Kızlar bu sabah şunu farkettim ve kendime çok kızdım.
Ben sağlıklı yaşayacağım kilo vereceğim, spor yapacağım dediğimde 97 kiloydum. üst geçitlerden geçerken nefes nefese kalırdım. Bacaklarım ağrırdı. adam gibi 1km yol yürüyemezdim. Şimdi 85 kiloyum ve yine aynı durumdayım. Şu 1 haftaya kadar hiç bir sıkıntım yokken şimdi kendimi aynı hissediyorum. sanki 500kilo olmuşum yerimden kıpırdayamıyorum.
Bunun sebebini biliyorum. SPOR. Spor yapmadığım için kilo veremiyorum, spor yapmadığım için hareket özgürlüğümü kaybediyorum. Ramazanda tamam çok uykusuz kalıyorum ve yorgun oluyorum onun da etkisi var ama bu bahane değil. Benim acil hareket etmem gerekiyor en azından yarım saat. Bu günden sonra en azından kızımla akşamları yine şarkı söyleyip dans edeceğim. Ramazandan sonra da kesin ama kesin başlıyorum. Bu evden taşınıp taşınmama işi de 1 aya kadar netleşecek ondan sonrada bir eliptik alacağım. Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Dengesiz beslenen
hedef38beden
, cıslardan uzak duramayan
fancynancy
, stres altında boğazını tutamayan diğer dostlar emek harcıyoruz. kilo veriyoruz sonra duruyoruz. ya orada kalıyoruz yada başa dönüyoruz. 1adım daha atmak için ne bekliyoruz? Yapan yapıyor. Bakın
moni
ye. Ben bu takıma geldiğimde moni 108kiloydu. şimdi 94 olmuş. Gözümüzün önünde irade ve azmin savaşcısı duruyor. Çok uzaklara bakmaya gerek yok. Kadın kaç yaşında torun torba çoluk çocuk her yere yetişiyor maşallah.
Neyse çok kızgınım kendime ve benim gibi olanlara daha fazla uzatmayacağım. Toparlanalım lütfen