Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
Merhaba ben de Ayşe. Tekrar hoşgeldin takıma. Ben aslen inşaat teknikleri olup ne iş olsa yaparım modunda önce elektrik şimdi de mekanik tesisata el atmış durumdayım;)

T turkcedersidefterimcom nerede yaşıyorsun yaptığın bir diyet yada sağlıklı beslenme programın var mi? Adını da yazmadın sanirim:KK66: egeli mi diyelim sana :KK48:

Adim Hatice:)))) Yaptiğim belli bir diyet yok. Fazla kalori almamaya calisiyorum. Spor yapiyorum. Bisiklet var evd3 onu kullaniyorum :)

Adim Hatice:)))) Yaptiğim belli bir diyet yok. Fazla kalori almamaya calisiyorum. Spor yapiyorum. Bisiklet var evd3 onu kullaniyorum :)
Memnun oldum Hatice. Ne öğretmenisin? Nerede yaşıyorsun? Bir bakmışsın komşun bizim takımdaymış belli mi olur :KK70:

Ya bu Nilgün öyle bi diyor ki dua degil de beddua eder gibi, hani başına gelsin de gör modunda hep, o yüzden ben de ona prim vermiyorum :KK48:
Ben evlenmeden önce hep kızım olsun isterdim de sonradan erkek istedim ya, eşim cok kısıtlar bence kızı :)

Ay konus wendicim bu Nilgün beni hic anlamıyor :KK53:

Yaa evet siz demiştiniz lohusalık bitmez diye. Senin erken bitti herhalde nilsub nilsub :KK53:
hahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon bence:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay kız ben gezmekten bıktım hergun her gün 1.5 saat git 1.5saat gel. :KK70::KK70:
bizim buralarda gezecek yer çok ama tatlım gezmeye adam yok. ALLAH'TAN bugün resmi tatil diye evdeyim. Temizligim utum bitti. 2 makine çamaşır kuruyor. O kuruyunca son parti çamaşırımı da yıkarım. Kuruyanlari da ütülerim. Artık yarın kociş ne supriz yapacak görürüm. Malum biliyorsunuz kendisi supriz yapmaya bayılır. Son evlilik yıldönümü süprizinden sonra 2 gün konuşmadım. 3 günden fazla küs kalmak caiz değil diye konuştum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu arada aklıma ne geldi. Bir hafta sonu zeynepi hadi atti gidelim diye bana hazırlattı. Hepimiz 2 dirhem 1 çekirdek hazırlandık ve bizi pazara alışverişe götürdü :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eve de yiyecek birşeyler almak lazım ama hep gez hep gez nereye kadar :KK70::KK70::KK70::KK70:
ay eniştede tam benim kociş gibi odun birazcık galiba ay nerde o düşünceli erkekler anca kore dizilerinde:KK70::KK70::KK70::KK70:

Wooow süpersin renkdaş. Bizde Baha ile kombine alır maçlara giderdik. O kadar fanatigizdir ancak eş trabzon sporlu. Tabi biz onlardan daha büyük bir camia olduğumuz için susuyoruz. Büyüklük bizde kalsın diye :KK70::KK70:
Eşin Trabzonlu o zaman? Sen de mi Karadeniz gelinisin :)
Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
Verilecek kilon da azmış aslında, belki listeye girene kadar bile verirsin. Egelisin herhalde :) Ben de Egeliyim ve 28 yaşındayım, ne cok ortak yönümüz varmış :p Ege'nin neresinden?
Öğretmen olmasam da üniversitede asistanlık yapıyorum o da bir nevi öğretmenlik sayılır :)
hahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon bence:KK70::KK70::KK70:
Sen beni sevmiyosun asıl hep kinayeli konuşuyorsun ben de baya doğru anlıyorum :p

Çekmekle kalmamış bir de int.de yayınlamış:KK43:
ay sorma ben yapmam iyi cesaret özel hayatı ihlal:duduk::duduk::duduk:
annem ameliyat olmuştu teyzem foto istedi trabzonda oturuyor annemin fotosunu çekerken hemşirede serum takıyodu resmimi çekmene izin vermiyorum dedi tabi beklerim siz işinizi bitirince çekerim dedim :duduk:

ay sorma ben yapmam iyi cesaret özel hayatı ihlal:duduk::duduk::duduk:
annem ameliyat olmuştu teyzem foto istedi trabzonda oturuyor annemin fotosunu çekerken hemşirede serum takıyodu resmimi çekmene izin vermiyorum dedi tabi beklerim siz işinizi bitirince çekerim dedim :duduk:
Vaay akıllı hemsireymis valla bravo takdir ettim

Menüm;
2 pogaca
3 yk patatesli yumurta,peynir
Salatalık,domates

14:00
1 minik sekerpare

18:00
2 salatalık

20:15
1 kupa sütlü filtre kahve

3 L su
400 ml kayısılı form cay

3 büyük t.kahvesi

Spor;

100 jumping jack
30 burpee

30 dakika bacak ve gobis hareketleri

Arkasindan 30 dk eliptik
20 dk zumba

Dünde 45 dk badminton oynamıstım.. :KK49:

fancynancy fancynancy

Verilecek kilon da azmış aslında, belki listeye girene kadar bile verirsin. Egelisin herhalde :) Ben de Egeliyim ve 28 yaşındayım, ne cok ortak yönümüz varmış :p Ege'nin neresinden?
Öğretmen olmasam da üniversitede asistanlık yapıyorum o da bir nevi öğretmenlik sayılır :)

Sen beni sevmiyosun asıl hep kinayeli konuşuyorsun ben de baya doğru anlıyorum :p
babababab laflara bahhh ben başına geliceklerden bahsediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

hahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon bence:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay eniştede tam benim kociş gibi odun birazcık galiba ay nerde o düşünceli erkekler anca kore dizilerinde:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ah o diziler bizim hayal kirikliklarimizin sebebi. Öyle erkekleri görmesek diyeceğiz ki bizim kocisler normal :KK70::KK70:

uyanık akıllı diyelim birde detaycı benden iyi dedektif olurmuş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

seninki ne olduysa o oldu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:yalan oldu:KK70::KK70::KK70:
Benimki yalan olmadı canım. Altı üstü 1 kare bitter. Sanki 1 tepsi baklava yedim. Benim oruç devam ediyor minik bir mola diyelim biz buna. Hem tatlı bile değil di :KK70::KK70:

Menüm;
2 pogaca
3 yk patatesli yumurta,peynir
Salatalık,domates

14:00
1 minik sekerpare

18:00
2 salatalık

20:15
1 kupa sütlü filtre kahve

3 L su
400 ml kayısılı form cay

3 büyük t.kahvesi

Spor;

100 jumping jack
30 burpee

30 dakika bacak ve gobis hareketleri

Arkasindan 30 dk eliptik
20 dk zumba

Dünde 45 dk badminton oynamıstım.. :KK49:

fancynancy fancynancy
Kız bu ne bi sey yememişsin doğru düzgün :KK20:
babababab laflara bahhh ben başına geliceklerden bahsediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Güzellikle söylesene madem
Bak wendicim ne güzel söylüyor kendin gibi şirin bi kızın olsun diye. Sen tam Vasfiyesin yahu :p

Aynen canım karadenizli geliniyim. Adamlarım normal konusmasi bile kavga eder gibi. Yiyip bitirdiler beni. Hep aksiyon hep aksiyon. Birde malum karadenizliler benim eşim gibi mükemmeller. Hep yanlış olan karşı taraf :KK70::KK70:
Ha birde hepsimi benim eşim gibi ince dusunceli olur :KK70::KK70:

Back
X