• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin vasfiyeee bende bu formdan düşmüş diyodum :rolleyes:

bikini giycem kızıım :KK31: belkim koca felam bulurum :KK30:
sen isveç yapıp bikini giycen ama koca bulmaya enerjin kalmayacak. o bikiniyi ya hastanede serum yerken giyersin yada baş dönmesinden dolayı gözünü açıp koca adaylarına bakamazsın. Bu arada isveçle verdiğin kilonun 2 katını 3 gün içinde almazsan :rolleyes:

sen isveç yapıp bikini giycen ama koca bulmaya enerjin kalmayacak. o bikiniyi ya hastanede serum yerken giyersin yada baş dönmesinden dolayı gözünü açıp koca adaylarına bakamazsın. Bu arada isveçle verdiğin kilonun 2 katını 3 gün içinde almazsan :rolleyes:

vasfiye 2 :))

Aaa sen kapalı mıydın Nilgunum, benim aklımda niye oyle değilsin gibi kalmış acaba
Masallah cok tatlı evlatların da, Allah bağışlasın

:KK48::KK48:

Ateşi yok ama cok huysuz, ağrısı var galiba. Ilk kez memede bile ağladı yani öyle diyeyim :KK43:
ay yazık ya kıyamam, ama 2-3 gün huzursuzluk yapar iğneler şeymacım maalesef.

kızlar albüme aralıktaki halimi ve hazirandaki halimi ekledim, şiddetle bakmanızı tavsiye ederim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:valla iyi ki varsınız, tek başıma hayatta bu kadar veremezdim. hepiniz çok güzel ve çok özelsiniz, tişkür ederimmmmmm.

oyyy ne güzel vermişin... bravo....

QUOTE="fancynancy, post: 52062290, member: 117706"]kızlar albüme aralıktaki halimi ve hazirandaki halimi ekledim, şiddetle bakmanızı tavsiye ederim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:valla iyi ki varsınız, tek başıma hayatta bu kadar veremezdim. hepiniz çok güzel ve çok özelsiniz, tişkür ederimmmmmm.[/QUOTE]
Sende özelsin canım :KK15: diğer takım arkadaşlarım gibi :KK15:
Bu arada kolların incelmiş göbüş küçülmüş. Bacaklar zaten inceymis aradaki farkı anlayamadım üzgünüm;) Maşallah sana. Kaç kilo oldu toplamda :nazar::KK200:

Back
X