Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıcaklardan mi acaba? InşALLAH mikrobik birsey değdir. Yazık yaa... :KK43:
hem artık supriz yumurtanın sürprizi de ayri satılıyordu. :) Acayip zeki bir çocuk masallah. Bu arada çocuklar zekayı anneden alırlarmış. Çünkü erkek geninde zeka kromozomu yokmuş. Anasının oğlu :)
mikrobiksede doktorumuz 3 günden önce ishali kesmek doğru değil demişti çünkü bağırsak mikropları atmak için savunma yaptığı için ishal olunuyormuş ishalle mikropları atmak için hahaha bugun zaten söyledim bak süpriz yumurta yediğin için hasta oldun diye almıcam bir daha diyo:KK48:
bilmem bana mı çektiki çok merhametlidir ama yatan görünce hemen yastık pike getirir üstünü örter belim ağrıyor desem benden iste ben yaparım istediğini diyo sıpa:KK36:

Tamam be beklesin seni. Sende beni bekle bende moni moni yi moni moni hepimizi silsin süpürsün :KK55:
olacağı o zaten:KK70::KK70::KK70::KK70:moni toptan kapatcak kk yı:KK70::KK70::KK70:
Gündüz çok yorulduğu gecelerde uyuyası gelebiliyor aslında, zorla emziriyorum çocuğu :) o zaman da cok ikilemde kalıyorum. Bi yanım uyuyan cocuga dokunma zaten gündüz uyumuyor diyor, bir yanım da daha cok küçük acıkır farkına varamaz belki de emzireyim diyor
emzir iyi yapıyosun ufak daha annesi:emir_bebek::KK36:
Heeee nilgüşü bekliyom ben. Yok kız beklemiyim, yaşlanırım ki, :KK70::KK70: ben Salı'ya aynen devam. :KK73:
görence 18 yaşında yeni reşit olmuş sancak:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:yaşlanırmış:KK56::KK70:

Son düzenleme:
İsov : İstanbul Sanayi Odası Vakfı Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
Eskiden adı Zincirlikuyu yapı meslek lisesi idi.
Mezun olunca işte bu havalandırma işlerini yapan firmaya başladım. Sonra baktım piyasası yok, imzalı adam tercih ediyorlar gerçi şimdilerde öyle değildir belki bilmiyorum, bende işletmeden mezun olunca muhasabede çalışmayı tercih ettim. Sektör değişikliği yaptım kız alt tarafı. Eskisinde 5 sene muhasebede de 6 sene çalıştım sektördedirler hariç firma değiştirmeden. Sonra da iş bulamadım zaten :KK48::KK48:
Benim zamanimda zincirlikuyu yapı meslekti :( Sen bana eski mi dedin şimdi? ;) şimdi lise mezununa ofis işi yok. Hatta 2 yıllık mezunlar bile saha da amele gibi çalışıyor:( formen olmak için baya tecrübe ve bilgi istiyorlar. Onlarda mecbur çalışıyorlar iş öğrenene kadar. Benim işte bayan olma avantajından dolayı ofisteyim. ;)

Ay kıyamam yaaa delikanlıyız ama anaçızda galibaaaa
Bende öyleyimdir. Erkek gibiyim aslında. Ev işi bana göre değil. Ben para kazanıp getirmeyim. Bana hizmet edilsin isterim ama o
Tukiyenin sartlari buna uygun olmadığı gibi hazır da değil :KK70::KK70::KK70::KK70:ama anaçlik o yaradılıştan var işte :KK70::KK70:

image.webp
Yeni listem kızlar

Back
X