- 23 Ağustos 2012
- 14.758
- 39.022
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #247.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasın şekerimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Ben bu satırları yazarken siz çoktan uyumuş olacaksınız büyük ihtimalle
Görümcemin verdiği iftar yemeğine katıldık ve dönüşte birde onlara çaya uğrayınca ancak 00:30 gibi eve girebildik
Aslında gayet keyifli geçti iftar ve çok şükür hiç kaçamağım yok
Menüde olanlar;
Süzme mericmek ( içtim )
Paçanga böreği ( ağzıma sürmedim )
Ufak İçli köfte ( yedim )
Kızartma ( ağzıam sürmedim )
Ezme salata ( yedim )
Karışık ızgara ( 1 kare tavuk, 1 köfte, 1/2 kebap yedim )
Tatlılardan seçenek olarak triliçe, künefe, kadayıf ve fırın sütlaç vardı ama ben şekersiz çay içtim sadece
İçecek olarak ne istersen o servis edildi ama ben asla kola içmedim ayranda açık diye açıkçası istemedim sadece su içtim![]()
Çok şükür yediklerim ne aç bıraktı ne şişirdiÜzerine birde şekersiz türk kahve misss
Herkes ikramların hepsini yiyince ay şiştik ay midem diyip durdu bende hallerine güldüm
Gelenlerden biri minik çikolara ikram etti onu bile yemem dedim
İnşallah salıda bu istikrarın karşılığını alacağıma eminim
Sorma yaaa gaspa uğramış gibi hissettimgidip gidip boş dolaba bakıyorum
Eşşek adama belli bir üstümü de attıysan seni çöpe atarım dedimnasıl gülüyor sıkıyorsa bir tane o verileceklerden birini geri koy valla bozuşuruz dedi
Allahtan o dediğimi koymamış verileceklerin içine
Kız satsam iyi para eder aslındarahat 10 tanesini hiç giymemişim
Millet satıyor valla nette görüyorum ama benim işim olmaz biri giyip mutlu olsun yeter bana
O pantalonu ayırtırmıyorkulağını çekerim yaramaz çocuklar gibi inatlaşma benle nasılsa sen fıstık gibi olunca çok daha güzellerini alacaksın diyor
Neyse şimdilik söz dinleyeyim bari şimdi çaktırmadan onu kurtarsam sonra dolapta görünce başlar söylenmeye istifçi mi olacaksın başıma diye
![]()
![]()
![]()
Peki düğünüme denk gelecek olursa geciktirici veya 1 hafta önceden tarlusal kullansam sıkıntı olur mu?Cikilatacanavari Canım merak etme boş haplara geçmişsin yakında olursun.
güzel hafta sonları şekerler
akşam yemeklerim bu hafta hep geç saate kaldı iftarda yemek durumunda kaldım,bugünde dışarıda iftar yapacakmışız
bu salı hayal oldu 89 zaten çok isteyince olmuyor nedense.kendimi çok ta kasmıyorum zaten hedefim bayramdı
harikasın şekerim
biz bu akşam ailecek dışarıda iftardayız,aileme eşlik edip azar azar da olsa yemeyi düşünüyorumbu salı sibelde 500grm bile giderse mutlu olucam
zaten ramazan bitiyor yemek ve uyku saatlerim düzene girecek
![]()
yok bitanem zaten şu 15 gün hayal 8 ler89 mu??
Monicim sen ne yapıyorsun öyle?
3'lü rakamlardan indim diye sevinmen daha dündü.
Aman nazar değmesin maşallah.![]()
yok bitanem zaten şu 15 gün hayal 8 ler
sonrasını bilemem![]()
Hahaha yediklerinede dikkat edeceksin...yoksa bende 60 kilo olurdum 2çocuk emzirdin..Ben hala 70.5'immmmm
Hani emzirmek kilo verdiriyorduuuuuu?![]()
Bence sen de beni bekliyorsun ordekimBen hala 70.5'immmmm
Hani emzirmek kilo verdiriyorduuuuuu?![]()
Güle güle oturun kaptanımEki Görüntüle 2010227 kizlar bahce evimiz sonunda ekleyebildim fotoyu bu gecen hafta cektigim resim
ALLAH tekrarlatmasin canımGuzel dilekleriniz icin cok cok sagolun hanımlar.
lydznp canım baba ve sünnet değildi sıkıntımız, keske o kadar basit olsaydı. Aslında 2 güne hallolmayabilirdi de ben o yüzden ugrayamam diye mesaj yazmıştım. Neyse ki çabuk halloldu da normale donebildik hemen :)
Kaptanım mikrobik birşey olabilir. Bu kadar sık ateşlenmesi... acaba terliyor falanmı diyeceğim ama bu aralar havalarda çok sıcak değildiYok tatlim 4 saatte bir yukseliyor 38.5 a bakalim gecemiz nasil olacak
Kizlar evle ilgili guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim bu bizim esimizle emeklilik hayalimizdi allah yardim etti emekli olmadan sahip olduk allahim her isteyene daha iyilerini nasip etsin bende artik nilgunum gibi tavuk falan alinca resimlerini de eklerim
Cnm cocuk dr u ile konustum penisilin 21 gun korurmus acile gitmenize gerek yok viral biseydir dedi hala ates devam ediyor maalesefKaptanım mikrobik birşey olabilir. Bu kadar sık ateşlenmesi... acaba terliyor falanmı diyeceğim ama bu aralar havalarda çok sıcak değildi
Peki düğünüme denk gelecek olursa geciktirici veya 1 hafta önceden tarlusal kullansam sıkıntı olur mu?
Valla başına mı sonuna mi gelecek ben de bilmiyorum çok düzenliydi jazz bozduKuzucum düğünde sonuna mı denk gelecek başına mı? Yani eğer son günlere denk gelecekse tarlusal olur. Yoksa çokta hormon almanı istemem, akışında kalsın.
Düğün tarihi neydi kız senin, sinemi evlendirdik sıra sende :)
Gelinlikli foto istiyoruz ona göre.