- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.021
herkese iyi geceler ben yatıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayret buna para vermedın nasıl olsduysao zaman sen paylaş listeyi gidince senin listeni yapayımbeleşe getircem ben bu işi
Balıkesir de nerdeydın canım senherkese iyi geceler ben yatıyorum![]()
Saclarım da upuzun belıme gelıyor nerdeyse dalgalı oldugundan bellı olmuyorsaçlarını seven boğazını tutsun
![]()
öyle mi yapsaydımHayret buna para vermedın nasıl olsduysa
Listeyı alıp para odeyıp yapmamanı beklıyorduk oysa kııı
ivrindi de canımBalıkesir de nerdeydın canım sen
Yarın bandırma ya gelcektık ınv arkadaslarla bulusmaya sonra plan degıstı
ay ben korkudan sildim bütün albümümü nasıl olsa görüştük tanıştıkYarın +18 sıtelerde yuzumu montajlamış olurlarmış
Abovvvvvvvv yangın varrrrrrrrr![]()
Ben de sıldımay ben korkudan sildim bütün albümümü nasıl olsa görüştük tanıştık![]()
kendinle yarış servey serveye karşıKılosu bana yakın olan bır arkadasımla bu hafta yarısmak ıstıyorum var mı gonullu bırı yoksa ben mı seceyımmaglum gazla calısıyorum
Neresı orası yanı nereye yakınöyle mi yapsaydım
ivrindi de canım
balıkesire uzak ayvalık cundaya giderken kız ben de tam bilmiyorum burda ist ist dan buraya başka bir yere gitmedim hiçNeresı orası yanı nereye yakın
Yemınle yazıyordum kı sen yazmışsın demek kı kendımı ıyı ıfade etmişimkendinle yarış servey serveye karşı![]()
2 haft once ayvalık taydıkbalıkesire uzak ayvalık cundaya giderken kız ben de tam bilmiyorum burda ist ist dan buraya başka bir yere gitmedim hiç
gezençi seni2 haft once ayvalık taydık
Şşşşşşşşş aman dıyımmmama ben seni beğendiydim
![]()
Şşşşşşşşş aman dıyımmm
1-2 sene önce esimle bır dugune gıttık oglum uyuyakaldı esım de erkeklerle dısarı cıkmıstı tanımadıgım bırı yanımda oturan ablaya gelmış sormus arkadasın bekar mı dıye nıye dedı abla bekarsa gorucu olmak ıstıyoruz dedıama ben seni beğendiydim
![]()
Tavuklarına benzemişşş
hadi herkese iyi geceler uykusuz kalamıyorum ben![]()