- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.181
yok ne geç yatması habire uyuyasım varNasıl yani? Geç mi yattın canım. Tünaydın bu arada.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ne geç yatması habire uyuyasım varNasıl yani? Geç mi yattın canım. Tünaydın bu arada.
ay sevindim maşALLAH diyelim tosunaUmut kilo almiiiiiissss!![]()
Tebrikleerrrrrr, azimle emzirmenin ödülü oldu nihayet![]()
![]()
Sagolun kizlar cok mutlu oldum ben de :)ay sevindim maşALLAH diyelim tosuna![]()
Yok Veysosum su an dikkat etmiyorum, spor yapmaya da mecalim yok. Zamanla olacak insallah :) dedigin gibi tamamen emzirmeye odaklandım :)Süpersın ördegım yasasın
Yemene ıcmene cok dıkkat etmen için erken ordegım şimdı emzırmeye odaklan
Spor da yaptıgında laktık asıt salgılandıgından sutu acı yapabılır aklında olsun
Vaaayyy harikasın morordekcim. Bu arada nickinin ne olduğunu bir türlü anlayamamıştım taa ki kızlar sana ördekcim yazana kadarherhalde yüzüklerin efendisinden bir karakter falan diyordum. Meğer mor ördekmiş.
Ne alaka diyeceksin biliyorum hep söyleyecem unutuyordum. Çatlamayayım dedim.
Bu arada evet hemen veriyorsun Doğum kilolarını ama hop diye de gitmiyor kuzucum.O kısma hiiiçç takılma çünkü ben senin fit mi fit olacağından eminim
Ahahaa![]()
hedef38beden canım sıkma kendini, ağlayıp kurtul kuzucum. Bazen hepimiz aynı durumlarda oluyoruz, canınız sağolsun yaz uzun, gidersiniz illa ki bir ara
![]()
Gunaydin kizlar vizesine girmedigim aof sinavi finallerine girdim sadece dun aksam soru cozdum hic konulara bakmadan eger bu dersleri verirsem aof de okul bitirmek cok kolaymis diyecegim pek umudum yok ama bi de yarin ki sinavlari verirsem
Umut kilo almiiiiiissss!![]()
Evet ya o kadar emmeye kilo almasaydı cidden üzülecektim, resmen sütüm yaramıyor moduna bağlayacaktım artık. Neyse ki almış :)Yirim ben onu ya! O kadar emmeye tebrik ediyorum küçük prensi.![]()
hiç o moda girme kızz ne demek sütüm yaramıyo bir annenin evladının gözünün içine bakması bile yarar sen annesin her şeyin yeter onaEvet ya o kadar emmeye kilo almasaydı cidden üzülecektim, resmen sütüm yaramıyor moduna bağlayacaktım artık. Neyse ki almış :)
Bu arada sizin kacamak da iptal olmuş galiba, sağlık olsun mu diyelim hedefcim. Umarım en kısa sürede ayarlarsınız yeniden
Ay haklısın Nilgunum işte lohusa kafası, her şey geliyor aklıma :)hiç o moda girme kızz ne demek sütüm yaramıyo bir annenin evladının gözünün içine bakması bile yarar sen annesin her şeyin yeter ona![]()
evet lohusalık bir dönem var malesef ama bunalınca derin derin nefes all geçecek bu günler umut koca adam olacak inşALLAH de moralini yüksek tut şimdi sadece sana ihtiyacı varAy haklısın Nilgunum işte lohusa kafası, her şey geliyor aklıma :)
Ne güzel ya maşallah darısı başıma. Şu an o günler o kadar uzak geliyor ki sanki ömür boyu bu halde kalacakmışım hissi geliyor çoğu zaman :) Dedim ya maalesef lohusa kafası hep bunlar. Aslında farkındayım ama gene de düşüncelere söz geçiremiyorum bazen :)evet lohusalık bir dönem var malesef ama bunalınca derin derin nefes all geçecek bu günler umut koca adam olacak inşALLAH de moralini yüksek tut şimdi sadece sana ihtiyacı var
çok şükür benimkiler büyüdü artık biraz önce oğlum balkonda hamakta sallanırken uyuya kalmış güldüm aldım yatağına koydum hasta olmadıktan sonra mızmızlıkları geçiyo şükür![]()
Evet ya o kadar emmeye kilo almasaydı cidden üzülecektim, resmen sütüm yaramıyor moduna bağlayacaktım artık. Neyse ki almış :)
Bu arada sizin kacamak da iptal olmuş galiba, sağlık olsun mu diyelim hedefcim. Umarım en kısa sürede ayarlarsınız yeniden
oyy okurken yoruldumİYi geceler canımbende çok isterdim şu anda uyumak ama olmiyiiiirrr olmiyiiiirrr
KV bir geceliğine diye geldi 2 gece kalacağını ilan etti![]()
![]()
Rabbim yardımcım olsun valla cidden uykum var sahura kadar oturalım diyor bende mecbur tamam dedim ama benim tansiyon düştü biraz evvel resmen uyuklamışım
Şu 2 günü de bir atlatsam diyeceğim ama Pazarada eşimin kuzenleri iftara geliyorlarmışgerçi onları çok seviyorum ve yabancı değiller ne yapsam itirazsız yerler
hee onların birde sevgilileride gelecekmiş ( isteme olmadı daha ama her ikiside o kişilerle evlenecekler ve aileler tanıştı uzun zaman önce
)
inşallah iyi geçmiştir sınavın kaptanım yarınki sınavın içinde başarılarGunaydin kizlar vizesine girmedigim aof sinavi finallerine girdim sadece dun aksam soru cozdum hic konulara bakmadan eger bu dersleri verirsem aof de okul bitirmek cok kolaymis diyecegim pek umudum yok ama bi de yarin ki sinavlari verirsem
maşallahUmut kilo almiiiiiissss!![]()
1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ
@servey>>67,0>>69,3
0zlem >>69,0>>74,7
@inatettimolacak>>58,5>>??>>izinli
moni >>94,0>>94,0
fancynancy >>73,0>>76,8
@Cikilatacanavari>>78,0>>78,8
@lydznp>>80,0>>84,9
@BuRCuCuKkK>>52,0>>53,1mezuniyet affı
hedef38beden >>77,0>>82,0
@TopaLsoLucaNn>>65,0>>??
nilsub >>78,0>>77,8
@wendigo>>66,5>>66,1
morordek >>68,0>>70,4
lohusa affı
hedeflerine ulaşanları kutluyorum
listenin son hali bu kızlar ,içler acısı
şimdi herkes bir düşünsün bakalım neden hedeflere ulaşılamadı,hayallerinizden daha önemli olan neydi
birazdan yeni listeyi paylaşıcam herkes hedeflerini mutlaka yazsın![]()
Beni en cok etkileyen dönem lohusalık oldu. Hamileyken bu kadar sacmalamamıstı hormonlarım. Herkes derdi de inanmazdım ama gerçekten hayatımdaki en mantıksız dönem diyebilirim :)Hormonlar insanı nasıl etkiliyor yahu.
Gerçekten lohusalık dönemi çok zor bir dönem.
Muhtemelen lohusalık dönemindeki değişikliğin %1'ini yaşadığım regl döneminde içimden bir canavar çıkıyor.
Ne yazık ki iptal gibi görünüyor ördekcim ama tam da belli değil.
İnşallah başka zaman artık.
Sagol monisimmaşallahharika canım hadi gözün aydın
![]()
Çok tatlısın fancycim ya, iyi güldüm.![]()
Evrene pozitif enerji gönder şekerim, güzel düşün güzel olsunFancycim aslında tatile çok da takılmadım.
Sağlık olsun, yine gidilir.
Ekstra bir güzellik yapalım demiştik kendimize.
Dün saçma sapan bir moddaydım.
Bugün biraz isteksizlik var üzerimde ama iyiyim.![]()
Monicanım bende çok atmışım yahu. Bir dahakine daha makul bir hedef yazarım.1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ
@servey>>67,0>>69,3
0zlem >>69,0>>74,7
@inatettimolacak>>58,5>>??>>izinli
moni >>94,0>>94,0
fancynancy >>73,0>>76,8
@Cikilatacanavari>>78,0>>78,8
@lydznp>>80,0>>84,9
@BuRCuCuKkK>>52,0>>53,1mezuniyet affı
hedef38beden >>77,0>>82,0
@TopaLsoLucaNn>>65,0>>??
nilsub >>78,0>>77,8
@wendigo>>66,5>>66,1
morordek >>68,0>>70,4
lohusa affı
hedeflerine ulaşanları kutluyorum
listenin son hali bu kızlar ,içler acısı
şimdi herkes bir düşünsün bakalım neden hedeflere ulaşılamadı,hayallerinizden daha önemli olan neydi
birazdan yeni listeyi paylaşıcam herkes hedeflerini mutlaka yazsın![]()
Kesinlikleeee !!!Yakınında bile değilim hedefimin.
Neden böyle oldu?
Öncelikle, hedefi çok atmışım.
Akabininde hasta oldum.
Bunlar bahane mi?
Asla!
Bu durumların dışında kendimi çok kasmayıp keyfi davrandığım pek çok zaman oldu.
Yeni listede silkinme zamanı!