• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Bu sabah üşendim kahvaltıyı geçiştirdim ama sonuçta yemem gereken karbonhidrat protein ve yağı aldım. Wasa nın üstüne karper peynir üstüne de düğme gibi 3 tane zeytin çok komik görünüyordu..Salata malata yok :)
Bugün maalesef spor günüm, ağrım aynen devam ediyor ama düzenimi de bozmak istemiyorum. O nedenle ben spora kaçıyorum :)

Ne yalan söyleyeyim sen doktora öğrencisiyim falan dediğinde kim milyoner olmak istere çıkan zatlar gibi olduğunu düşünmüştüm. Kız sende bizim gibi halktanmışsın yaaa.... :KK70::KK70::KK70:
Adamın birine santrayi sordu o da akademisyen yada olma yolunda oyle biri işte bilmiyorum dedi. Biride 1 deste iskambil kağıdın kaç adettir dedi iskambil kağıdı ne dedi :KK70::KK70:bende öyle insanların fanusta yaşadığını düşünmüştüm hep :KK70:
Hahahha yok kız tabi ki halktanım, bu noktaya tırnaklarımla kazıyarak geldim diyormusum, tövbe tövbe :D
O tip insanlar da var tabi görüyorum çevremde ama bence tamamen büyüdüğü ortamla ilgili, yoksa her doktora yapan öyle değil :)

Günaydın kızlar zor bir gecenin ardından kalktım kahvaltı hazırlıyorum oğlum uyuyor daha hafif ateşide var biraz toparlayayım ortalığı oda uyanınca acile goturelim dedik ...
Gelemem akşama kadar öpüyorum hepinizi yek tek alıntılamadım kusura bakmayın

Günaydın kızlar zor bir gecenin ardından kalktım kahvaltı hazırlıyorum oğlum uyuyor daha hafif ateşide var biraz toparlayayım ortalığı oda uyanınca acile goturelim dedik ...

Çok geçmis olsun

geçmiş olsun canımcım:KK60:

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar sürpriz yumurta canavarı oğlun

Geçmiş olsun Nilgunum insallah iyilesir oglusun en kısa sürede :anne:

kız betüş nerdesin btlbetul btlbetul bir lafı var ne iş yapıyosun demiştim geçen sene :KK70::KK70::KK70:
getir götür götür getirme niye getirdin şimdi götür demişti çatlamıştım gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70:

nasıl hafıza var kız sende maşallah...

Muhtemelen sen zayıflarsın da Nilgunu bilmiyorum. Ben takıma girdiğimde 92ydim nilgum 79. Şimdi ben 83 Nilgun 78e indin mi nilsub nilsub ? :işsiz: canım ortim benim. O zayıflayacak dimi Nilgunum :KK60::KK19:

Ne yalan söyleyeyim sen doktora öğrencisiyim falan dediğinde kim milyoner olmak istere çıkan zatlar gibi olduğunu düşünmüştüm. Kız sende bizim gibi halktanmışsın yaaa.... :KK70::KK70::KK70:
Adamın birine santrayi sordu o da akademisyen yada olma yolunda oyle biri işte bilmiyorum dedi. Biride 1 deste iskambil kağıdın kaç adettir dedi iskambil kağıdı ne dedi :KK70::KK70:bende öyle insanların fanusta yaşadığını düşünmüştüm hep :KK70::KK70:
ba baaaaaa laflara:KK67:yine rütbe düşüreyim mi :KK70:
Çok geçmis olsun
sağol canım

Back
X