Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız senden canım çekti valla, evde olanlarla yaptım bende, köftenin yanına güzel gitti valla. :KK15:
ay sebzelerin hepsi güzel iyide ben sebze sever olarak nasıl kilo alıyorum acaba:KK64:
Sen fırında sebze ye ben börek ortim ortim dedim ama 3 nokta yan yana...:KK43:
ay kıymetimi bil işte kendime börek :hamarat:yapmaya üşeniyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben cok sevdım
Yesılcayı tarcınla kaynattım sonra 1 lımon sıktım snr madensuyu
Gun boyu onu ıctım
bende seviyorum artık başta garip gelmişti ama:KK50:
Zaten üşengeçlikten 4 içimlik demleyip atmıştım dolaba :))) mecbur içecem, alışırım belki.
üşengeçlik bazen işe yarıyor:KK70:

Deniz bunu sevdi :) bunu genelde dondurma ya da bitter çikolata ile geçmek diyet için daha uygun galiba canım :)
Ben artık eve bitter almıyorum. 1 kare diye başlayıp 1 paketi yiyorum. Birde ben tam bitterciyim. Kendimi bildim Bileli bitterden başka cikilat yemem

Heh tam bende bu kız nerelere kayboldu diyordum :KK48: naber fıstık?

Şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Eşim izinli 2 haftadır o yüzden her an giremiyorum sağ olsun kızlarda laptopa el koyunca ancak gece fırsatım oluyor birde sabah onlar uyurken :D

ay yeter dönün garii:KK19:

Bu haftasonu son sonra eşim işe başlayacak ve ben bomba gibi sahalara dönüyorum ;) zaten şükür beslenme ve su gayet güzel gidiyor ;) Bu aralar nedense zumbaya taktım daha doğrusu oynayasım var sanırım :D pazartesi itibaren evde yürüyüşüm harici zumba yapmayı düşünüyorum ( daha doğrusu öğreneceğim :D ) hatta küçük kuşuma dedim pazartesi benle birlikte yaparmısın hem eğleniriz diye :D kuzu gün sayıyor ne zaman başlayacağız diye :D
Birde özellikle kol çalışmam lazım başladı ufaktan yumuşamalar sarma olmasın ;)

çeneniz kadar yağlarınız çalışsın bacılar :KK49:ben yatar :uykucu:sabaha birikmiş 100 sayfa görmek :KK20:istemiyorum zıbarın yatın:KK59::KK70::KK70::KK70::KK70:

:D :D :D :D sen çok yaşa emi ne güldüm gece gece :D eşim hayırdır diyor dedim böyle böyle o bile gülüyor valla alemsiniz siz hee hani yüz yüze görüşmüş olasanız ancak bukadar hoş sohbetiniz olurdu diye ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayım :KK70: ha bire sokaklarda :KK70: valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize :KK70:
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için :KK66:
Bakalım yarın neler göreceğiz tartılarda :21::21::21:

Cumartesi de Sibelde var hesap günü :KK48::KK48::KK48:
Bu arada müjdemi vereyim :KK70: Ayşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek :KK71: çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz :KK68:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: Bende hepinizi çoook seviyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
İyiki varsınız 5.Takım :KK66: Ayşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım :KK66:
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorum :KK66: şu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım :halay::halay::halay::halay::halay:

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz :KK39:
InşALLAH oynakcigim;)

Back
X