Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En Büyük TÜRKİYE21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

@servey>>70,3>>

0zlem 0zlem >>? >>

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >>

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:spor:

Benim hedefim 2 kilo vermek cumaya kadar. Yani 65.9 insallah :))

@servey>>70,3>>

0zlem 0zlem >>? >>

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli 67.9 hedef 65.9

Sağol canım evet bol su takviyesi yapmak lazım ama sade sudan ziyade elektrolit takviyeside yapmak lazım ama çocuk olduğu için öyle karışımlı suları içmiyor malesef :KK43:
Kusmada başladı kızlar yatak yorgan battı değiştirdim şimdi :KK43:
Canım gecmis olsun.. insallah iyidir simdi.:dua:

Günaydın herkese
Bizde sabah yine aynıydı. 5:30 ve gaz. Ya şu gaz dönemi bitse keşke artık. Cocuk uykusundan uyanıyor ya :(
Sonra gene yanıma aldım, bu saate kadar emerek uyuttum. Yoksa o saatte tüm ev halkını kaldırırdı vallahi.
Bende öyleyimdir. Erkek gibiyim aslında. Ev işi bana göre değil. Ben para kazanıp getirmeyim. Bana hizmet edilsin isterim ama o
Tukiyenin sartlari buna uygun olmadığı gibi hazır da değil :KK70::KK70::KK70::KK70:ama anaçlik o yaradılıştan var işte :KK70::KK70:
Valla sana baktıkça kendimi görüyorum :D
Egeliyim canim. Manisaliyim. Sen nerelisin ? Ortak yönumuz cokmuş :)))
Aydınlıyım ben de :)

:KK200:14 TEMMUZ -1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ:KK200:

@servey>>70,3>>

0zlem 0zlem >>? >>69

@inatettimolacak>>? >>

moni moni >>89,5 >>79,9 abovv çok mu attım ne:oha:

fancynancy fancynancy >>74,5 >> 69,5

lydznp lydznp >>83,2 >>

nilsub nilsub >>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

morordek morordek >>68,5 >>
65,9

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >>

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA:KK56:

Bayrama kadar genelde annemin yanında olacağımdan çok büyük bi hedef koyamadım. Gerci yazlıkta yüzme şansım olacak Umut'tan vakit kalırsa ama bilemedim ben onu:)

@servey>>70,3>>

0zlem 0zlem >>? >>

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >>73,5

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >> sabit

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9

Haftalık hedefim de sabit kalabilmek, yolculuktu, akraba ziyaretiydi derken saçma sapan bi beslenme düzenim olacak bu hafta

Herkese günaydin :))Kahvalti ve spor zamani:))
Günaydın:)
moni moni Malesef haftalık hedef koyamicam.Senin haberin yoktur gecen hafta tartım kırıldı tartılma imkanım yok.Şuan kac kiloyum onuda bilmiyorum!
Ama saglıklı beslenmeye ve spora devamm..:KK6:
Sağlıklı mini poğaçalar ve sağlıklı mini şekerparelerle mi? :KK70::KK70:
Sağol canım evet bol su takviyesi yapmak lazım ama sade sudan ziyade elektrolit takviyeside yapmak lazım ama çocuk olduğu için öyle karışımlı suları içmiyor malesef :KK43:
Kusmada başladı kızlar yatak yorgan battı değiştirdim şimdi :KK43:
Şimdi nasıl ogluş? :(

Türkçe öğretmeniyim canim. Manisaliyim ama Doğuda ögrwtmenlik yapiyorum. Komsumun burda olmasi mumkün degil çünkü o kilo almaya çalisiyor :))))))))))
Komşun derken kapı komşunu kastetmedim. :KK48: mahaekanae yan mahalle yakın semt vs vs... gibi :KK48: mesela fancynancy fancynancy benim komşum. Aramızda yaklaşık 20km var ama yolumun üstü. Eski oturduğum semt :KK48:

Hoş bulduk, ben de Hatice . Beraber zayiflariz insallah :)))
Muhtemelen sen zayıflarsın da Nilgunu bilmiyorum. Ben takıma girdiğimde 92ydim nilgum 79. Şimdi ben 83 Nilgun 78e indin mi nilsub nilsub ? :işsiz: canım ortim benim. O zayıflayacak dimi Nilgunum :KK60::KK19:
Günaydın herkese
Bizde sabah yine aynıydı. 5:30 ve gaz. Ya şu gaz dönemi bitse keşke artık. Cocuk uykusundan uyanıyor ya :KK43:
Sonra gene yanıma aldım, bu saate kadar emerek uyuttum. Yoksa o saatte tüm ev halkını kaldırırdı vallahi.

Valla sana baktıkça kendimi görüyorum :KK70:

Aydınlıyım ben de :)
Ne yalan söyleyeyim sen doktora öğrencisiyim falan dediğinde kim milyoner olmak istere çıkan zatlar gibi olduğunu düşünmüştüm. Kız sende bizim gibi halktanmışsın yaaa.... :KK70::KK70::KK70:
Adamın birine santrayi sordu o da akademisyen yada olma yolunda oyle biri işte bilmiyorum dedi. Biride 1 deste iskambil kağıdın kaç adettir dedi iskambil kağıdı ne dedi :KK70::KK70:bende öyle insanların fanusta yaşadığını düşünmüştüm hep :KK70::KK70:

Back
X