Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel hafta sonları şekerler:KK36:
akşam yemeklerim bu hafta hep geç saate kaldı iftarda yemek durumunda kaldım,bugünde dışarıda iftar yapacakmışız :işsiz:
bu salı hayal oldu 89 zaten çok isteyince olmuyor nedense.kendimi çok ta kasmıyorum zaten hedefim bayramdıHoppa

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK3:

Ben bu satırları yazarken siz çoktan uyumuş olacaksınız büyük ihtimalle :KK70:
Görümcemin verdiği iftar yemeğine katıldık ve dönüşte birde onlara çaya uğrayınca ancak 00:30 gibi eve girebildik :KK53:
Aslında gayet keyifli geçti iftar ve çok şükür hiç kaçamağım yok :21::21::21::21::21:

Menüde olanlar;
Süzme mericmek ( içtim )
Paçanga böreği ( ağzıma sürmedim )
Ufak İçli köfte ( yedim )
Kızartma ( ağzıam sürmedim )
Ezme salata ( yedim )
Karışık ızgara ( 1 kare tavuk, 1 köfte, 1/2 kebap yedim )
Tatlılardan seçenek olarak triliçe, künefe, kadayıf ve fırın sütlaç vardı ama ben şekersiz çay içtim sadece :21:
İçecek olarak ne istersen o servis edildi ama ben asla kola içmedim ayranda açık diye açıkçası istemedim sadece su içtim :KK66: :21:

Çok şükür yediklerim ne aç bıraktı ne şişirdi :KK70: Üzerine birde şekersiz türk kahve misss :KK68:
Herkes ikramların hepsini yiyince ay şiştik ay midem diyip durdu bende hallerine güldüm :KK70:
Gelenlerden biri minik çikolara ikram etti onu bile yemem dedim :sampiyon:

İnşallah salıda bu istikrarın karşılığını alacağıma eminim :KK66:

Sorma yaaa gaspa uğramış gibi hissettim :KK70: gidip gidip boş dolaba bakıyorum :KK70:
Eşşek adama belli bir üstümü de attıysan seni çöpe atarım dedim :KK70: nasıl gülüyor sıkıyorsa bir tane o verileceklerden birini geri koy valla bozuşuruz dedi :KK70: Allahtan o dediğimi koymamış verileceklerin içine :KK66:
Kız satsam iyi para eder aslında :KK70: rahat 10 tanesini hiç giymemişim :KK70:
Millet satıyor valla nette görüyorum ama benim işim olmaz biri giyip mutlu olsun yeter bana :KK66:

O pantalonu ayırtırmıyor :KK43: kulağını çekerim yaramaz çocuklar gibi inatlaşma benle nasılsa sen fıstık gibi olunca çok daha güzellerini alacaksın diyor :KK66: Neyse şimdilik söz dinleyeyim bari şimdi çaktırmadan onu kurtarsam sonra dolapta görünce başlar söylenmeye istifçi mi olacaksın başıma diye :KK70: :KK70: :KK70:
harikasın şekerim:nazar::KK9::KK60:
biz bu akşam ailecek dışarıda iftardayız,aileme eşlik edip azar azar da olsa yemeyi düşünüyorum :KK39:bu salı sibelde 500grm bile giderse mutlu olucam:confused:zaten ramazan bitiyor yemek ve uyku saatlerim düzene girecek:KK39:

güzel hafta sonları şekerler:KK36:
akşam yemeklerim bu hafta hep geç saate kaldı iftarda yemek durumunda kaldım,bugünde dışarıda iftar yapacakmışız :işsiz:
bu salı hayal oldu 89 zaten çok isteyince olmuyor nedense.kendimi çok ta kasmıyorum zaten hedefim bayramdıHoppa

harikasın şekerim:nazar::KK9::KK60:
biz bu akşam ailecek dışarıda iftardayız,aileme eşlik edip azar azar da olsa yemeyi düşünüyorum :KK39:bu salı sibelde 500grm bile giderse mutlu olucam:confused:zaten ramazan bitiyor yemek ve uyku saatlerim düzene girecek:KK39:

89 mu?? :KK53::KK53::KK53::KK53:
Monicim sen ne yapıyorsun öyle?
3'lü rakamlardan indim diye sevinmen daha dündü.
Aman nazar değmesin maşallah.:nazar::nazar:

Guzel dilekleriniz icin cok cok sagolun hanımlar.
lydznp lydznp canım baba ve sünnet değildi sıkıntımız, keske o kadar basit olsaydı. Aslında 2 güne hallolmayabilirdi de ben o yüzden ugrayamam diye mesaj yazmıştım. Neyse ki çabuk halloldu da normale donebildik hemen :)
ALLAH tekrarlatmasin canım

Yok tatlim 4 saatte bir yukseliyor 38.5 a bakalim gecemiz nasil olacak
Kizlar evle ilgili guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim bu bizim esimizle emeklilik hayalimizdi allah yardim etti emekli olmadan sahip olduk allahim her isteyene daha iyilerini nasip etsin bende artik nilgunum gibi tavuk falan alinca resimlerini de eklerim
Kaptanım mikrobik birşey olabilir. Bu kadar sık ateşlenmesi... acaba terliyor falanmı diyeceğim ama bu aralar havalarda çok sıcak değildi

Peki düğünüme denk gelecek olursa geciktirici veya 1 hafta önceden tarlusal kullansam sıkıntı olur mu?

Kuzucum düğünde sonuna mı denk gelecek başına mı? Yani eğer son günlere denk gelecekse tarlusal olur. Yoksa çokta hormon almanı istemem, akışında kalsın.

Düğün tarihi neydi kız senin, sinemi evlendirdik sıra sende :)

Gelinlikli foto istiyoruz ona göre.

Kuzucum düğünde sonuna mı denk gelecek başına mı? Yani eğer son günlere denk gelecekse tarlusal olur. Yoksa çokta hormon almanı istemem, akışında kalsın.

Düğün tarihi neydi kız senin, sinemi evlendirdik sıra sende :)

Gelinlikli foto istiyoruz ona göre.
Valla başına mı sonuna mi gelecek ben de bilmiyorum çok düzenliydi jazz bozdu:( 22-23 temmuz düğün de tabi ki yollucam paylasmassam çatlarım :D
Bugün alışveriş yaptım hep 40-42 beden şeyler aldım nasıl mutluyum anlatamam :KK73:
Ayy ben size rüyamı anlatayım benim bir bebegim olmuş cinsiyeti kız emziriyordum sonra biberon verdim sonra dedim ki Ayy emme refleksi azalır kolaya alışmasın diye memeden emzirmeye çalışıyorum zorla 1-2 çekti kafasini kaldırdı ama bu süt soğuk dedi :D ne yapayım içimden soğuk geliyor demek ki dedim burun kivirdi rüyamda 2 günlük bebeden trip yedim ya :D sabah nişanlima anlattım hiç tepkisinı bozmadan anasına çekmiş dedi :D:D

Back
X