- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #250.641
tacımı kendi ellerimle sana devrediyorum bebem baş hunili sensin.... yüce hunili....
kendiylen geçinemiyo hatun :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tacımı kendi ellerimle sana devrediyorum bebem baş hunili sensin.... yüce hunili....
kendiylen geçinemiyo hatun :)))
veeeGecen hafta:71,5
Bu hafta: 70,3
Fark: 1,2
Yüzdr: % 1,68![]()
Aynenn yaaa sahnurum kendımı kaybetmişimmmveee
Veysis sahalara donee
Bende 78.8![]()
74.1 ile izine ayrıldı yazıyordu. Kilo mu alıyorsun? Ben yanlış mı gördümBende 78.8![]()
74.1 ile izine ayrıldı yazıyordu. Kilo mu alıyorsun? Ben yanlış mı gördüm
Hoşgeldin canım ben takım kaptaniyim şu aralar tatildeyim o vatandaş izne ayrılıp annesinin yanına gitti geçen sene 8 kg alıp gelmişti hala garibim listelere döneceği günü bekler74.1 ile izine ayrıldı yazıyordu. Kilo mu alıyorsun? Ben yanlış mı gördüm
Waww betus sistemli çalışıyorsun haa
Waww betus sistemli çalışıyorsun haa
hahahah kelin ilacı olsa başına sürer olmuş senin kigözüm üzerinde bundan sonra... sana bu hafta hayatı dar edeceğim..... haftaya 77 küsur çıkacaksın ona göre....
aaaaaaaaaa74.1 ile izine ayrıldı yazıyordu. Kilo mu alıyorsun? Ben yanlış mı gördüm
he haftaya 97 gelirim o zamannilsub gel sen de benim gibi sağlıksız beslen :))))
hahahah kelin ilacı olsa başına sürer olmuş senin ki
aaaaaaaaaaayıp ayıp
ne kilosu iftira ödem o
he haftaya 97 gelirim o zaman![]()
MerhabaHoşgeldin canım ben takım kaptaniyim şu aralar tatildeyim o vatandaş izne ayrılıp annesinin yanına gitti geçen sene 8 kg alıp gelmişti hala garibim listelere döneceği günü bekler
hangi program bu
hangi program bu