- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #250.541
5. Takının ilk hunilisi ilan ediyorum seni, henüz senden öte tatlı delimiz çıkmadı ya da kendini gizliyor![]()
tescillendim yaşasııın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Takının ilk hunilisi ilan ediyorum seni, henüz senden öte tatlı delimiz çıkmadı ya da kendini gizliyor![]()
Menü mü bu şimdi canımın içi ama ya. Böyle olmaz kuzucan. Bildiğin aç geziyorsun senbu günkü menüm
sabah
1 dlm tam buğday ekmeği üstüne labne üstüne bir domates -- böyle aç timsahların avına saldırması gibi garip saldırdım anam ne lezzetli geldi... bi tane daha yapmamak için çoook direndim
1 saat sonra canım hala istiyordu bende eti formun grisini gibi bir şeyi var onlardan yedim
akşam
1,5 dlm tam buğday ekmeği bir kase yoğurt
su : 2,5 lt
2 b yeşil çay
1 b form çayı
su 3lt ye doğru gidiyor
spor
jillian 4/30
Oooo süperSabah ela erkenden uyandı bana da sevk geldı 8 dr cıktım sut almaya uzakta bır satkuterıdrn aldım geldım gıt gel 50 dk yurumusum, sımdı de yemek sonrası cıktık esımle toplamda 30 dk oldu soyle bır turladım toplamda 80 dk yurudum
Menü mü bu şimdi canımın içi ama ya. Böyle olmaz kuzucan. Bildiğin aç geziyorsun sen![]()
Biz ne oluyoz o zaman siz gülsünüz biz diken mi cık cık cıkŞişşşşttt.... kimse duymasın sen benim ilk ortimsin ye4in bambaşka.
@0zlem i unutma. Biz kk' nın 3 gülüyüz![]()
Yaa lütfen bugünlük böyle oldu. Bi de işte alışveriş yapmaya fırsat olmadı, yoksa iyi kötü bi seyler yapacaktım. Cumartesi ve pazartesi günleri misafir bile ağırladım, ayıptır söylemesi bilumum cısslardan yaptım, hakkımı yemeyinCidden sen alışamadın. Annen gelene kadar idare et bari. Aç kalıp bebeyi de riskindan etme.
Bak sen benim kafadasın kuzu, yiyorum diye kızıyorlardı bana, tabi bende abartmıştım galiba o ayrıDiyet bu ceza değil ki ama :) valla ben bir dilim pasta bile kopardım. İlk gittiğim hafta istemedim yemişsin zaten dünyaları azıcık bekle diyordum kendime :) ama 4. Haftada 8 kilo verince istedim. Çünkü hayatın içinde bunlar var ve ben bunları yiyerek yaşamak istiyorum :)
Vicdan azabı duymayan mı var. Bu konuda yalnız olduğunu sanma. Bir senede 20 kilo almışım ben.yani aklın nerede daha erken dur değil mi? ama işte olmuyor bir şekilde..niye size az geliyo ben anlamıyor yahu... ben vicdan azabıylan yutuyom her lokmamı....
Yaaaaa sen var yaaaaahe mahmuttan sonra evren lede öpüşüp tanışırız![]()
Valla aynen öyle veysoşcumAlmadım zaten
Velev kı verfın pekı bırakınca ne olcak dımı
Bence asıl vicdan azabını dengesiz beslendiğin için duymalısın canım.niye size az geliyo ben anlamıyor yahu... ben vicdan azabıylan yutuyom her lokmamı....
Bence de kaynayabilir şekerim ama sen yaz birkaç defa alıntılarız aradaYarın için takım listesini paylaşayım diyorum ama çeneniz düşük arada kaybolur gider diye korkuyorum![]()
Bir ince dilim pasta için bir gün fazladan spor canım :) o kadar kilo alıp veriyoruz her birimiz yarı diyetisyen sayılırız ben de buna bir ekleme yapayım kaçamak yaptığın gün akşam ekmeği de olmasın. Bunu ben ekledim. :)Bak sen benim kafadasın kuzu, yiyorum diye kızıyorlardı bana, tabi bende abartmıştım galiba o ayrı![]()
Bizde de haftanın 1 günü kaçamağa izin var canım.Bir ince dilim pasta için bir gün fazladan spor canım :) o kadar kilo alıp veriyoruz her birimiz yarı diyetisyen sayılırız ben de buna bir ekleme yapayım kaçamak yaptığın gün akşam ekmeği de olmasın. Bunu ben ekledim. :)
Deniz bunu sevdi :) bunu genelde dondurma ya da bitter çikolata ile geçmek diyet için daha uygun galiba canım :)Bizde de haftanın 1 günü kaçamağa izin var canım.
kesinlikleeeeDeniz bunu sevdi :) bunu genelde dondurma ya da bitter çikolata ile geçmek diyet için daha uygun galiba canım :)