Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç sorma Nilgüncüm yine böyle hiçbirşey yapasım yok.
Birde midem bulanıyor aşırı ya :KK43: bi öneriniz varım? Mideyi de bozmuşum üstüne ayıptır söylemesi. Ay fenayım fena.
Pozitif enerji şu anda pek yanımdan geçmiyor kuzucum :KK43:

Şekercim nasılsın? Daha iyi misin şimdi?
Benim ona da çözüm zencefil.
Acayip iyi geliyor mideye.

Kızlar bu sabah şunu farkettim ve kendime çok kızdım.

Ben sağlıklı yaşayacağım kilo vereceğim, spor yapacağım dediğimde 97 kiloydum. üst geçitlerden geçerken nefes nefese kalırdım. Bacaklarım ağrırdı. adam gibi 1km yol yürüyemezdim. Şimdi 85 kiloyum ve yine aynı durumdayım. Şu 1 haftaya kadar hiç bir sıkıntım yokken şimdi kendimi aynı hissediyorum. sanki 500kilo olmuşum yerimden kıpırdayamıyorum.

Bunun sebebini biliyorum. SPOR. Spor yapmadığım için kilo veremiyorum, spor yapmadığım için hareket özgürlüğümü kaybediyorum. Ramazanda tamam çok uykusuz kalıyorum ve yorgun oluyorum onun da etkisi var ama bu bahane değil. Benim acil hareket etmem gerekiyor en azından yarım saat. Bu günden sonra en azından kızımla akşamları yine şarkı söyleyip dans edeceğim. Ramazandan sonra da kesin ama kesin başlıyorum. Bu evden taşınıp taşınmama işi de 1 aya kadar netleşecek ondan sonrada bir eliptik alacağım. Bunu sizinle paylaşmak istedim.
Dengesiz beslenen hedef38beden hedef38beden , cıslardan uzak duramayan fancynancy fancynancy , stres altında boğazını tutamayan diğer dostlar emek harcıyoruz. kilo veriyoruz sonra duruyoruz. ya orada kalıyoruz yada başa dönüyoruz. 1adım daha atmak için ne bekliyoruz? Yapan yapıyor. Bakın moni moni ye. Ben bu takıma geldiğimde moni 108kiloydu. şimdi 94 olmuş. Gözümüzün önünde irade ve azmin savaşcısı duruyor. Çok uzaklara bakmaya gerek yok. Kadın kaç yaşında torun torba çoluk çocuk her yere yetişiyor maşallah.

Neyse çok kızgınım kendime ve benim gibi olanlara daha fazla uzatmayacağım. Toparlanalım lütfen

Ne güzel anlatmışsın canımcım.
Ben de şu sıralarda kendime çok kızgınım.
Dediğin gibi yazık günah.
İlk ay 6 kg gitmişti. Şimdi ayda 1-2 kg ancak gidiyor.
Mehter gibiyim resmen.

Gedıklımı resmen tapuladık kaç oldu sısıp geldıgım bılmıyom
Ikızın tekını sozledık teyzesı rabbım utandırmasın
Nefesın kardesı de çıktı omunda koruyucu aılesı olduk
Şıpa pek sebelek
Yemek beklıyor anne sahnur teyzeye laf yetıstırıyor
Ay hadi genc yasta kaynana olacan hayirli olsun cnm bu arada sen cennetliksin resmen allah butun dualarini kabul etsin hem nefes e hem karsedine sahip ciktiniz ama masallah o da cok tatli
Kız sahgül monı duymasında az anlat bu hatun ne yer ne ıcer nasıl yoldan cıkar
valla eskiden olsa cikardi moni bacim da simdi sibel var diyetisyeni onun sozunden hic cikmiyor listrsine harfiyen uyuyor

Kaptanım olmazsa ben perşembe sabah falan mı bildirsem?
Oruç tutmuyorum ama ne işse cumaları hep birşeyler çıkıyor öğleye yetişemiyorum.
Canim ogleyin 12 olmaz da 1-2 olur ama aksam 4 ten sonraya kalinca ben evden firsatim oluyor iftar hazirligi vs derken

lydznp lydznp hala cısslara dönüp bakmadım, dolap dolu ama yemiycem. Akşama kayınvalidemlerdeyiz artık kafanızı ütülerim yemicem yemicem diye :KK48:
yeme zaten. Bugün c.tesi ve çalışmaya alışık olmadığım için çok gerginim sanıyorum. Kafamı bozmayın bu sefer ben yolarım :KK4:
Canım çok haklısın. Hep böyle yapıyorum ama çözüm bulamadım gitti kendime.
Bak daha kahvaltımı yeni yaptım saat kaç.
Normalde de genellikle gece çalıştığımız için gündüz 12'den önce kahvaltı olmuyor. Bugün ekstra geç oldu.
Bundan sonrasında da düzene sokamıyorum.
Kahvaltımı düzene sokabilirim ama. Düzgün yiyebilirim. Zaten normalde kahvaltıda yiyorum müsliyi ama dün yememiştim. Akşam canım istedi.
Kahvaltı sonrası için ne önerirsin. Saat 13 gibi bittiğini düşünürsek.

Yoğurdu hem öğün hem ara öğünlere ekleyebilirim.
Ayran falan içerim olmadı.
Kahvaltıdan 2 saat sonra kahve ve kuru meyve önerebilirim. gün kurusu yada hurma. 1 öğün sebze, 1 öğün et ye. Bir sürü insan menü paylaşıyor ama... moni moni yi örnek al. onun menüleri gayet iyi

ay maşALLAH:nazar::nazar::nazar:kuzuya:emir_bebek:

ay mide fena nane limon yada kekik çayı iyi geliyor diye biliyorum geçmiş olsun..
Sağol canım, şimdi yine yapcam. :( kayınvalideme geldim kahve içtim sadece, pasta da vardı Allahtan midem iyi değilde yiyemedim. :KK48:

ya aslında belli bür gün belirlemek iyi oluyor canım bir günde bir öğün istediğini ye hem ödül gibi hafta içi canım bir şey isterse şu gün yiyeceğim nasılsa de çok işe yarıyor bir sürü yazı bile var bir öğün şımartın kendinizi diye
Ya sorma bende biliyorum ama teorileri pratiğe dökmek bende zaman alıyor :KK53:

Ferah kendini çoğu ara öğünde şımartıyor :-)
Arsız oldum arsız :sinirli:

Şekercim nasılsın? Daha iyi misin şimdi?
Benim ona da çözüm zencefil.
Acayip iyi geliyor mideye.
Zencefili taze mi kuru mu tüketeyim canım? Nasıl yiyip içeyim? Geçmedi hala canım, arabada da midemde ağzıma geldi, ne kadar kötüymüş araba tutması, kızımı artık anlıyorum :(
akşama geçmezse reflor alacağım :(

Canım çok haklısın. Hep böyle yapıyorum ama çözüm bulamadım gitti kendime.
Bak daha kahvaltımı yeni yaptım saat kaç.
Normalde de genellikle gece çalıştığımız için gündüz 12'den önce kahvaltı olmuyor. Bugün ekstra geç oldu.
Bundan sonrasında da düzene sokamıyorum.
Kahvaltımı düzene sokabilirim ama. Düzgün yiyebilirim. Zaten normalde kahvaltıda yiyorum müsliyi ama dün yememiştim. Akşam canım istedi.
Kahvaltı sonrası için ne önerirsin. Saat 13 gibi bittiğini düşünürsek.

Yoğurdu hem öğün hem ara öğünlere ekleyebilirim.
Ayran falan içerim olmadı.
ne iş yapıyosun canım ben kaçırmışım

Muhtemelen tüm kilolarımızın nedeni bu duygular Nilgüncüm.
Şöyle bir bakıyorum da.
Stres mi var? Bas abur cuburu.
Mutsuz muyum?
Hadi yemek yiyelim.
Kutlanacak bir şey mi var?
Hadi kutlama masası.
Kilo almamak imkansız.

Kahvem benim vazgeçilmezim şekercim.
Diyet yaparken her şeyden vazgeçmek kabul ama kahveyi azalmaya bile gelemiyorum ama ne şeker ne süt hiçbir şey yok.
tamam şeker süt yok ama kafeinin fazlasıda zarar canım:KK14:

yeme zaten. Bugün c.tesi ve çalışmaya alışık olmadığım için çok gerginim sanıyorum. Kafamı bozmayın bu sefer ben yolarım :KK4:

Kahvaltıdan 2 saat sonra kahve ve kuru meyve önerebilirim. gün kurusu yada hurma. 1 öğün sebze, 1 öğün et ye. Bir sürü insan menü paylaşıyor ama... moni moni yi örnek al. onun menüleri gayet iyi
Agresifim, sinirliyim diyorsun. :KK70::KK70: Anam monicandan sonra senden de korkmaya başladım :KK70: hizaya girmek için lazımsınız bize, kızın kızın hakediyoruz biz.

kızlar kabaklı yoğurt çorbası tarifi gördüm nette tam diyetlik yapan yada bilen varmı yarın yapacağım küçük bir tencere:kk77:
2 kabak
1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 soğan
2 diş sarmısak
un demiş ama ben un koymam 2 kaşık bulgur yada sade yaparım bişe koymam güzel görünüyor

Agresifim, sinirliyim diyorsun. :KK70::KK70: Anam monicandan sonra senden de korkmaya başladım :KK70: hizaya girmek için lazımsınız bize, kızın kızın hakediyoruz biz.
Ben kendime kızıyorum hırsımı alamıyorum düşün gerisini. Sabah görmen lazımdı halimi Ferah ağlayacaktım düpedüz altı üstü 1 üstgeçit geçtim dersin 500m speed atmış nefes nefes tamam biraz abartmış olabilirim ama nefes nefese kaldım. Benim daha yasim başım kaç. El kadar kızım var hadi oğlan kendini kurtardı diyelim. 12kilo verdim ben hiç vermiyorum dediğim zaman. 40 kilo verilmez diyordum. Ne oldu 12si gitti. 2 hafta da 100gr ne demek ya... 2 hareket yapmak zor geliyor. Ramazanda çok şükür bahane oldu. Yok böyle olmaz. Gerçekten olmaz. Ben 1-2kilo vereyim kendimi iyi hissedeyim diye başlamadım. Tamam takımda ideal kiloda olmak isteyenler var onları tenzi ederek söylüyorum. 10 kilo üstünü bu bedene tasitmaya ne hakkımız var. Belimiz tutmaz kolumuz bacagimiz tutmaz. Bu yaşta olacak şey mi? :KK34::KK34::KK34:

ne oldu ya senin rakibin kimdi seni ye diye gaza getiriyo galiba:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kim acabaaaaaa

kızlar kabaklı yoğurt çorbası tarifi gördüm nette tam diyetlik yapan yada bilen varmı yarın yapacağım küçük bir tencere:kk77:
2 kabak
1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 soğan
2 diş sarmısak
un demiş ama ben un koymam 2 kaşık bulgur yada sade yaparım bişe koymam güzel görünüyor
Sen dene de güzel olursa bizde yaparız :kk77:

Kızın bana dedin laf ediyoruz işte. Allah dilimize düşürmesin :-)
Heheee düşmeyen düşmez di mi ama :halay:

Ben kendime kızıyorum hırsımı alamıyorum düşün gerisini. Sabah görmen lazımdı halimi Ferah ağlayacaktım düpedüz altı üstü 1 üstgeçit geçtim dersin 500m speed atmış nefes nefes tamam biraz abartmış olabilirim ama nefes nefese kaldım. Benim daha yasim başım kaç. El kadar kızım var hadi oğlan kendini kurtardı diyelim. 12kilo verdim ben hiç vermiyorum dediğim zaman. 40 kilo verilmez diyordum. Ne oldu 12si gitti. 2 hafta da 100gr ne demek ya... 2 hareket yapmak zor geliyor. Ramazanda çok şükür bahane oldu. Yok böyle olmaz. Gerçekten olmaz. Ben 1-2kilo vereyim kendimi iyi hissedeyim diye başlamadım. Tamam takımda ideal kiloda olmak isteyenler var onları tenzi ederek söylüyorum. 10 kilo üstünü bu bedene tasitmaya ne hakkımız var. Belimiz tutmaz kolumuz bacagimiz tutmaz. Bu yaşta olacak şey mi? :KK34::KK34::KK34:
Çok haklısın canım ve seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz inanki. Ve yapacağımız şey aslında o kadar da zor değil, ama işte nedense kantarın topuzu kaçıyor. Senin sıkıntın sporla, dediğin gibi eliptik alırsan, kuzu uyurken falan günde yarım saat bile yapsan faydasını görürsün Ayşecim.

Back
X