Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zamane çocukları, bu son birkaç senenin bebelerinin modeli bu demek ki :emir_bebek:benim veletlerde uykuyla mücadele ediyorlar. İnşallah güzelce uyumaya başlar gece uykularını canım. Benim kız o konuda süperdi ama mert canıma okuyor hala. Gecede en az iki defa kalkıyoruz. 18 aydır sadece 2 gün deliksiz uyuduk o derece yani. Aman huysuz olmasın da, birde sürekli ağlayan kolik bebekler var biliyorsun o daha beter. Aman Umutcuğumuza maşallah diyelim. :nazar:
Kilo konusunda da kesinlikle haklısın. :KK48:
Evet Allah'tan oyle sürekli ağlaması yok. Gerci kolik olma durumu da belli bi günden sonra çıkıyordu di mi? Insallah uykuları da duzene girer.
Evet evet, ben sporumu da yaptım hem cumartesi hem de pazar, hatta totom yer görmedi, hafta sonu da gezdik avm de falan. Evet kaçamak yaptım ama abartmadan. Amannn neyse sonuçta cuma günü büyük ihtimalle artı gelcem çünkü hala wc sorunumu çözebilmiş değilim. Yarın duphalac alıcam herhalde. :KK43:
Wc sorununu cozersen belki de artı gelmezsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladım :21: Sıcak suyumla güne başladım ;) biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım :21::21::21::21:
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor :KK48:

Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım :sampiyon:

sorma canım eliptik yaparken 70 dk duymayan ben 30 dk zor dayandım:işsiz:
kızlar şimdi yürüyüşten geldim oğluşum ağaçtan dut istedi menüme ek 7-8 dut yedim şimdi ama çok güzeldi dutlar olmuş misss:kk77:
Afiyet olsun Nilgunum:)
Afiyet olsun ortimm..iftar menün biraz fazla geldi gözüme. :KK64:
Evet bana da öyle geldi pide ve bulgur pilavini yemeyecektim. Zeynep bıraktı o pilavı mübarek gün dökmeye kıyamadım. Genelde zeynepin bıraktığını yemem. Pide de sıcaktı canım çekti. Ama hemen yargıya yansıdı:(
açlıktan insanın gözü dönüyor ondandır:KK48:
Yok be ortim ne gözü dönmesi:KK48:
O zaman Umut bey'in bugun oglen 2'de uyandıktan sonra tam 7:30'da uyumasını kutlayalım :eğlence: gebertti bizi kerata yaa :ruh:

Ahahah cok güldümî:KK48: hemen deniyorum, hazır kendimi bıçaklama kıvamına da gelmişken :KK48:
Sen yine de bir daha düşün derim :KK48:

Uykusuzum uykusuuuuzzz :KK43:
Size günaydın şekerler
Sana da günaydın şeker;)
Bunlar tatlı şeyler biraz büyüsün unutursun daha çok küçük annesi :KK48:

Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladım :21: Sıcak suyumla güne başladım :KK66: biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım :21::21::21::21:
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor :KK48:

Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım :sampiyon:
InşALLAH bekliyoruz banuş

fancynancy fancynancy canım demin yazmayı unuttum wc sorunum var demiştin ya sabah uyanınca ( yada oruç tutuyorsan sahurda kalktığında ) büyük bir bardak sıcak sade su iç ;) bağırsakların 10 dakika sonra nasıl yumuşadığını hissedeceksin ;) Ben diyetisyen oda sıcaklığında su dediği için hep öyle yapıyordum ama bu sabah sıcak su içtim ve anında tuvalette buldum kendimi :D Umarım sanada faydası olur ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedim :KK70: gerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse :KK70:
Bugünde çok güzel geçti ( en azından Ayşe için :KK68: )

Maşallah hatun çok güzel kilo veriyor :KK66: Ben berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım :olamaz: )

Benim sonucum;

Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg

Giden; -0,5 kg ( yağdan hiç gitmemiş :KK67: )

Ayşenin sonucu;

Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg

Giden; - 2 kg ( yağdan da sanırım 1.5 kg gitmişti onun )

Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldı :KK66: yeni listeside güzel ki eminim gelince yazar :KK66:
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı :KK66: )

Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladı :KK66: ben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi :KK66: Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi :KK68:
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştım :KK67: bu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak :KK66: )
moni moni ye kocamaaaan bir maşallah :nazar::KK9:
Sana da teselli dustu be güzelim. En azından almamışsın. Cumaya kadar da verirsin biraz. Laf aramizda moni korkulu ruya olmaya devam ediyor :rolleyes:
Beni döv daha iyiydi Nilgüncüm ya, yok olmaz. Biz bi fit olalım, 3-4 sene koruyalım bence kurtuluruz ya
InşALLAH canım ama ben omrumde 60ı görmemiş biriyken nasıl oldu 70,i0,90 lar. :işsiz:

zaten varya bazı tipler ay tatlıyı ağzıma sürmem hiç sevmiyorum diyen gıcık oluyorum:KK11:
Ben öyleydim. Hiiiiç sevmez ağzıma da sürmezdim. Hala da düşkün değilim ama bazen bir tatlı krizim tutardı. Evde tatlı yoksa kaşık kaşık reçel yerdim. Sütlü tatlıyı severim ama :KK48:
Annem olur kendisi. :sinirli: Meyve suyu bile içmez, hazır gıda imkanı yoookkk tüketmez.
Hiç annene çekmemişsin demek :KK70:
Kuzuya herhalde. Ne bileyim ben kızıma hep taze yaptım, sonra komşum kendi oğullarına öyle yaptığını anlatınca açıkçası işime geldi. Her zaman yapıp yedirmiyorum öyle zaten. Çorba yapamıyorsam, vakit vs kalmıyorsa veriyorum. Normalde çocuklara 3. Günün yemeğini yedirmem en fazla 2.gün yediririm. kendim 5. Günde yerim sıkıntı yok; tabi aynı tencerede ısıtılmamış, dolaptan çıkmamış ve tadı değişmemiş olmak kaydıyla :dondurma: buzluktaki yemeklerimde de bugüne kadar sıkıntı olmadı. Benim eşim zaten herşeyi günlük yemek istiyor valla uğraşamıyorum. Ben çok mutfaksever biri değilim. Yemek yapmayı da evlendikten sonra mecburen öğrendim. :olamaz:
Benim bazen elimin ayarı kaçıyor. 2 günden fazla yemek gelmez sofraya. Bende yemiyorum. Ama eğer 2 günden fazla yenecek gibiyse o zaman hemen fazlası deep freeze gidiyor. Sonra kolaylık oluyor :KK48:

Benim dünkü menüm;
Iftarda
1 kepçe mercimek çorbası
4yk z.yağlı patlıcan
Yeşil salata
2 parça pide

Sahur (son ek yedim geç kaldik)
1 parça pidenin arasında 1kk beyaz peynir
3 dilim karpuz. Bu dilim kabuğu ile olan dilimden değil ama. Küçük olanlardan :)
1.5lt su

selam kızlar :KK54:ayy anca yazabildim:işsiz:
eve gel yemek yap koşuşturma falan derken bu saate kaldım:spor:
neyseki banum vermiş ifadeyi:KK60:
yürüyüşden geldim çok fena uykum var yarın yazarım listeyiHoppa
hayırlı geceler:uykucu::uykucu::uykucu:
listeyi bekliyoruz monican merakla tebrikler süper gidiyosun maşALLAH:nazar::nazar::nazar:
bu ara fotolarda yüzün küçülmüş gençleşmiş inanki:KK76::KK76:
Uykusuzum uykusuuuuzzz :KK43:
Size günaydın şekerler
günaydınnnnnn:KK54:

Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladım :21: Sıcak suyumla güne başladım :KK66: biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım :21::21::21::21:

hadi bakalım :spor::spor: yaparsın sende yanında moni var yoksa kel kalırsın dikkat:duduk::duduk::duduk::KK70::KK70::KK70:
Afiyet olsun Nilgunum:)

Evet bana da öyle geldi pide ve bulgur pilavini yemeyecektim. Zeynep bıraktı o pilavı mübarek gün dökmeye kıyamadım. Genelde zeynepin bıraktığını yemem. Pide de sıcaktı canım çekti. Ama hemen yargıya yansıdı:KK43:

Yok be ortim ne gözü dönmesi:KK48:

Sen yine de bir daha düşün derim :KK48:
sağol canım günaydınnnn:KK15:

Günaydınlarr :)

Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
günaydın .. yaparsın canım sıkma canını iftar geç oluyo:KK76:
Ben öyleydim. Hiiiiç sevmez ağzıma da sürmezdim. Hala da düşkün değilim ama bazen bir tatlı krizim tutardı. Evde tatlı yoksa kaşık kaşık reçel yerdim. Sütlü tatlıyı severim ama :KK48:

Hiç annene çekmemişsin demek :KK70:

Benim bazen elimin ayarı kaçıyor. 2 günden fazla yemek gelmez sofraya. Bende yemiyorum. Ama eğer 2 günden fazla yenecek gibiyse o zaman hemen fazlası deep freeze gidiyor. Sonra kolaylık oluyor :KK48:
ay tatlı olsunda sütlü şerbetli unlu hiç farketmez:rapci:

Benim dünkü menüm;
Iftarda
1 kepçe mercimek çorbası
4yk z.yağlı patlıcan
Yeşil salata
2 parça pide

Sahur (son ek yedim geç kaldik)
1 parça pidenin arasında 1kk beyaz peynir
3 dilim karpuz. Bu dilim kabuğu ile olan dilimden değil ama. Küçük olanlardan :)
1.5lt su
güzel olmuş canım su az olmuş günler uzun ve havalar ısındı:duduk:

Back
X