• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son halimi görmdin mi kollar dana budu gibi :KK70:
O yuzden napiyoruz bebegimm pes etmeden aralıksız devam ediyoruz..
Hergun menu paylasiyoruz ve en az haftanin 4 - 5 gunu spor yapiyoruz.
Gercekten kilo cok degistiriyor insani..Daha genc,fit,saglıklı olmak bizim elimizde canim.:KK19::KK19:
Bende 45-50 kiloluk fotografimi eklerim birazdan ahhhhh ahhh..:sinirli:

Geldim sonunda, gecmisi de bitirebildim :)
Aşıları olduk, verem aşısı kalmamış onu olamadı bi tek, sonra olacak. Şimdilik ateş yok bakalım aksama ne olacak. Kilosu da artmış paşanın. Memeden inmeyince tabi fazla fazla almış :işsiz:
maaşallah..
Ferah'la gizliden buluşuyoruz biz :KK48:

yaaa ne demek gizliden :63::63:

anam ortikim attım gördün mü özelden lydznp lydznp

gördümm :)

Aaaa artık ben kaçar gevezelikten işlerimi yapamadım:)

bugünde iş yapmayıver :)

Albümü yoruma kapatmışsın ama neyse buraya yapalım. Çok cicişsiniz sizde. Kızın da oğlunda çok şekerler :KK19:
Çok sağol canımmmm, ya yoruma kapatmadım söa farkında olmadan bişiyler yapmış olabilirim :) wendi yazmıştı gerçi yorum bana, kontrol ederim tekrar canım.

Geldim sonunda, gecmisi de bitirebildim :)
Aşıları olduk, verem aşısı kalmamış onu olamadı bi tek, sonra olacak. Şimdilik ateş yok bakalım aksama ne olacak. Kilosu da artmış paşanın. Memeden inmeyince tabi fazla fazla almış :işsiz:
Ohhh maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah ateş yapmaz, benim çocuklarda olmamıştı.

maaşallah..

yaaa ne demek gizliden :63::63:

gördümm :)

bugünde iş yapmayıver :)
ay kaldı zaten işler:temizlik:
şeftalili sorbe yaptım dilara koçağın ara öğün tarifi:kk77:
1 şeftaliyi dilimleyip donduruyoruz sonra robata atıp içine tarçın 1 yk lor koyup tekrar çekiyoruz yine dondurucuya donduktan sonra dondurma gibi tüketin demiş yaptım bakalım nasıl olacak:rolleyes:

Aslında 0zlem 0zlem içinde düşünüyorum. çok tanıdık geliyor yüzü. Hatta bir ara liseye kadar indim ama sonradan farkettim yaşlarımız tutmuyor :KK70::KK70::KK70:
Ahh ahh lise zamani bildigin kuruydummm ben simdi goren ne olmus sana boyle diyor..:lülülü:
Yasin kac canim?

Kız Niloo oğlun çok tatlı senin. Kız ama anası belli :KK48:
Maşallah hepimizin evlatlarına hepsi çok şekerler :KK200:
Kız aynı bana kopyası gorseniz bu kadar olur dersiniz oğlan da aynı benim küçüklüğüm amin canım evlatlarımızın ayağına taş bile değmesin

Kız Niloo oğlun çok tatlı senin. Kız ama anası belli :KK48:
Maşallah hepimizin evlatlarına hepsi çok şekerler :KK200:
Kız aynı babanın kopyası gorseniz bu kadar olur dersiniz oğlan da aynı benim küçüklüğüm amin canım evlatlarımızın ayağına taş bile değmesin

Back
X