Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wendy_300-1-.webp
wendy wendy

Kizlar yarin dr la konusacagim ilk basta 1-2gun demislerdi ameliyatta bi sorun mu oldu diye dr lar bizimkinden sonrada ameliyata devam edince konusamadim ins bir an once cikariz
Hedef cim dedigini yapacam tatlim
kiz nilgun ben cok safim yaa uyanik gecinen saflardan

Kaptanım konuştun mu?
Ne dediler?

Çok şükür :KK66: Kilo verdikçe yaşadığım rahatlık beni kendime getirdi diyebilirim :KK66: Dün gece eşim bile diyor zaten özgüvenin vardı ama kilolar gittikçe çok daha özgüvenli oldun diye :KK48: İlk kez kendime hiç eziyet çekmeden Bayramlık alabildim :KK48: Eskiden olsa mağaza mağaza dolaşıp 40 tane şey deneyip olmayınca ağlayarak bile döndüğüm olurdu :KK43: şimdi bu bana olurmu dediğim şeylerde eşim saçmalama o çok bol olur diyor :KK70:
Dün eşimin halasına gittiğimizde bayramlık aldıklarımın resmini gösterdim bayıldı :KK48: artık ufak ufak kendi zevkime göre birşeyler giyebilmenin mutluğu var :KK68:
Tabi kilolar daha çok gittikçe o mutlulukta artacak :KK66: en önemlisi daha sağlıklı ve evlatlarıma daha faydali bir birey olmak tabiki en başta :21:

Banucum benim de en büyük motivasyonum bu.
Kıyafetler beni seçmesin, ben onları seçeyim istiyorum.
En az 10 kilom var tabi rahatlamaya başlamak için.
Arkasından 10-15 daha gitti mi tamamdır. Rahatça giyineceğim.
günaydın şekerler:KK3:
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum:süslü:
listem yine çok güzel, yumurta var sabah:KK72:
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiHoppa liste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam:KK70:dün kendisine de bunu söyledim:KK48:

aleykümselam fırıncı güzeli:KK70::KK70:
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo:cool:8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe:KK73::KK73::KK73:
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki de Hoppa bedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti:KK48:5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim:KK55:eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış :cool:bu seferde kışkırtcam ya illa :cool:zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen:KK70::KK70:akrep burcu zaten:cool:içimden daa dur ne gördün dedim ahaha :KK70::KK70::KK70:

her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor:KK70::KK70:
değişimden çok mutlu:süslü:babası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..:KK70:
zayıflarsam bana interrail sözü var:KK39:her+ kiloya 1 ülke eklicem demişti:KK55:sanırım dünya turuna çıkıcaz:KK70::KK70::KK70:

şekerim önleminizi alın bak:süslü: sonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin:KK55::KK70::KK70::KK70:

Çok şekersiniz ya. :KK200::KK200:

ay kıskandım kızzz:nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9:

bahaneye gel canım tatlı istemiyo kocacığım sen ye bunuda desene:p

bencede kaptanım işte kılık değiştirip kandırcaz seni:KK70::KK70::KK70:

Şekercim, önceden her gün böyle şeyler yapardı eşim.
Şimdi kilo vermek istiyorum diye o da dikkat ediyor.
Hayır diyemiyorum ben de.
Yiyecek olarak desem derim hiç sorun değil de içimden gelmiyor işte. :oops::oops:

valla bacılar bilemiyorum hani ayağınızı denk alın:süslü:
fırtına moniyle kasıga oynak bunlar napıcakları belli olmaz:cool:
verdim gazı hopppp:KK70::KK70::KK70:

Öyle valla maşallah monicim.

ay çok tatlıydı bunlar birde himen vardı ben onuda çok severdim:KK48:
nilgünüm ben ettim sen etme hep monican sebep. gaza geldim yürek yedim bişey ettim ama bende bilemiyorum ne ettim :KK35::KK35::KK35:
yok yokk çok saldın bu ara sende:KK62::KK62::KK62::KK62: ortiliğimden rakipliğe rütbeni düşürüyorum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kaptanım konuştun mu?
Ne dediler?

Banucum benim de en büyük motivasyonum bu.
Kıyafetler beni seçmesin, ben onları seçeyim istiyorum.
En az 10 kilom var tabi rahatlamaya başlamak için.
Arkasından 10-15 daha gitti mi tamamdır. Rahatça giyineceğim.

Çok şekersiniz ya. :KK200::KK200:

Şekercim, önceden her gün böyle şeyler yapardı eşim.
Şimdi kilo vermek istiyorum diye o da dikkat ediyor.
Hayır diyemiyorum ben de.
Yiyecek olarak desem derim hiç sorun değil de içimden gelmiyor işte. :oops::oops:

Öyle valla maşallah monicim.
ay bende nasıl güzel kıyafetler var zayıflar için gerçi kilolular giyinsede yakışmıyo bende içinde:KK61:

Evet geçen senin bu halin haberlerde çıktı bu tartılma hastalığıymış gün içinde asla tartılmıcakmışız haftada 1 aç karnına olmadı doğrusuymuş sen yavaş yavaş azaltmak bari :))
Sadece sabah tartıliyim bari, genelde en iyi rakamı o zamanlar görüyorum. Hergün tartılmanın bana şöyle bir faydası var ki yemeklerime dikkat etmem gerektiğini hatırlıyorum kuzucum maalesef :(

günaydın şekerler:KK3:
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum:süslü:
listem yine çok güzel, yumurta var sabah:KK72:
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiHoppa liste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam:KK70:dün kendisine de bunu söyledim:KK48:

aleykümselam fırıncı güzeli:KK70::KK70:
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo:cool:8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe:KK73::KK73::KK73:
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki de Hoppa bedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti:KK48:5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim:KK55:eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış :cool:bu seferde kışkırtcam ya illa :cool:zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen:KK70::KK70:akrep burcu zaten:cool:içimden daa dur ne gördün dedim ahaha :KK70::KK70::KK70:

her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor:KK70::KK70:
değişimden çok mutlu:süslü:babası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..:KK70:
zayıflarsam bana interrail sözü var:KK39:her+ kiloya 1 ülke eklicem demişti:KK55:sanırım dünya turuna çıkıcaz:KK70::KK70::KK70:

şekerim önleminizi alın bak:süslü: sonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin:KK55::KK70::KK70::KK70:
Çok azimlisin canım bravo senin bu enerjin çok hoşuma gidiyor

Sadece sabah tartıliyim bari, genelde en iyi rakamı o zamanlar görüyorum. Hergün tartılmanın bana şöyle bir faydası var ki yemeklerime dikkat etmem gerektiğini hatırlıyorum kuzucum maalesef :KK43:
Buna katılıyorum canım ben izinden sonra doğru düzgün tartılmadım korkudan:)ama kilo almışım.kilo kontrolünde tartılmak şart dediğin gibi günde 1 defa aç karnına en ideali

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugün de erkenden uyanabildim :KK66: gerçi bu sabah 04:30da uyandım da kendi kendime yok daha neler fırıncımısın da bu saatte uyanıyorsun dedim ve tekrar yattım :KK70: 06:30da uyandım sonra :KK66:
Nedense Sibele kontrole gidene kadar kendimi hafif hissetsemde ertesi gün daha da hafif hissediyorum :KK48: Sanki ordan onayı alınca kemikler hafifliği hissediyorlar :KK70:

Birazdan kahvaltımı yapıcağım sonrada eşim işe giderken bende kendimi parka atacağım :21: bu gazla en azından sporumu daha da güzel yaparım :KK66: Nasılsa akşam misafirlerimin gelmesine çok var ve yemek faslıda çok basit :KK66: hem dönüşü eksik olanlarımı da alırım bir daha markete çıkmak zorunda kalmam :KK66:

Kesinlikle inanmak başarmanın yarısıdır diyorlar ya aynen öyle :KK66: ben başarabileceğime inandığım an zaten bukadar iradeli davranmayı başardım :KK66: eskiden olsa en fazla 1 hafta dayanır kaçamak yapardım şimdi yanımda çikolatalar dondurmalar yendiği zaman bile umursamıyorum çünkü hem tadını bildiğim şeyler ( bir şey kaybetmiyorum kilo hariç :KK70: ) hemde hedefe giden yolda süreci yapacağım kaçamak yüzünden uzatmış olacağımın farkındayım ve açıkçası bunu göze almaktansa varsın bir müddet daha ağzıma sürmeyeyim o tür şeyleri :KK66:
Sürme tabi şekerim sürme :KK54:

Kesin bozuktur :KK48:

Süpersin Ferah böyle devam et.:nazar:

Korkulu rüyam @moni tebrik ederim. :nazar::KK9:
Su ramazan bitsin ALLAHIN'in izniyle yeniden başlıyorum. Arayı açmam lazım yoksa beni gececeksingececeksin:KK42:

Günaydın canım. Hareketi yanlış yaptığın içi boynun ağrıyor. Karı kaslarını kullanarak kalkmalısın ve tam değil yarim mekik yapman lazım. Bilimsel çevreler tam mekiği önermiyorlar boyun bölgesine zarar verilebiliyor. Ama ayaklarını bir yere sabitler bacak ve karın kaslarınlarini kullanarak yaparsan yine sıkıntı olmaz. Dikkat et mekik cidden sakat bir hareket. :KK15:

Günaydın ortim :KK19:

Aleyküm selâm Banuş

Sağol canım inşallah devam ederim :KK15:
Mekik konusunda da bende yarım çekiyorum, tam çekmiyorum :( karnımı zorlayarak yapsamda yine de boynum acıyor :( birde 8 dk da karın kası diye bir program indirdim onla yapıyorum, ayaklarımı sadece 1-2 harekette sabitleyebilirim sanırım. Bu işi çözmem lazım

kızlarr dün banuşun minnak kuzusu buse cerenle selfie çektik sizler için:KK39: paylaştım:süslü:
Oyyy çok tatlı kuzu maşallah, Allah bağışlasın.
Kız monican sen yeşil yeşil ne güzel bakmışsın öyle. Ciltte bebek gibi, maşallah valla. Hedef kilona da vardığında ortalığı yakarsın mazallah :KK48: :nazar::nazar::nazar:

Kendim yaptın zaten hazır yemem ... Bitdr kahvaltıda böyle azcık yiyince canım gun içinde tatlı istemiyor ben ona bağlıyorum...yanılıyomuyum acaba
Bende de aynısı oluyor kuzucum, kahvaltımda reçel veya benzeri birşey tükettiğinde tatlı yeme isteğim epey düşüyor.

Back
X