Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa ilk 3'e zaten giremiyormusuz ki... Ortalaması 1'in üzerinde 3 takım varmış zaten. Ay boşuna heyecan olmus :KK43: moniyi de ekleyebilseydik gecerdik belki

Gördüm canım daha önce de yarışmıs galiba. Diskalifiye listesine bakacaktim ben de.

Gelirse tabi.

bilmiyorum nasıl silindiğini o resmi kaldır yada resimlerin hepsini kaldır şimdilik
Yaptım olmadı
Hakkınızı helal edınnn
Begenıldıgım ıcın bu kadar tırsacagım hıc aklıma gelmemıstı
Oysakı burnumu hıc begenmem
Ayrıca gobeeeegım de varrr
Salak mıdır nedırr:KK70:

Kızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum

Kızlar merhaba yeni geldim ben :) 21 yasindayim tip fakultesi 5.sinif ogrencisiyim. En son bi sene önce izinle ayrılmıştım şimdi inşallah tam gaz burdayım. Tek ihtiyacım olan motivasyon çok neşeli ve katılımcı bir insanimdir☺ 1.68 boyum yarın aç karna tartilacagim çok tirsiyorum
hoş geldin ay ne güzel okuyormuşsun bizde çok sıcakkanlı bir takımız:KK19:

hoşgeldin canım:KK39:

Back
X