Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

koşu bandı kullanmadım ama eliptik çok zevkli :KK76: kulaklıklarımıda takıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:spor:
Ben bazen kuzenimle skype ile konuşarak yapıyorum, müzik dinliyorum,film izliyorum.. Çok keyifli oluyor.
Başlarken 30 kilo vermem gerektiği için kilo vermek benim için sevimli bir durum değildi, onu eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum kendimce :)

dennisgo dennisgo yarın sabah ta aç karnına tartılıp buraya yazıyoruz pazartesi bildirimi diye hafta sonu kaçamaklarının onune geçmek için:eğlence:
Bence bu çok iyi düşünülmüş kim önerdiyse tebrikler :) sabah yazalım bakalım kaçız. Bu hafta biz 2 kilo veriyoruz sıkı çalışmalıyız :)

fesatsın fesat:63::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:
o kaaaaaaaaaaaaa msj da orti kelimesi geçmiş mi hiç:KK67::KK67::KK67::KK67: git yat umut uyudumu hakket yazmadın bugun bişe:emir_bebek:
Yeni bir ortilige giden konuşmalar okudum, o yüzden yazdım :KK48: hani lydznp lydznp ve 0zlem 0zlem 'i de satacaksan haberleri olsun dedim :KK70: :KK70:

Umut'un bugün maşallahı vardı. Dışarı çıktık gezmeye, nerdeyse tüm gün uyudu :KK48: ben de yatacağım artık, 5:30'da gaz sancısıyla uyanır gene :işsiz:

Yeni bir ortilige giden konuşmalar okudum, o yüzden yazdım :KK48: hani lydznp lydznp ve 0zlem 0zlem 'i de satacaksan haberleri olsun dedim :KK70: :KK70:

Umut'un bugün maşallahı vardı. Dışarı çıktık gezmeye, nerdeyse tüm gün uyudu :KK48: ben de yatacağım artık, 5:30'da gaz sancısıyla uyanır gene :işsiz:
yok ortilerime laf söyletmem :KK11: için fesat :KK48:
iyi hadi maşALLAH:nazar::nazar: 4. ayı doldurduktan sonra rahat atacak gazını azcık daha sabır annesi:anne:

Back
X