• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaptım albüm bakın bakam görünüyomu:rolleyes:
Aaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acaba
Masallah cok tatlı evlatların da, Allah bağışlasın
yaaa ne demek gizliden :63::63:
:KK48::KK48:
Ohhh maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah ateş yapmaz, benim çocuklarda olmamıştı.
Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim :(

Aaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acaba

Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim :KK43:

ayyy yazık sen çocuğa iğne kaktırt sonra ağlıyo bende olsam ağlarım.... vicdansız ana.... kara vicdanlı... zalım ördük...

lydznp lydznp canım sen de çok zarifmissin, evlatların da cok tatlı masallah :KK200::nazar:

fancynancy fancynancy sen de oylesin şekerim, seninkiler de cok bıdık yaa hepsi ayrı tatlı vallahi:KK200::KK200::nazar:
gerçekten hiç kavga ediyolar gibi durmuyor :KK48:
Ay utandım şimdi :KK23:Çok teşekkür ederim. o sizin zarifliğiniz efendim :KK60:

0zlem 0zlem kız sen spordan sonra yorulmuş olduğun için yüzün düşmüş. Hiç öğle değilsin bu son fotolarda. Bu arada buldum bak bu fotoları da görünce dedim hande subaşı. Manken gibiymişsin maşallah. Yine olacaksın merak etme :KK19:

soğuk yeşil çay tarifi kız miss hava sıcak ya :KK50:

haklı ama seviyorum habire bişey almayı:KK48:

benim listemdede 6 yk kaşığı vardı :kk77:

ay bu kadına bayılıyorum takipte ediyorum bir kere bişey yazmıştım cevaplamıştı sağolun dedim teşşekkür bile etti çok aktif sosyal medyada:KK76:
Nasıl yapcaz yesılcayı sekerımm

Haftaya salı carsamba persembe yapalım ne dersınız
Ben nasıl yapacağım ama :( Yemek taşıdım diyelim burada dolap yok ocak yok :(
Ama dolaba gerek yok az önce klimalarımız takıldı. Yarında gaz basıp test yapıp devreye alacaklarmış. Ohhh gelsin serin günler. :KK49:

Ben nasıl yapacağım ama :KK43: Yemek taşıdım diyelim burada dolap yok ocak yok :KK43:
Ama dolaba gerek yok az önce klimalarımız takıldı. Yarında gaz basıp test yapıp devreye alacaklarmış. Ohhh gelsin serin günler. :KK49:
Calısıyorsun sanırım
Sabahı evde yaparsın
Aksamı da evde
Oğlene bakayım nasıldı

HoppaSelam şekerlerim:KK54:
Bir hafta diye gittim 15 gün oldu:KK33:annecim yollamıyor:KK48:birazcık daha buralardayım sanırım:süslü:

Kızlarr hepiniz ve kuzularınız harikasınız maşallah:nazar::nazar:
@ozlem i göremedim:KK64:
Kaptanım kaldı görmediğim sanırım ve btlHoppa
Canim simdi gorebilirsin..:KK52:

Ben nasıl yapacağım ama :KK43: Yemek taşıdım diyelim burada dolap yok ocak yok :KK43:
Öğlenlerı ısyerınde onlara muadıl seyler yersın artık

Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim :KK43:
yeni sayılır da ondan burda herkes kapalı bir ben açık olmuyodu galiba yada ben öyle hissettim ondan önce açıktım hepte açık saçlı paylaşınca fotoları ondan öyle kalmıştır aklında:KK15:

Back
X