Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok seviyorum keten tohumunu.. Yogurdun icinde cok guzel oluyor. Evde kalmamisti dün aldım. Aksam yogurdun icine eklerim. Hem kabızlıgıda iyi geliyormus.
Baharat cekme makinası olsaydı evde cekerdim. Cekilmis daha etkiliymis ama disardanda cekilmis almiyorum bayat oluyor.!!
Havanda döverek de kullanabilirsin. Öyle de faydalı oluyormuş. Ben de seviyorum tok tuyuyor sanki ama burada zor buluyorum. Daha doğrusu işlenmemişini buluyorum kahverengi gibi dişini kıracak sertlikte tam eziyet oluyor bana :)

Ayşecim sen çalışıyo musun? 15 Temmuz ya resmî tatil ondan soruyorum. lydznp lydznp
Evde çalışıyorum maalesef. Bu ev işi ne resmi tatil dinliyor ne milli bayram ne de dini bayram. :( hatta bir bayram Fatih Baha'ya oğlum bu anan bayramdan bayrama ütü yapıyor diye dalga geçti benle. Safım Baha da yok abi annem her zaman ütü yapar dedi :KK70:

Aynen saç baş derdi yok. Ki ben kendi saçımla başımla uğraşamıyorum o yüzden oyle sac modelleri falan da bilmem kızım kendini bi garip hissederdi kesin arkadaşlarının yanında :)
Ne modeli kız ya at kuyruğu yada 2 toka olmadı 2 kulak topla. Birde model mi yapacağım. :KK12:
Ilk topladığımızda yavru keçi boynuzu gibiydi. :KK70::KK70:

Aaa evet :) çalışsa daha iyi o zaman :)

Benim ki elsa manyağı, arada prenses olası geliyo :) hatta dün sabah ki resmini atayım albüme bi görmelisiniz..

Ya daha silinecek, toz alınacak, wc/banyo duruyo öff. Kızıma yemek pişirmem lazım, uyanır birazdan.
Prenses tam prenses :) benimki çakma :KK70:

Merhaba kızlar:KK3:
Bugun gorumcemde kahvaltıdaydık 2 tane pogaca yedim.ikisi birlesince boyutu avuc icimden biraz daha buyuktu.:KK22:
Hala acıkmadım aksami yogurt ve salatalıkla gecistirmeyi dusunuyorum.
Simdi evdeyim islerim bitince sporumuda yapicam insallah.:KK6:
Senin şeker orucun ne oldu peki? :sopa:

Ya bu Nilgün öyle bi diyor ki dua degil de beddua eder gibi, hani başına gelsin de gör modunda hep, o yüzden ben de ona prim vermiyorum :KK48:
Ben evlenmeden önce hep kızım olsun isterdim de sonradan erkek istedim ya, eşim cok kısıtlar bence kızı :)

Ay konus wendicim bu Nilgün beni hic anlamıyor :KK53:

Yaa evet siz demiştiniz lohusalık bitmez diye. Senin erken bitti herhalde @nilsub :KK53:
Nilgün 1i biterken 2 lohusa dönemine girdi. Bünye alıştı şimdi çıkamıyor hala lohusa :KK70:

image.webp
Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı:KK45:

Eki Görüntüle 2021229 Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı:KK45:
Kadını fotograf cekip buraya mı koydun :stop:
birsekilde gorup dava acarmıs sana..:KK35:

Eki Görüntüle 2021229 Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı:KK45:

Kız bakarken çekmiş hemde :oha:

Back
X