Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gedıklımı resmen tapuladık kaç oldu sısıp geldıgım bılmıyom
Ikızın tekını sozledık teyzesı rabbım utandırmasın
Nefesın kardesı de çıktı omunda koruyucu aılesı olduk
Şıpa pek sebelek
Yemek beklıyor anne sahnur teyzeye laf yetıstırıyor
oyy maşallah kuzuya:nazar:
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin:KK36:

Kız sahgül monı duymasında az anlat bu hatun ne yer ne ıcer nasıl yoldan cıkar
duymadım görmedim:sus::sus::sus:
:KK70::KK70::KK70:

Hiç sorma Nilgüncüm yine böyle hiçbirşey yapasım yok.
Birde midem bulanıyor aşırı ya :KK43: bi öneriniz varım? Mideyi de bozmuşum üstüne ayıptır söylemesi. Ay fenayım fena.
Pozitif enerji şu anda pek yanımdan geçmiyor kuzucum :KK43:
Mide için nane limon. .rezene de iyi geliyor diye biliyorum. Geçmiş olsun canım :KK43:

Birde midem bulanıyor aşırı ya :KK43: bi öneriniz varım? Mideyi de bozmuşum üstüne ayıptır söylemesi. Ay fenayım fena.
ayy kalk toparlan kız enerji kendi içinde:KK73:kuşum midene sıcak havlu falan koy:KK60:

Kızlar bu sabah şunu farkettim ve kendime çok kızdım.

Ben sağlıklı yaşayacağım kilo vereceğim, spor yapacağım dediğimde 97 kiloydum. üst geçitlerden geçerken nefes nefese kalırdım. Bacaklarım ağrırdı. adam gibi 1km yol yürüyemezdim. Şimdi 85 kiloyum ve yine aynı durumdayım. Şu 1 haftaya kadar hiç bir sıkıntım yokken şimdi kendimi aynı hissediyorum. sanki 500kilo olmuşum yerimden kıpırdayamıyorum.

Bunun sebebini biliyorum. SPOR. Spor yapmadığım için kilo veremiyorum, spor yapmadığım için hareket özgürlüğümü kaybediyorum. Ramazanda tamam çok uykusuz kalıyorum ve yorgun oluyorum onun da etkisi var ama bu bahane değil. Benim acil hareket etmem gerekiyor en azından yarım saat. Bu günden sonra en azından kızımla akşamları yine şarkı söyleyip dans edeceğim. Ramazandan sonra da kesin ama kesin başlıyorum. Bu evden taşınıp taşınmama işi de 1 aya kadar netleşecek ondan sonrada bir eliptik alacağım. Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Dengesiz beslenen hedef38beden hedef38beden , cıslardan uzak duramayan fancynancy fancynancy , stres altında boğazını tutamayan diğer dostlar emek harcıyoruz. kilo veriyoruz sonra duruyoruz. ya orada kalıyoruz yada başa dönüyoruz. 1adım daha atmak için ne bekliyoruz? Yapan yapıyor. Bakın moni moni ye. Ben bu takıma geldiğimde moni 108kiloydu. şimdi 94 olmuş. Gözümüzün önünde irade ve azmin savaşcısı duruyor. Çok uzaklara bakmaya gerek yok. Kadın kaç yaşında torun torba çoluk çocuk her yere yetişiyor maşallah.

Neyse çok kızgınım kendime ve benim gibi olanlara daha fazla uzatmayacağım. Toparlanalım lütfen

Günaydın diyecegim de saat 1 olmus. Bana sabah 6:30da falan olmustu gerci :)
evet sevgili 5. takım arkadaşlarım....(konuşma yapar gibi oldu):KK70:
nabersiniz kızlar...:KK3:günaydın hayırlı bir gün olsun inşALLAH bol sağlıklı :KK49:bol huzurlu :KK200:bol bol paralı ..:KK59:
birde Umut'un bol bol uslu :emir_bebek:olduğu bir gün diliyorum:dua:@morordek
Ayy ne güzel bir dua, insallah Nilgunum

Ben sağlıklı yaşayacağım kilo vereceğim, spor yapacağım dediğimde 97 kiloydum. üst geçitlerden geçerken nefes nefese kalırdım. Bacaklarım ağrırdı. adam gibi 1km yol yürüyemezdim. Şimdi 85 kiloyum ve yine aynı durumdayım. Şu 1 haftaya kadar hiç bir sıkıntım yokken şimdi kendimi aynı hissediyorum. sanki 500kilo olmuşum yerimden kıpırdayamıyorum.

Bunun sebebini biliyorum. SPOR. Spor yapmadığım için kilo veremiyorum, spor yapmadığım için hareket özgürlüğümü kaybediyorum. Ramazanda tamam çok uykusuz kalıyorum ve yorgun oluyorum onun da etkisi var ama bu bahane değil. Benim acil hareket etmem gerekiyor en azından yarım saat. Bu günden sonra en azından kızımla akşamları yine şarkı söyleyip dans edeceğim. Ramazandan sonra da kesin ama kesin başlıyorum. Bu evden taşınıp taşınmama işi de 1 aya kadar netleşecek ondan sonrada bir eliptik alacağım. Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Dengesiz beslenen hedef38beden hedef38beden , cıslardan uzak duramayan fancynancy fancynancy , stres altında boğazını tutamayan diğer dostlar emek harcıyoruz. kilo veriyoruz sonra duruyoruz. ya orada kalıyoruz yada başa dönüyoruz. 1adım daha atmak için ne bekliyoruz? Yapan yapıyor. Bakın moni moni ye. Ben bu takıma geldiğimde moni 108kiloydu. şimdi 94 olmuş. Gözümüzün önünde irade ve azmin savaşcısı duruyor. Çok uzaklara bakmaya gerek yok. Kadın kaç yaşında torun torba çoluk çocuk her yere yetişiyor maşallah.

Neyse çok kızgınım kendime ve benim gibi olanlara daha fazla uzatmayacağım. Toparlanalım lütfen
Ne güzel yazmışsın. Evet azmetmek lazım, sporsuz da olmuyor dedigin gibi. Yediklerine dikkat etmeyle bi yere kadar gidiyor. Hele ki zinde ve sıkı bir vücut icin spor kesinlikle şart. Hatta istedigimiz kiloya ulassak bile günlük aktiviteleri devam ettirmek lazim. Ben mezun olduktan sonra sporun önemini daha bi anlamıştım. Listedeyken düzenli spor yapardım, mezun olunca biraktim ve her ne kadar kilom aynı kalsa bile o zindelik, ferahlık kalmamıştı.

Valla haklısın, aynen. Toparlanmamız lazım Ayşecim, çok güzel yazmışsın.

Kapuska değil karnabaharmış :-) neyse afiyet olsun bana. Kızlar ben kaloriferi bile yaktım inanır mısınız? Çocuklar kısa kollu dolaşıyorlar hele kız askılı geziyor. giyinmiyorlarda üstlerine bari evi ısıtayım dedim. Dışarıda sanki sonbahar var. İstanbul fena. Birazdan çocukların çantalarını hazırlayıp çıkacağım. Birde yeşil çay içerim şimdi limonlu limonlu.
Akşama büyük mücadele var lezzetli yemekler ve çay yanında tatlılar VS Fancynancy. Hadi hayırlısı :işsiz:

Gedıklımı resmen tapuladık kaç oldu sısıp geldıgım bılmıyom
Ikızın tekını sozledık teyzesı rabbım utandırmasın
Nefesın kardesı de çıktı omunda koruyucu aılesı olduk
Şıpa pek sebelek
Yemek beklıyor anne sahnur teyzeye laf yetıstırıyor
ay maşALLAH:nazar::nazar::nazar:kuzuya:emir_bebek:
ay mide fena nane limon yada kekik çayı iyi geliyor diye biliyorum geçmiş olsun..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:aferin ortime hepimiz toparlanalım:halay::halay::halay::halay:

Kapuska değil karnabaharmış :-) neyse afiyet olsun bana. Kızlar ben kaloriferi bile yaktım inanır mısınız? Çocuklar kısa kollu dolaşıyorlar hele kız askılı geziyor. giyinmiyorlarda üstlerine bari evi ısıtayım dedim. Dışarıda sanki sonbahar var. İstanbul fena. Birazdan çocukların çantalarını hazırlayıp çıkacağım. Birde yeşil çay içerim şimdi limonlu limonlu.
Akşama büyük mücadele var lezzetli yemekler ve çay yanında tatlılar VS Fancynancy. Hadi hayırlısı :işsiz:
ya aslında belli bür gün belirlemek iyi oluyor canım bir günde bir öğün istediğini ye hem ödül gibi hafta içi canım bir şey isterse şu gün yiyeceğim nasılsa de çok işe yarıyor bir sürü yazı bile var bir öğün şımartın kendinizi diye

ya aslında belli bür gün belirlemek iyi oluyor canım bir günde bir öğün istediğini ye hem ödül gibi hafta içi canım bir şey isterse şu gün yiyeceğim nasılsa de çok işe yarıyor bir sürü yazı bile var bir öğün şımartın kendinizi diye
Ferah kendini çoğu ara öğünde şımartıyor :-)

Sen hep böyle yapıyorsun ama hedefcigim. Beslemiyorsun gecistiryorsun. Böyle olmaz. Hergun protein, sebze, tahıl grubu ve meyva tuketmelisin. Bu şekilde elbette kilo verebilirsin. Ama sonra verdiklerini fazlasıyla alırsın. Yazık sana da emeklerine de. Sabah yumurtanı peynirin ye. Yoğurt tüketmişsin ama saadece arada değil öğünlerine de ekle. Ayrıca müsli muz kahvaltıda olur güne enerjik başlamamı ve uzun süre tok kalmanı sağlar. Sebzeden alınan vitaminlerden başka lifde alıyoruz. Bağırsaklar için faydalı :kahve:

Canım çok haklısın. Hep böyle yapıyorum ama çözüm bulamadım gitti kendime.
Bak daha kahvaltımı yeni yaptım saat kaç.
Normalde de genellikle gece çalıştığımız için gündüz 12'den önce kahvaltı olmuyor. Bugün ekstra geç oldu.
Bundan sonrasında da düzene sokamıyorum.
Kahvaltımı düzene sokabilirim ama. Düzgün yiyebilirim. Zaten normalde kahvaltıda yiyorum müsliyi ama dün yememiştim. Akşam canım istedi.
Kahvaltı sonrası için ne önerirsin. Saat 13 gibi bittiğini düşünürsek.

Yoğurdu hem öğün hem ara öğünlere ekleyebilirim.
Ayran falan içerim olmadı.

ne geçmek bilmeyen bahar yorgunluğuymuş ayol pert etti bizi:ruh:

aferin monimize:KK9:

bende sıkılıp stres olunca yiyenlerdenim bizi bu stresler bu hale getirdi:KK34:

çok kötü bir menü bişey yememişsinki fazla kahve var canım:KK20:

evrene pozitif düşünce yollayalım kız güzel düşünelim güzel olsun inşALLAH:dua::KK76:

Muhtemelen tüm kilolarımızın nedeni bu duygular Nilgüncüm.
Şöyle bir bakıyorum da.
Stres mi var? Bas abur cuburu.
Mutsuz muyum?
Hadi yemek yiyelim.
Kutlanacak bir şey mi var?
Hadi kutlama masası.
Kilo almamak imkansız.

Kahvem benim vazgeçilmezim şekercim.
Diyet yaparken her şeyden vazgeçmek kabul ama kahveyi azalmaya bile gelemiyorum ama ne şeker ne süt hiçbir şey yok.

Gunaydinlar millet maalesef bu hafta da 9. Tk listeyi iftar sebebiyle unutmus 12. Tk kaptani farketmis ama bildirimde gec kalmis 3-4dk ile gecen hafta icin @Ausencia a tekrar tesekkur ederim aman persembe aksamindan oruclular kalanlar da cuma oglene kadar halletsin zor oluyor boyle
oo beril cim hosgeldin nefes toparladi mi biraz sen nasilsin

Kaptanım olmazsa ben perşembe sabah falan mı bildirsem?
Oruç tutmuyorum ama ne işse cumaları hep birşeyler çıkıyor öğleye yetişemiyorum.

aleyküm selam canım:KK68:
geceyi süper kapamışsın banum:KK9:ayy o kabus korksun senden incecik olacaksın çatır çatır çatlıcak:KK71:
bu çocukların hepsi aynı,benim küçük oğlan beni babasıyla baş başa sohbet ederken falan görsün hemen değişir :KK70::KK70::KK70:eşime diyorum başkasıyla sohbet ederken görse bu kadar takmaz diye:KK70::KK70::KK70:yan yana geldiğimizde gıcığı var adama:KK48:
evet banum ya ben ki sabahlara kadar oturabilirdim sahurdan sonra 2 3 saat uyurdum şimdi 11 oldu mu yatmam gerekiyor:uykucu::uykucu::uykucu:sanırım normali de bu biz anormalmişiz:KK70::KK70::KK70:

Monicim ben küçükken annem ile babamı el ele bile tutuşturmazmışım.
Yan yana oturamazlarmış, araya ben girermişim. :KK70::KK70:
Ne sabırlıymışlar ses etmemişler.

Back
X