Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel sözleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız :KK68:
Kendi takımımın olsun sizlerin olsun bana olan inancı beni çok daha azimli yapıyor :KK37:

Bu arada büyük görümcemin eşide baya kilolu ( oda evlendiğinde 110 kgdu hatta bir ara 125 i görmüştü oda ve bir sene evvel oda şeker ve tansiyon yüzünden artık mecbur kalmıştı zayıflamaya :KK53: aşağı yukarı aynı zamanlarda başlamıştık tabi ben o dönem ha bire iradesizlik yapıp verdiğimi geri alıyordum :KK43: )
Bugün sohbet ederken 4 kg aldığını söyledi o_O İnşaat mühendisi ve şu anda yurtdışında çalışıyor :KK66: Normalde görümcem listesine uygun ne varsa yapıp önüne koyuyordu ama şimdi tek yurtdışında olunca fırsat o fırsat kaçamak yapıyormuş :KK48:
Ben diyetisyene başlamadan aylar evvel o 107 kgda takıldım diyip duruyordu :KK53: hatta adağı varmış 99u gördüğü gün kurban kesecekmiş :KK48: en son 103e kadar düşmüşken tekrar 107 olmuş :KK53:

Aslında onun adına üzüldüm ( artık her gördüğüm aşırı kilolu insanlara dua ettiğimi fark ettim :KK53: RAbbim tez zamanda kilo vermeyi nasip edip sağlığına kavuştursun diye :KK68:)
Okadar emek verirken tekrar geriye doğru gitmek insanın canını çok yakar sonuçta :KK61:kendimden biliyorum :KK66:
Adamcağız şeker hastası ve yanlış hatırlamıyorsam tansiyonda sorun ama yinede dayanamadı hem 1 dilim çikolatalı pastadan yedi hemde güllaçtan :KK57: sonrada benim geçmişte yaşadığım şeker fırlamasını yaşadı ve resmen anında uyuklamaya başladı :KK43:
Hakikaten o an kendimi gördüm onda o_O bir anlık zevk için yiyip sonrada uyuşturulmuş gibi gözleri açmaya zorlayıp bir türlü açamayan biriydim :KK43: Çok şükür sizlerinde desteğiyle artık hiç ihtiyaç hissetmiyorum bile :KK66: ve günden güne dahada zayıfladığımı hissediyorum ( eşim paso göbişin ufaldı diyip diyip duruyor :KK70: hatta her gece yatakta göbiş kontrol yapıyoruz :KK70: yani göbeğimi elleyip bak pammııııkkk gibi oldu diyor :KK70: )
Sizlerin ( kendi takımım da dahil tabiki ) bana inancının bunda çok büyük etkisi var diye düşünüyorum :KK68::KK68::KK68:

İnşallah en geç 1 sene sonra kızlar hedefe ulaştım hatta fazlası bile gitti diye burada sizlere yazmakda nasip olacaktır inanıyorum :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Kendimi artık kimseyle kıyaslamıyorum :KK66: sadece kendi sağlığıma odaklandım :KK66:
Hee tek rakibim sülalede mühendis Enişte Bey :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: gerçi inşallah oda çok daha sağlıklı kilolara iner ama önce ben :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
bence enişte pamuk göbeği kontrolü bahane ediyo yol yapıyo:KK31::KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ohhh miss afiyet olsun.

Bu şekilde normal beyaz peynir mi oluyor? Çok zor değilmiş aslında ama ben yoğurdu bile tutturamadım bunu hiç beceremem galiba:110:

Yavaş yavaş Seymacigim. O da dış dünyaya alışmaya çalışıyor. Ne rahatti ana karnında. Şimdi öylemi? Hem birbirinize alışacaksınız o disariya sen de annelige. Ustelik bunlari unutacaksin ve birde paşama kardeş yapacaksın inşALLAH :anne:

Ozlemcigim ben senin kilo bildirimini kaçırdım sanırım. Ne güzel gitmiş maşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Iradeni kutlarım Banu. Tek kelimeyle müthişsin :KK9:

Kaç kilo tartayım? Paket mi yapalım? :KK70::KK70::KK70:
:kk77: bu ne Ferah? Tatlının üstüne iradeyi de mi yiyeceksin :KK70::KK70::KK70:

A aaa ciss yok :rolleyes: Kutlarım seni :KK9::KK9::KK9:

InşALLAH:KK66:
evet canım miss gibi beyaz peynir:kk77: sıvı ölçer al canım yoğurt mayalarken de çok işe yarıyor

Kızlar günaydın bol eksili bir gün olsun herkese.
Ben c.tesi gördüğüm 84.5 i bugün göremedim. Ama acayip bir şişlik var. Wc'ye çıkamıyordum kaç gündür bu sabah birazını hallettim ama o şişlik devam ediyor. Karnım gerildi taş gibi oldu. Dolunayın etkisimi acaba dedim. Dün akşam da sabittim yine. Ben sıkıldım artık ve ramazandan sonra tekrar eski formuma kavuşup spora asılacağım. Çok pis hırs yaptım :sopa::sopa::sopa:
hadi bakalım benim ortimm yapar:rapci:

kızlar sabahın köründe mozaik pasta yaptım attım buzluğa :hamarat:1 haftadır kaçamak yapmadım tamam kilo vermedim :KK76:ama 1 haftadır bişe canım istese cuma yerim diye tuttum kendimi bu şekilde motive ettim..:halay:
o yüzden 1 dilimcik yiyeceğim bugun hem ödül hemde motive etmek için:kk77: sonra devam :KK49: birde un nişasta margarin gibi şeyler koymadım terayağı koydum biraz süt yumurta kakao ile yaptım tarifi

burasıda kapalı her an yağacak gibi içimi karartıyo bi yaz gelemedi:eğlence:
dimi ya, gerçi yağmurlu hava da güzel ben severim melankoliyi, ama oruçken yağmur en iyisi :)

Hahah tamam göndermiyorum bulutları :p

canımm :KK200::KK15::KK68:

kızlar sabahın köründe mozaik pasta yaptım attım buzluğa :hamarat:1 haftadır kaçamak yapmadım tamam kilo vermedim :KK76:ama 1 haftadır bişe canım istese cuma yerim diye tuttum kendimi bu şekilde motive ettim..:halay:
o yüzden 1 dilimcik yiyeceğim bugun hem ödül hemde motive etmek için:kk77: sonra devam :KK49: birde un nişasta margarin gibi şeyler koymadım terayağı koydum biraz süt yumurta kakao ile yaptım tarifi

bence yiyebilirsin nilgünüm, cuma kaçamağı olmalı :) sende epeydir kaçamak yapmıosun iyi edersin.

Sabah sabah okuyunca çok güldüm :KK66: cidden tam çuk oturmuş :KK66:
Ben Balık burcuyum ve ancak bu kadar güzel anlatılır :KK48:
Kızkardeşim ve kızlarımın ki de tam uygunmuş :KK70:

https://sonsuzsifa.com/blog/gunluk-mesajlar/kadnlar-ve-burlar-glmekten-ldm-kesn-okuyun
Akrep aynı ben :KK48: hem evin ana hem bayhan ama kesin kendi bildiğini okur. Kesinlikle haset değilim ama kıskancım. :KK45::KK70:
hayırlı cumalar şekerler:KK68:
istanbula sonbahar geri geldi gerçi hiç gitmedi gibi bir şey di:işsiz:
Hayırlı cumalar şeker :KK39:
Günaydınlar :)

hayırlı cumalar moni ablacım, kayseri bugün günlük güneşlik ama hafta sonu full yağmur görünüyor, bize doğru geliyor sanırım yağmurunuz :rolleyes:
Aaaa sen kayseri de mi yaşıyordu wendi. Ben de erciyeste okumuştum. Çok uzun zaman oldu gitmeyelk
evet canım miss gibi beyaz peynir:kk77: sıvı ölçer al canım yoğurt mayalarken de çok işe yarıyor
Bizim buralardaki sütlerden kaynaklı bence. Herşeyi yapıp yoğurt yapamamak bana çok saçma geliyor :KK12:
hadi bakalım benim ortimm yapar:rapci:
Yaparım :KK31:
günaydın fıstık olma yolunda ilerleyen fındık arkadaşlarıma:KK48:
hayırlı bir gün olsun inşALLAH:dua:
bende sabit çıktım anlamadım bütün hafta sporuma suyuma menülerime çok dikkat ettim ama :duduk:
olsun bu beni vazgeçiremez yolumdan:KK49:
Helâl sana ortim vazgecme. Birlikte basaracagiz. moni moni bizi gelip geçecek koş Nilgun koş :rolleyes::KK55:
burasıda kapalı her an yağacak gibi içimi karartıyo bi yaz gelemedi:eğlence:
Mübarek günler en uzun oruçları tutuyoruz. Bence Allah-u Teala bize acıdı ve kolaylık olsun diye bu havaları nasip etti. Dışarıda çalışan ve oruç tutan pek çok insan var. Isınır havalar yazda gelir. Telaşa gerek yok :KK39:
Yulaflı bisküvi ile denemek lazım. Kakao zaten faydalı ama market kakaolarinda nişasta varmış. Önce bir dilim ye ortim. Sonra da kendini frenle.;)

WP_20170609_002.webp

Kızlar yaptığım peynirim tuzlayıp suya koyacağım 13 kg sütten 2kg yakın çıktı saf peynir marketten aldıklarıma hiç güvenmiyorum..:(

Akrep aynı ben :KK48: hem evin ana hem bayhan ama kesin kendi bildiğini okur. Kesinlikle haset değilim ama kıskancım. :KK45::KK70:

Hayırlı cumalar şeker :KK39:

Aaaa sen kayseri de mi yaşıyordu wendi. Ben de erciyeste okumuştum. Çok uzun zaman oldu gitmeyelk

Bizim buralardaki sütlerden kaynaklı bence. Herşeyi yapıp yoğurt yapamamak bana çok saçma geliyor :KK12:

Yaparım :KK31:

Helâl sana ortim vazgecme. Birlikte basaracagiz. moni moni bizi gelip geçecek koş Nilgun koş :rolleyes::KK55:

Mübarek günler en uzun oruçları tutuyoruz. Bence Allah-u Teala bize acıdı ve kolaylık olsun diye bu havaları nasip etti. Dışarıda çalışan ve oruç tutan pek çok insan var. Isınır havalar yazda gelir. Telaşa gerek yok :KK39:

Yulaflı bisküvi ile denemek lazım. Kakao zaten faydalı ama market kakaolarinda nişasta varmış. Önce bir dilim ye ortim. Sonra da kendini frenle.:KK66:
yoksa lakabım organik nilgün değil yoluk nilgün olacak koşşşşşşşşşşşşşşşş...:KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X