlem 0zlem >>74,3>>71
moni moni >>94,0>>88,0
fancynancy fancynancy >>76,8>>hedef??
@Cikilatacanavari>>78,8>>75,8
lydznp lydznp >>84,9>>hedef??
@hedef38beden>>82,0>>hedef??
@TopaLsoLucaNn>>??>>hedef??
nilsub nilsub >>77,8>>77,5
wendy wendy >>66,1>>63
morordek morordek >>70,4>>68,9 :nazar::anne:

yeni listemiz kızlar herkes Aylık hedeflerini yazsın:KK56::KK31:

nilsub nilsub nilgüncüm bu liste haftalık değil aylık listemiz bitanem senden aylık yeni hedef bekliyorum:KK60:
Tamam o zaman 74.5 diyorum çok mu attıyorum ne..:)

ay çok sabırlısın maşALLAH:nazar: ben dayanamıyorum öyle durumlarda kızarım:duduk:

Bende çok sinirleniyorum ama açıkçası boşa konuşmuş gibi oluyorum çünkü sağ olsun kızkardeşim asla çocuklarına söz söylenmesine tahammül edemez :( ben ne zaman ses etsem hep haklı çıkmak için Annemide gaza getirir :( )
Hani duvara konuşsan o bile haklısın Abla der ama o ve eşi asla :D :D :D

ah banumm elini kana bulamadan döndüğüne sevindim ben olsam seri katil olmuştum:KK62::KK70:
bence daha kesin ve net tavrını koy:KK20: kimseden çekinme hatalarını anlarlar belki (gerçi sanmıyorum :KK70:)en azından uğraşamazlar mesafeden dolayı sen ve kuzun rahat edersiniz:anne:kardeşte olsa,kuzen de olsa samimi olmaya sık görüşmeye gerek yok anlaşamıyorsan anlaşamıyorsundur.gerektiği kadar daha doğrusu hakettikleri kadar yakınlık iyidir:KK39:inan o mesafe olduğu zaman karşı taraf da ona göre davranıyor:KK39:tecrübeyle sabittir:KK70::KK70:

Valla bilirsin haksızlık varsa sonuna kadar giderim hatta dün baya da tepki gösterdim ama hatun kendini haklı görüyor ;) En ufak şeyde benim kız yalancı ilan ediliyor kızcağız doğruyu söylediği halde ( çocukları kendisinin yalan söylediğini anlamasınlar diye ) Allahtan dün Anneme duyurmadan hallettim :D ama ben kardeşimi tanıyorsam yarın anneme ağlamaya başlar çok ağrıma gitti bana KVsinin yanında laf soktu durdu ben hiç bir şey yapmadım demedim diye :D :D :D artık o zamanda resmen Annemede derim bizi bir araya getirme diye ;) onlar tavırlarını düzeltmediği sürece görüşmem olur biter ;) ki buda ömür boyu olur sanırım çünkü kızkardeşim nasıl ki 36 yaşına geldiği halde fesatlığından vazgeçmediyse ufaklığından beri :D onun yetiştirdikleri çocuklarda vazgeçmez :D :D :D

Bende çok sinirleniyorum ama açıkçası boşa konuşmuş gibi oluyorum çünkü sağ olsun kızkardeşim asla çocuklarına söz söylenmesine tahammül edemez :( ben ne zaman ses etsem hep haklı çıkmak için Annemide gaza getirir :( )
Hani duvara konuşsan o bile haklısın Abla der ama o ve eşi asla :D :D :D

Valla bilirsin haksızlık varsa sonuna kadar giderim hatta dün baya da tepki gösterdim ama hatun kendini haklı görüyor ;) En ufak şeyde benim kız yalancı ilan ediliyor kızcağız doğruyu söylediği halde ( çocukları kendisinin yalan söylediğini anlamasınlar diye ) Allahtan dün Anneme duyurmadan hallettim :D ama ben kardeşimi tanıyorsam yarın anneme ağlamaya başlar çok ağrıma gitti bana KVsinin yanında laf soktu durdu ben hiç bir şey yapmadım demedim diye :D :D :D artık o zamanda resmen Annemede derim bizi bir araya getirme diye ;) onlar tavırlarını düzeltmediği sürece görüşmem olur biter ;) ki buda ömür boyu olur sanırım çünkü kızkardeşim nasıl ki 36 yaşına geldiği halde fesatlığından vazgeçmediyse ufaklığından beri :D onun yetiştirdikleri çocuklarda vazgeçmez :D :D :D
Moni dediğinde haklı canım olmuyorsa zorlamanın bir manası yok ne sargın ne dargın dedikleri gibi bir araya gelme..

Ne güzel ya maşallah darısı başıma. Şu an o günler o kadar uzak geliyor ki sanki ömür boyu bu halde kalacakmışım hissi geliyor çoğu zaman :) Dedim ya maalesef lohusa kafası hep bunlar. Aslında farkındayım ama gene de düşüncelere söz geçiremiyorum bazen :)
Canım günün tadını çıkar. Biz insanoğlu hep sonrayı merak ediyor. Oysa o günler o kadar çabuk geliyor ki. Koca adam olacak ALLAH'IN izniyle inşALLAH. O zamanda bu günleri özleyeceksin :KK39:

:KK200: 2 HAZİRAN 30 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:

@servey>>69,3>>68 ramazandan ötürü
@0zlem >>74,3>>71
@moni >>94,0>>88,0
@fancynancy >>76,8>>hedef??
@Cikilatacanavari>>78,8>>75,8
@lydznp>>84,9>>hedef??
@hedef38beden>>82,0>>hedef??
@TopaLsoLucaNn>>??>>hedef??
@nilsub>>77,8>>77,5 çok atmayayım bu hafta:KK76:
@wendigo>>66,1>>63
@morordek >>70,4>>68,9 :nazar::anne:

yeni listemiz herkes hedeflerini yazsın
Nilgunum ay sonuna kadar 300gr mı hedefin? Haftalık ile karıştırma sakın ;)

Normal hayata dönmen güzel. Kendini iyi hissettirir. Umutcuga da uyku yaptıysa süper :KK39:

Demişsin ya anlayana o canım. Benim kardeşlerimle aram biraz açık bu yüzden. Dünya görüşümüz uyuşmuyor. Bende uzak durmaya karar verdim en azından başım ağrımıyor.
Bir laf vardır. "Ben edebimden susarım, karşımdaki susturdum sanır." Bizim ki o hesap oldu:)

Bende çok sinirleniyorum ama açıkçası boşa konuşmuş gibi oluyorum çünkü sağ olsun kızkardeşim asla çocuklarına söz söylenmesine tahammül edemez :KK43: ben ne zaman ses etsem hep haklı çıkmak için Annemide gaza getirir :KK43: )
Hani duvara konuşsan o bile haklısın Abla der ama o ve eşi asla :KK70: :KK70: :KK70:

Valla bilirsin haksızlık varsa sonuna kadar giderim hatta dün baya da tepki gösterdim ama hatun kendini haklı görüyor :KK66: En ufak şeyde benim kız yalancı ilan ediliyor kızcağız doğruyu söylediği halde ( çocukları kendisinin yalan söylediğini anlamasınlar diye ) Allahtan dün Anneme duyurmadan hallettim :KK70: ama ben kardeşimi tanıyorsam yarın anneme ağlamaya başlar çok ağrıma gitti bana KVsinin yanında laf soktu durdu ben hiç bir şey yapmadım demedim diye :KK70: :KK70: :KK70: artık o zamanda resmen Annemede derim bizi bir araya getirme diye :KK66: onlar tavırlarını düzeltmediği sürece görüşmem olur biter :KK66: ki buda ömür boyu olur sanırım çünkü kızkardeşim nasıl ki 36 yaşına geldiği halde fesatlığından vazgeçmediyse ufaklığından beri :KK70: onun yetiştirdikleri çocuklarda vazgeçmez :KK70: :KK70: :KK70:
Huylu huyundan vazgeçmez doğru. Uzak durmak en iyisi. Birgün biri gelir o da onun çocuklarına eziyet eder. Yazık yani. IlahiIlahi adalet diye birşey var.

Canım günün tadını çıkar. Biz insanoğlu hep sonrayı merak ediyor. Oysa o günler o kadar çabuk geliyor ki. Koca adam olacak ALLAH'IN izniyle inşALLAH. O zamanda bu günleri özleyeceksin :KK39:
Ya cok haklısın, dün de aklıma geldi. Bu cocuk bir daha 21 günlük olmayacak ki dedim, duygulandım falan :)

Back
X