Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum :KK66:
Şükür yemektede fazla kaçırmadım :KK66: 1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş :KK66: 1 kaşık kadar da patates :KK66: ve bol salata tabiki :KK66:
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim :KK66: ( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )

Kendimle yine gurur duydum :sampiyon: Demek ki cidden isteyince oluyormuş :KK66: eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım :KK70:

Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü :KK70: ) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi :KK70: :KK70: :KK70: hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye :KK70: :KK70: :KK70: gerçi bekarkende öyleydi :KK70: millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı :KK70: şimdi resmen etekleri zil çalıyor :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Ay sabah sabah bende koptum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok çakaldır kendileri :KK37: Gerçi büyük kızım bazen deng geliyor o an dönüp bana diyor sen var ya sen az değilsin hep bu adamı sen baştan çıkarıyorsun az uslu dur diye :KK70: :KK70: :KK70: kıza göre ben ayartıyorum adamı :KK70: Kız valla göbişim ufalmışmı diye şeettiydik diyorum heee heee bende yedim hadi rahat durun popişinizi dönüp yatıp uyuyun :KK70: yaşlı başlı insanlarsınız diyip odasına gider :KK70: :KK70: :KK70:

Ay şimdi yazınca fark ettim biz harbi çatlak bir aileymişiz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sorma Ayşem bende aynıyım :KK66: eskiden sabahlara kadar oturan ben artık 22:30da başlıyorum saatte bakmaya ya uykum geldi ama daha çok erken az direneyim diye :KK70: ama sabahda 6 dediğin an hortluyorum :KK70:
Şükür en azından uyku düzene girmiş oldu :KK66:
sizi gidi çakallar:KK8::KK8::KK8::KK31::KK31::KK31::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar. Yine bir minibüs koltuğundan yazıyodum size. Ben bu işi sevdim aslinda işe araba ile gitsem sizden hep uzak kalacaktim. C.tesi işe gitmeyi sevmiyorum ama ne yapacaksın. Dünyayı pardon patronu biz kurtaracağız :KK70::KK70::KK70:
günaydın hayırlı işler hayırlı günler ortimm:KK15:

Gunaydinlar millet maalesef bu hafta da 9. Tk listeyi iftar sebebiyle unutmus 12. Tk kaptani farketmis ama bildirimde gec kalmis 3-4dk ile gecen hafta icin Ausencia Ausencia a tekrar tesekkur ederim aman persembe aksamindan oruclular kalanlar da cuma oglene kadar halletsin zor oluyor boyle
Selam sevgılı 5. Takım
@monı hala varmısın balım
Bak kapına kadar geldım meydan okuyor kız
oo beril cim hosgeldin nefes toparladi mi biraz sen nasilsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün gece 23:30da eve girdik ama okadar uykum var dı ki hemen yatıp uyudum :KK66:
Şükür yemektede fazla kaçırmadım :KK66: 1 kepçe kadar çorba, 3 adet köfteli patlıycanlı şiş :KK66: 1 kaşık kadar da patates :KK66: ve bol salata tabiki :KK66:
Tatlılardan ağzıma dahi sürmedim :KK66: ( ben giderken Güllaç götürdüm oda Tiramisu yapmış )

Kendimle yine gurur duydum :sampiyon: Demek ki cidden isteyince oluyormuş :KK66: eskiden olsa güllaç sevmiyorum diye tiramisudan gayet okkalı bir dilim alırdım :KK70:

Bu arada masada eşiminde dikkatini çekti ( beni masa altından dürttü :KK70: ) kızkardeşim ben ne yediysem miktar olarak aynısını yedi ve normalde oda tatlıyı çok severken ağzına bile sürmedi :KK70: :KK70: :KK70: hatunun aklı çıkıyor ondan daha zayıf olacağım diye :KK70: :KK70: :KK70: gerçi bekarkende öyleydi :KK70: millet bana tombiş dediğinde deli gibi sırıtırdı :KK70: şimdi resmen etekleri zil çalıyor :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Ay sabah sabah bende koptum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok çakaldır kendileri :KK37: Gerçi büyük kızım bazen deng geliyor o an dönüp bana diyor sen var ya sen az değilsin hep bu adamı sen baştan çıkarıyorsun az uslu dur diye :KK70: :KK70: :KK70: kıza göre ben ayartıyorum adamı :KK70: Kız valla göbişim ufalmışmı diye şeettiydik diyorum heee heee bende yedim hadi rahat durun popişinizi dönüp yatıp uyuyun :KK70: yaşlı başlı insanlarsınız diyip odasına gider :KK70: :KK70: :KK70:

Ay şimdi yazınca fark ettim biz harbi çatlak bir aileymişiz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sorma Ayşem bende aynıyım :KK66: eskiden sabahlara kadar oturan ben artık 22:30da başlıyorum saatte bakmaya ya uykum geldi ama daha çok erken az direneyim diye :KK70: ama sabahda 6 dediğin an hortluyorum :KK70:
Şükür en azından uyku düzene girmiş oldu :KK66:
aleyküm selam canım:KK68:
geceyi süper kapamışsın banum:KK9:ayy o kabus korksun senden incecik olacaksın çatır çatır çatlıcak:KK71:
bu çocukların hepsi aynı,benim küçük oğlan beni babasıyla baş başa sohbet ederken falan görsün hemen değişir :KK70::KK70::KK70:eşime diyorum başkasıyla sohbet ederken görse bu kadar takmaz diye:KK70::KK70::KK70:yan yana geldiğimizde gıcığı var adama:KK48:
evet banum ya ben ki sabahlara kadar oturabilirdim sahurdan sonra 2 3 saat uyurdum şimdi 11 oldu mu yatmam gerekiyor:uykucu::uykucu::uykucu:sanırım normali de bu biz anormalmişiz:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Gunaydinlar millet maalesef bu hafta da 9. Tk listeyi iftar sebebiyle unutmus 12. Tk kaptani farketmis ama bildirimde gec kalmis 3-4dk ile gecen hafta icin Ausencia Ausencia a tekrar tesekkur ederim aman persembe aksamindan oruclular kalanlar da cuma oglene kadar halletsin zor oluyor boyle
oo beril cim hosgeldin nefes toparladi mi biraz sen nasilsin
Bacım bız burdan kurtulamayacazmı veremeyecezmı kıloları
Nasılsın kuzum
Nefes dış çıkardı büyüyor büyütüyor
7 kılo olduk 10 aylığız pek bır fırlamayız
Hastalıklarımız var ama umudumuzda var

Nasılsın kuzum
kuzuna geçmiş olsun canım,sağlıkla sıhhatle büyüsün:KK60:

@monı benı öyle bır yuzdeyle silkelekı kendıme geliyıö
sen istersin de ben olmam mı berilim:KK68:
hoşgelmişsin sefalar getirmişsin:KK60:
o halde resmen duyuralım:KK56:
kızlar biz berille % bazında kapışıcaz ilan edilir:KK31:
evet ılan edelım bacım

Nasılsın kuzum
valla buralarin gediklisi olduk su ara isler yogun oldugu icin listeden ayrildim kuzular buyuyor
Nefes masallah toparlamis ee evin en kucugu firlama olcak tabi

Günaydın kızlar. Yine bir minibüs koltuğundan yazıyodum size. Ben bu işi sevdim aslinda işe araba ile gitsem sizden hep uzak kalacaktim. C.tesi işe gitmeyi sevmiyorum ama ne yapacaksın. Dünyayı pardon patronu biz kurtaracağız :KK70::KK70::KK70:
Yaa evet evet bizler olmasaydık ne halt edeceklerdi çok merak ediyorum. :sopa:

valla buralarin gediklisi olduk su ara isler yogun oldugu icin listeden ayrildim kuzular buyuyor
Nefes masallah toparlamis ee evin en kucugu firlama olcak tabi
Gedıklımı resmen tapuladık kaç oldu sısıp geldıgım bılmıyom
Ikızın tekını sozledık teyzesı rabbım utandırmasın
Nefesın kardesı de çıktı omunda koruyucu aılesı olduk
Şıpa pek sebelek
Yemek beklıyor anne sahnur teyzeye laf yetıstırıyor

Eklentiler

• IMG_0503.webp
    IMG_0503.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 37
ne geçmek bilmeyen bahar yorgunluğuymuş ayol pert etti bizi:ruh:

aferin monimize:KK9:

bende sıkılıp stres olunca yiyenlerdenim bizi bu stresler bu hale getirdi:KK34:

çok kötü bir menü bişey yememişsinki fazla kahve var canım:KK20:

evrene pozitif düşünce yollayalım kız güzel düşünelim güzel olsun inşALLAH:dua::KK76:
Hiç sorma Nilgüncüm yine böyle hiçbirşey yapasım yok.
Birde midem bulanıyor aşırı ya :KK43: bi öneriniz varım? Mideyi de bozmuşum üstüne ayıptır söylemesi. Ay fenayım fena.
Pozitif enerji şu anda pek yanımdan geçmiyor kuzucum :KK43:

Son düzenleme:
Kolay gelsin sana canım :KK66: Maalesef elemanlar çalışır patron zengin olur her zaman :KK53:
Benim eşimde 18 senedir aynı adamın yanında çalışıyor :KK66: eskiden şirket daha kalabalıkken eşim yan bağlarını yırttığında 20 gün işe gidemedi de 5 kişi onun tek başına yaptığı işi yapamadılar :KK48: Patronu en son isyan etmiş yahu bu adam bunu tek yapıyordu bir işi beceremediniz diye :KK70: şirket iflas ettiğinde bile eşim yanından ayrılmadı 6 ay maaşsız çalıştı yeni şirket kurulduğunda :KK66: 100 kişiden kaldı bir tek eşim :KK70:
Heee hakkını yiyemeyiz eşim ne zaman kendini iyi hissetmese ( şu 2 sene evvel ki beyin felcinden sonra ) işe gitmediği olur 1 gün o zamanda patronu ses etmez :KK66: eee biliyor tabi öyle bir elemanı tekrar bulamayacağını :KK48:
Çok geçmiş olsun canım yaa.. maalesef özel sektör böyle. seni düşünmesi bile kendi çıkarı için oluyor. :KK12:

Back
X