Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni hafta bol bol eksi olarak döner hepimize
Benim açımdan zaten dediğin gibi geçerli asla kötü olmasını istemem ama sağ olsun o tam tersini düşünür

Nasıl bir şeyse ben KVyle kötü olduğum dönemlerde çok çok mutlu olurdu ( kötü günümde resmen gözlerinin içi parlardı ) ama ne zaman birşeyler benim için güzel gitse hemen suratı asılır

Anneme benim yanımda bile defalarca keşke bunu doğurmasaydın da ben tek olsaydım demişliği var

bende her defasında saftirik tek çocukla kalsaydı zaten ben bir numara olduğuma göre sen doğmamış olurdun diye

Yüzüme bile defalarca açığını kolluyorum yanlışını gördüğüm an seni Anneme şikayet ederim sizin iyi olmanıza tahammülüm yok diye

Hani çocukken insan gülüp geçiyor ama belli bir yaştan sonra evlat acısı gibi oturuyor insanın içine

Bayramdan bayrama bende razı olurdum da işte Annemler üzülüyor ( en fazla bir keresinde 10 gün uzak durabildim oda bende inat ettim görüşmeyeceğim diye ama bu seferde Annem ağlayıp işte ben istemiyorum böyle bir durum hakkımı helal etmem dedi diye barıştım

Can çıkar huy çıkmaz derler ya bizimkide öyle

Artık sırf bana değil çocuklarada aynısını yapıyor ( benim kızlarında yanlışını görse kendine göre tabi anında Anneme yetiştiriyor hani bak bunlar böyle benimkileri daha çok sev diye

çünkü onun gözünde benim kızlar daha çok seviliyor

büyük kızıma şakasına hep der normal zamanda ben 1.ci torunum kimse benim kadar sevilmez falan diye gülüşüyoruz hee hee diye tabi bizimki resmen sinirden mora dönüyor o an

)
Boşuna fredinin kabusu demiyorum hatuna

tabi kendi kendime üzülmesin diye yüzüne de demiyorum
Günaydın canım

Hadi gözün aydın Maşallah suphanallah ama fazla her yerde dilendirme nazara gelmesin Umutcuk