Güzel sözleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız

Kendi takımımın olsun sizlerin olsun bana olan inancı beni çok daha azimli yapıyor
Bu arada büyük görümcemin eşide baya kilolu ( oda evlendiğinde 110 kgdu hatta bir ara 125 i görmüştü oda ve bir sene evvel oda şeker ve tansiyon yüzünden artık mecbur kalmıştı zayıflamaya

aşağı yukarı aynı zamanlarda başlamıştık tabi ben o dönem ha bire iradesizlik yapıp verdiğimi geri alıyordum

)
Bugün sohbet ederken 4 kg aldığını söyledi

İnşaat mühendisi ve şu anda yurtdışında çalışıyor

Normalde görümcem listesine uygun ne varsa yapıp önüne koyuyordu ama şimdi tek yurtdışında olunca fırsat o fırsat kaçamak yapıyormuş

Ben diyetisyene başlamadan aylar evvel o 107 kgda takıldım diyip duruyordu

hatta adağı varmış 99u gördüğü gün kurban kesecekmiş

en son 103e kadar düşmüşken tekrar 107 olmuş
Aslında onun adına üzüldüm ( artık her gördüğüm aşırı kilolu insanlara dua ettiğimi fark ettim

RAbbim tez zamanda kilo vermeyi nasip edip sağlığına kavuştursun diye

)
Okadar emek verirken tekrar geriye doğru gitmek insanın canını çok yakar sonuçta

kendimden biliyorum

Adamcağız şeker hastası ve yanlış hatırlamıyorsam tansiyonda sorun ama yinede dayanamadı hem 1 dilim çikolatalı pastadan yedi hemde güllaçtan

sonrada benim geçmişte yaşadığım şeker fırlamasını yaşadı ve resmen anında uyuklamaya başladı

Hakikaten o an kendimi gördüm onda

bir anlık zevk için yiyip sonrada uyuşturulmuş gibi gözleri açmaya zorlayıp bir türlü açamayan biriydim

Çok şükür sizlerinde desteğiyle artık hiç ihtiyaç hissetmiyorum bile

ve günden güne dahada zayıfladığımı hissediyorum ( eşim paso göbişin ufaldı diyip diyip duruyor

hatta her gece yatakta göbiş kontrol yapıyoruz

yani göbeğimi elleyip bak pammııııkkk gibi oldu diyor

)
Sizlerin ( kendi takımım da dahil tabiki ) bana inancının bunda çok büyük etkisi var diye düşünüyorum

İnşallah en geç 1 sene sonra kızlar hedefe ulaştım hatta fazlası bile gitti diye burada sizlere yazmakda nasip olacaktır inanıyorum

Kendimi artık kimseyle kıyaslamıyorum

sadece kendi sağlığıma odaklandım

Hee tek rakibim sülalede mühendis Enişte Bey

gerçi inşallah oda çok daha sağlıklı kilolara iner ama önce ben