Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün alıntılamısım bunları ama paylasmamışım.:olamaz:

Bende tartı sonucumu yazayım;

Cuma; 66,1

Güncel; 65,9

Fark; -200
Sende süpersin canım..:KK19:
Kizlaarrr...
Ben geldimm :KK25:
Ameliyat,sislik,bir miktar morluk,dikisler atel hersey bitti bugun cok şükür..
Kusura bakmayin sizi merakta biraktim..
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin :KK60:
Gecmis olsun canım..:KK68:

Ben birde menü yazayım tam olsun 0zlem 0zlem :KK28:
Iftarda
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
7 kaşık z.yağlı patlıcan
Avuç içi kadar piliç göğüs
2yk bulgur pilavı
2 parça pide

Ara 6-7 tane kayısı

Sahur
2tn haşlanmış yumurta
4tn siyah zeytin
1kk beyaz peynir
Avuç içi kadar pideye tost

1.5lt su
Bir ara spor yapmayı düşündüm ama düşünürken uyumuşum :KK48::KK48:
Afiyet olsun ortimm..iftar menün biraz fazla geldi gözüme. :KK64:

Menüm;
Sahur
Pogaca ve cay

Iftar
400ml su

2,5 icli kofte
2 yk mantı
1 bardak ayran

2 L su
1 t.kahvesi
1 7otlu bitki cayı

Spordan sayarmısınız bilmem 1 saat yürümüsüm.Avm,park,market..:KK6:

Dün aksam pogacayı evde yaptım, bugunde derin dondurucuda saklamak icin icli kofte yapınca menülerim bundan ibaret oldu.
Mantıyıda donduruda saklamak icin dün yapmıstık.
Dünde sadece 5 yk mantı yemistim iftarda..:KK51:
Neyseki kendimi frenleyebiliyorum ve cok yemiyorum zaten karnımda doyuyor cok sükür..:dua:

Menüm;
Sahur
Pogaca ve cay

Iftar
400ml su

2,5 icli kofte
2 yk mantı
1 bardak ayran

2 L su
1 t.kahvesi
1 7otlu bitki cayı

Spordan sayarmısınız bilmem 1 saat yürümüsüm.Avm,park,market..:KK6:

Dün aksam pogacayı evde yaptım, bugunde derin dondurucuda saklamak icin icli kofte yapınca menülerim bundan ibaret oldu.
Mantıyıda donduruda saklamak icin dün yapmıstık.
Dünde sadece 5 yk mantı yemistim iftarda..:KK51:
Neyseki kendimi frenleyebiliyorum ve cok yemiyorum zaten karnımda doyuyor cok sükür..:dua:
afiyet olsun tabi ramazan olunca menüler farklı oluyor bu ara:kk77:

O zaman Umut bey'in bugun oglen 2'de uyandıktan sonra tam 7:30'da uyumasını kutlayalım :eğlence: gebertti bizi kerata yaa :ruh:
Şimdi canım, eline bir bıçak alıyorsun.
Artık göbeğin mi popon mu fazlaysa ince ince kenardan kesmeye başlıyorsun. :KK48::KK48:
Ahahah cok güldüm :KK48: hemen deniyorum, hazır kendimi bıçaklama kıvamına da gelmişken :KK48:

Tahmin ettim aslında da oyle görünce takılmak istedim :-)

Bilmiyorum valla bazen uykuya dalamiyor, ölüyor uykusundan ama uyumuyor kerata :) sabah da çok zorlandık, iste yavas yavas degisiyor :)

Bence direkt kg degildir o kuzum, ödem olabilir ya da iste wc'dendir. Dedigin gibi 2 gunde 2.5 kg almak baya zor bi is :-)
Zamane çocukları, bu son birkaç senenin bebelerinin modeli bu demek ki :emir_bebek:benim veletlerde uykuyla mücadele ediyorlar. İnşallah güzelce uyumaya başlar gece uykularını canım. Benim kız o konuda süperdi ama mert canıma okuyor hala. Gecede en az iki defa kalkıyoruz. 18 aydır sadece 2 gün deliksiz uyuduk o derece yani. Aman huysuz olmasın da, birde sürekli ağlayan kolik bebekler var biliyorsun o daha beter. Aman Umutcuğumuza maşallah diyelim. :nazar:
Kilo konusunda da kesinlikle haklısın. :KK48:

bence değil, ben alabilirim, ne var ki kilo almada :KK48:
Di mi yaa, yan gel yat olur tabii.

bende de var wc sorunu canım zor oluyo ..:KK14:

haha 2 günde 2,5 kg almışsan benim 30 günde 7 kg rekorumu kırarsın:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sende abartmışsın kuzucum yaw :KK70:

Yolculuk da ödem yapar ki bence normal sartlar sayılmaz o :) evde normal hayatına devam ederken diyorum ben. Ferah'ta da öyle degisik bi durum yok bildiğim kadarıyla, o yüzden demistim :) yoksa tatilde ben de alırım :KK48:
Evet evet, ben sporumu da yaptım hem cumartesi hem de pazar, hatta totom yer görmedi, hafta sonu da gezdik avm de falan. Evet kaçamak yaptım ama abartmadan. Amannn neyse sonuçta cuma günü büyük ihtimalle artı gelcem çünkü hala wc sorunumu çözebilmiş değilim. Yarın duphalac alıcam herhalde. :(

Di mi yaa, yan gel yat olur tabii.

Sende abartmışsın kuzucum yaw :KK70:

Evet evet, ben sporumu da yaptım hem cumartesi hem de pazar, hatta totom yer görmedi, hafta sonu da gezdik avm de falan. Evet kaçamak yaptım ama abartmadan. Amannn neyse sonuçta cuma günü büyük ihtimalle artı gelcem çünkü hala wc sorunumu çözebilmiş değilim. Yarın duphalac alıcam herhalde. :KK43:
yok ya yerken sorun yoktu tartıya çkınca tırmaladı:KK70:

Ben de çok çabuk artı görüyorum fancycim.
Hiçbir şey yapmadan +1,5 çıkabiliyorum.
Bir de kaçamak yaparsam çok rahat +2-4 görebiliyorum.
Nasıl bir bünye anlamıyorum.
Bende anlamıyorum :(
Eskiden almıyordum böyle ama hem kilodan hemde yaştan metabolizma yavaşladı galiba :KK12:

Ay hedefciğim benim bünyem utanmasa nefes alıyorum.diye şişecek o kadar bizim gibi bunyeler omur boyu mahkum diyete...:KK43:
Ay deme öyle demeeee. Ömür boyu diyet mi yapılır ya :(

25 dk yürüdüm bende tempolu. İnşallah Cuma'ya güzel bi rakam görürüm :KK43:
İnşallah canım.

hem evde olanlar için zor sürekli ayrı şeyler pişirmek hem ayrı bir bütçe hem ayrı zaman istiyor 1 tencere yemeği ne yapayım ertesi günde yiyiyoruz malesef:işsiz:
O konuda en üşengeciniz benimdir herhalde. Valla ben çok çok yapıp porsiyonlara ayırıp buzluğa da atıyorum. Öğle yemeklerimi onlardan yiyorum bazen. Mert'in çorbaları da aynı şekilde, sadece onunkileri 1 aydan fazla tutmuyorum buzlukta. Çorba yapamadığım zaman sabahtan çıkarıp içiriyorum süper kolaylık oluyor valla. :KK76:

Back
X