Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarr :)

Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
Şimdiden kolay gelsin..:KK36:

Benim dünkü menüm;
Iftarda
1 kepçe mercimek çorbası
4yk z.yağlı patlıcan
Yeşil salata
2 parça pide

Sahur (son ek yedim geç kaldik)
1 parça pidenin arasında 1kk beyaz peynir
3 dilim karpuz. Bu dilim kabuğu ile olan dilimden değil ama. Küçük olanlardan :)
1.5lt su
Afiyet olsun canım.Bu menun daha hafif olmus pidenin parcaları büyük degilse..:KK39:

Sahur bu gecenin mi 1 gun oncenin mi?

Sen yine de bir daha düşün derim :KK48:
Düşünüyorum....
Hala bıçaklama modundayım :bicak:
Sana da günaydın şeker:KK66:
Bunlar tatlı şeyler biraz büyüsün unutursun daha çok küçük annesi :KK48:
Öyle mi dersin? 2 güzel sakin günün ardından tüm enerjisiyle geri döndü paşamız :)
Günaydınlarr :)

Akşama misafirim var, menümü belirledim iş çıkışı yapıp yetiştiricem inşallah, gerçi 1 aileler sadece ama 1i de 5i de aynı sanki o kadar yemeği yapınca :)
Ooo hadi döktür bakalım marifetlerini :KK48:

günaydın kızlar:KK54:
liste birazdan geliyor:kk77::KK55:
listemi yine çokk beğendimmm:KK72:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün ki dumura uğramadan sonra hemen silkelenip çok daha enerjik ve kararlı güne başladım :21: Sıcak suyumla güne başladım :KK66: biraz sonrada kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kuzumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak için parka çıkacağım :21::21::21::21:
Demekki şimdiye kadar hiç spor yapmadan ( sadece günlük koşuşturmayla ) kilo veren ben artık popişi kaldırmam gerekiyor :KK48:

Kesinlikle bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakamla karşısınıza çıkacağım :sampiyon:
harikasın banummm:KK60:
yürüyüş çok önemli gerçekten hatta bayrama kadar diyorum her gün mü yürüsek:KK64:sonra yine normale döneriz malum bayrama hedeflerimiz var:KK39:çok fazla spor yapıp alıştırmakta istemiyorum bünyeyi sonra kilo vermek zorlaşır diyeHoppayaa seni bizim siteye transfer edelimmmm:21:inadına da sen bi uçta ben bi uçtayım:cry:

Valla benide yolmaya başlarsa iyi olacak :KK70: belki o korkuyla yürüyüşlere dikkat ederim :KK66:
yolukçu geldiii hanımmm :KK70::KK70:tamam tamam seni de yolayım elim değmişken :KK70::KK70:

yeni listemi paylaşayım:KK72:

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
2 dilim sütaş süzme peyniri
1 dilim karpuz
bol yeşillik tabağı

ara
1 fincan türk kahvesi sade
1 hurma

öğle
bol salata
2 kepçe çorba
1 ç.k pul biber
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı zerdeçal

Ara
1 kutu aktivya yoğurt ananaslı

ara
3 adet kuru kayısı ya da 1 dilim ananas

Akşam
bol yeşil salata+1ç.k çörek otu yağı+1t.k zerdeçal
2 kepçe çorba ya da 4 y.k sebze yemeği ya da 3 y.k et sote

ara
1 çay bardağı enginar suyu
10 adet kiraz ya da 4 adet taze kayısı

su:3 litre

hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

image.webp

Evetttt yine ben geldimmmmmmmmm :KK3:

Söz verdiğim gibi sporumu yaptım çok şükür ;)

Normalde parka gittiğimde en fazla 4 -5 tur atabilen ben bugün taktım kulaklıklarımı bastım hareketli şarkıları ve tammmmm 15 tur attım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Resmen tshirtümün yarısı şırp ıslak oldu ama kendimi inanılmaz iyi hissettim yorulduğum halde :21:
Yürüyüş 35 dakika sürdü ondan sonra da 10 dakika da parktaki aletleri kullandım ve sonrada yine postacı yürüyüşü şeklinde koştur koştur evime yürüdüm terim soğmasın diye :KK68:

Gelir gelmez de duşumu aldım ;) kendime okadar kızıyorum ki ne vardı keşke baştan beri yürüseydim eminim çok daha güzel kilolar vermiş olurdum hatta 2li rakamları görmüş olurdum ;) ama bunda da vardır bir hayır ;)

Kızlar bizim takımda Ramazan durgunluğu var ne olur benide dürttün de savsaklamaya niyetlenmeyeyim :KK48:

günaydın kızlar:KK54:
liste birazdan geliyor:kk77::KK55:
listemi yine çokk beğendimmm:KK72:

harikasın banummm:KK60:
yürüyüş çok önemli gerçekten hatta bayrama kadar diyorum her gün mü yürüsek:KK64:sonra yine normale döneriz malum bayrama hedeflerimiz var:KK39:çok fazla spor yapıp alıştırmakta istemiyorum bünyeyi sonra kilo vermek zorlaşır diyeHoppayaa seni bizim siteye transfer edelimmmm:21:inadına da sen bi uçta ben bi uçtayım:cry:

yolukçu geldiii hanımmm :KK70::KK70:tamam tamam seni de yolayım elim değmişken :KK70::KK70:

Ay keşke Ayşem yaa valla biz aynı sitede otursaydık zaten vay o sitenin haline :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bütün hatunlarıda ayartırdık :D Ceco bizi spora götür kampanyası yapardım kesin :D
Kız ama sizin aidatlar pahalı :D

Bende aynı şeyi düşündüm bu sabah ;) her gün yürüyüp Bayrama hedefe ulaşırız sonrada zaten metabolizma hızlanacağı için 2 günde 1de yapsak yinede kilo veririz diye düşünüyorum sonuçta kas da yapmış oluruz ;) kız hem kilolar gittikçe daha hafif olacağımız için atıyorum 45 dakika yerine 1 saat yürürüz rahat rahat ;)

Eşim bile hep diyor Aşkım şu yağlar iyice erisin ne zaman tamamdır korumaya geçiyorum dersen spor salonuna yazıl istersen hiç ev işi yapma günde 3 saat istersen salondan çıkma diyor :KK68: Yeterki sen mutlu ol gerisi haledilir nasılsa diyor ;)
Kız az yakın olaydın en azından o zaman birlikte yazılırdık spor salonuna :KK39: Neyse bir bekleyelim o gün gelince olmadı orta noktada bir yer buluruz ;) gerçi senin sitede spor aletleride var ;)

Bende spor sonrası içtim kahvemi :KK68: Cidden iyi hissediyor insan ;) heleki uyanır uyanmaz içince de ( aa bak şimdi aklıma geldi bu hafta hiç uyanınca kahve içmemiştim :( onada tekrar başlıyayım :) )

Evetttt yine ben geldimmmmmmmmm :KK3:

Söz verdiğim gibi sporumu yaptım çok şükür :KK66:

Normalde parka gittiğimde en fazla 4 -5 tur atabilen ben bugün taktım kulaklıklarımı bastım hareketli şarkıları ve tammmmm 15 tur attım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Resmen tshirtümün yarısı şırp ıslak oldu ama kendimi inanılmaz iyi hissettim yorulduğum halde :21:
Yürüyüş 35 dakika sürdü ondan sonra da 10 dakika da parktaki aletleri kullandım ve sonrada yine postacı yürüyüşü şeklinde koştur koştur evime yürüdüm terim soğmasın diye :KK68:

Gelir gelmez de duşumu aldım :KK66: kendime okadar kızıyorum ki ne vardı keşke baştan beri yürüseydim eminim çok daha güzel kilolar vermiş olurdum hatta 2li rakamları görmüş olurdum :KK66: ama bunda da vardır bir hayır :KK66:

Kızlar bizim takımda Ramazan durgunluğu var ne olur benide dürttün de savsaklamaya niyetlenmeyeyim :KK48:

Ay keşke Ayşem yaa valla biz aynı sitede otursaydık zaten vay o sitenin haline :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bütün hatunlarıda ayartırdık :KK70: Ceco bizi spora götür kampanyası yapardım kesin :KK70:
Kız ama sizin aidatlar pahalı :KK70:

Bende aynı şeyi düşündüm bu sabah :KK66: her gün yürüyüp Bayrama hedefe ulaşırız sonrada zaten metabolizma hızlanacağı için 2 günde 1de yapsak yinede kilo veririz diye düşünüyorum sonuçta kas da yapmış oluruz :KK66: kız hem kilolar gittikçe daha hafif olacağımız için atıyorum 45 dakika yerine 1 saat yürürüz rahat rahat :KK66:

Eşim bile hep diyor Aşkım şu yağlar iyice erisin ne zaman tamamdır korumaya geçiyorum dersen spor salonuna yazıl istersen hiç ev işi yapma günde 3 saat istersen salondan çıkma diyor :KK68: Yeterki sen mutlu ol gerisi haledilir nasılsa diyor :KK66:
Kız az yakın olaydın en azından o zaman birlikte yazılırdık spor salonuna :KK39: Neyse bir bekleyelim o gün gelince olmadı orta noktada bir yer buluruz :KK66: gerçi senin sitede spor aletleride var :KK66:

Bende spor sonrası içtim kahvemi :KK68: Cidden iyi hissediyor insan :KK66: heleki uyanır uyanmaz içince de ( aa bak şimdi aklıma geldi bu hafta hiç uyanınca kahve içmemiştim :KK43: onada tekrar başlıyayım :) )
Harikasın banuşum kocaman tebrik ediyorum:nazar::KK9:
Aynen bitanem bayrama kadar her gün yürüyoruz :KK55:
Kız bizim elimizden ne kurtulur:süslü:yeterki isteyelim ve istiyoruz:cool:
Sitedeki hatunlar çatlarlardı:KK48:zaten siteye gelen hep kilo aldı ve çocuk doğurdu:KK48:yakında nam salıcaz buraya taşınana çocuk garanti diye:KK48::KK48:
Gencecik hatunların 3 er 4 er çocukları var:emir_bebek:öyle de bereketliyiz anlıcan:anne:aidat malesef canım öyle:işsiz: ayy ramazan da havuzuda kapattılar:KK62:

yeni listemi paylaşayım:KK72:

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
2 dilim sütaş süzme peyniri
1 dilim karpuz
bol yeşillik tabağı

ara
1 hurma

öğle
bol salata
2 kepçe çorba
1 ç.k pul biber
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı zerdeçal

Ara
1 kutu aktivya yoğurt ananaslı

ara
3 adet kuru kayısı ya da 1 dilim ananas

Akşam
bol yeşil salata+1ç.k çörek otu yağı+1t.k zerdeçal
2 kepçe çorba ya da 4 y.k sebze yemeği ya da 3 y.k et sote

ara
1 çay bardağı enginar suyu
10 adet kiraz ya da 4 adet taze kayısı

su:3 litre

hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
afiyet olsun canım bir hafta mı 10 günluk mu listen

aferin kız atalım şu ölü toprağını üzerimizden:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:

Aynen canım ;) işleyen demir pas tutmaz dememişler boşuna :21::21::21::21:
Birazdan da öğle yemeğimi listeye uygun yiyip kızı okuldan almaya gidiyorum ;) genelde büyük kız evdeyken hep onu gönderiyordum ama ben çıkayım hem hareket olur hemde eksiklerimide marketten almış olurum ;) oda hareket sonuçta ;)

Bu arada ben yemeklerimde yağ ve tuzu hiç azaltmamıştım baştan beri ;) bu hafta yağı yarı yarıya indireceğim hatta salatalarıma hiç yağ koymayacağım ;) birde zerdeçal ekle demiş ayrana :( öööö hiç sevmiyorum normalde tadını ama şimdi onuda besmele çekip içeceğim vardır sonuçta onunda bir faydası yoksa niye ısrarla kullan desin ;) hatta yemeğin başında bir dikişte içtim şimdi :KK53: hemen üzerine su içince tadı kalmıyor Allahtan ağızda ;)
Tuzuda tamamen kestim bakalım önümüzdeki salı ne olacak :)

Back
X