Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii :KK68:

En son dün öğlene doğru diyetisyene diye bir çıktım daha bu gece ancak eve geldim :D
Çok şükür diyetisyende de 100.7 çıktım :21: haftaya bakalım neler göreceğim ;) Sibel gayet memnun benden de Ayşeden de ;) şükür hep daha aşağıları görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz inşallah ;)
Dün öğleden sonra bahçeye gittik yine ve sonrasında arkadaşlar geldi sabahladık sadece 3 saat uyuduk ;)

Bu arada bahçedeki işlerin haricinde kızımın ip atlamasınla da atladım ;) öncesinde de ortada sıçan ve volleybol oynadık ;) ohhh mis gibi açık havada spor sayılır bence :KK48:
Hatta arkadaşın oğluna beni çeksene dedim sırf artık kamerada nasıl görünüyorum diye merak ettiğimden ;) artık resimlerde de belli oluyor şükür kilo verdiğim ;) ve arkadaşım benden daha zayıf olduğu halde benim kadar hızlı ve çok ip atlayamadı :D

Yarında kızlarım ve belkide apartmanda oturan 2 arkadaşı daha Zumba yapacağız :KK71:

Ah yok canım sen inersin de bu Nilgün yerinde sayıyor olur :)
Beraber içeceğiz hatta o şu an ödem atıyor gram gram geçen haftaki kilodan uzaklaşıyor :) ben daha tartılmadım ama o kilodan sonra 2 gün 1,5 saat spor yaptım birşeyler olmuştur diye düşünüyorum :)

En Büyük TÜRKİYE21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

@servey>>70,3>>

0zlem 0zlem >>? >>muaf

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >> 73,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>76.2

@lydznp>>83,2 >> 82.5

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>68,5

@dennisgo >>78,8 >> 76,8

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN:spor:

aaa hedefleri yazsanıza yolcam saçınızı başınızı:KK4::KK4::KK4:

:KK200:14 TEMMUZ -1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ:KK200:

@servey>>70,3>>65

0zlem 0zlem >>? >>69

@inatettimolacak>>61,5>>57 regliyim bu hafta biraz fazladayim

moni moni >>89,5 >>79,9 abovv çok mu attım ne:oha:

fancynancy fancynancy >>74,5 >>69,5

Cikilatacanavari Cikilatacanavari >>76,7 >>72

lydznp lydznp >>83,2 >>78

nilsub nilsub >>78,8 >>70

@wendigo>>66,3 >>

morordek morordek >>68,5 >>65,9
@dennisgo >>78,8 >>69,8
@betulbtl >>68,5 >>66
@Egeliegeli >>67.9 >> 58

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA:KK56:

@wendigo
kızlar bayram hedeflerini yazmayan sizler kaldınız ekleyin listeye:KK56:

işte monican farkı:KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70:ufalında bana abla diyin kız ben bile yaşlı hissediyorum kendimi:KK70::KK70::KK70:yada benim içim geçmiş:işsiz:

o kadar diyosun ohhhh:halay::halay::halay::halay:

:KK48::KK48::KK48: korku bu işte:KK70::KK70::KK70:

he ona göre işte:KK19::KK15:

tabi sonuçta bir emek var canım her sabah 6 da kalkıyorum yaz kış:KK76:
Senin için geçmiş :KK70::KK70:

bak bak sevmiş beni işte ortim olmak isterse onuda okeye dörtlü alırız işte:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bizden ancak okey dörtlüsü olur. 0zlem 0zlem Sen ben 2 ileri 1 geri gidip duruyoruz. dennisgo dennisgo u da kendimize benzetirsek tam olacak. Dediğin gibi moni moni yarışmayı bırakır. Korumayı bitirir biz buranın gediklisi hababam sınıfı gibi kalırız :KK70::KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii :KK68:

En son dün öğlene doğru diyetisyene diye bir çıktım daha bu gece ancak eve geldim :KK70:
Çok şükür diyetisyende de 100.7 çıktım :21: haftaya bakalım neler göreceğim :KK66: Sibel gayet memnun benden de Ayşeden de :KK66: şükür hep daha aşağıları görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz inşallah :KK66:
Dün öğleden sonra bahçeye gittik yine ve sonrasında arkadaşlar geldi sabahladık sadece 3 saat uyuduk :KK66:

Bu arada bahçedeki işlerin haricinde kızımın ip atlamasınla da atladım :KK66: öncesinde de ortada sıçan ve volleybol oynadık :KK66: ohhh mis gibi açık havada spor sayılır bence :KK48:
Hatta arkadaşın oğluna beni çeksene dedim sırf artık kamerada nasıl görünüyorum diye merak ettiğimden :KK66: artık resimlerde de belli oluyor şükür kilo verdiğim :KK66: ve arkadaşım benden daha zayıf olduğu halde benim kadar hızlı ve çok ip atlayamadı :KK70:

Yarında kızlarım ve belkide apartmanda oturan 2 arkadaşı daha Zumba yapacağız :KK71:
O zaman yansiiinnn yağlaaaaar :KK70::KK70:
nilsub nilsub moni moni nin ardından bizi geçecek 2. Şahısda Banu anlaşılan. Baksana o da gümbür gümbür geliyor maşallah :KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım bu yeni hafta hem sizin hemde bizim takıma bol bol eksiler getirir ve hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz :KK68:

nilsub nilsub moni moni nin ardından bizi geçecek 2. Şahısda Banu anlaşılan. Baksana o da gümbür gümbür geliyor maşallah :KK70:

:KK70::KK70::KK70: Nerdeeeee kız benim yolum uzun ama tabi hedefe her yaklaştığım adım bana daha çok motivasyon veriyor ;) dün resim falan çekildikten sonra baktım da artık izmandut gibi çıkmıyorum :D hee tabiki kilolu çıkıyorum ama önceden cidden balon gibi çıkıyordum :D
Siz fıstıklara yetişebilmem mümkün değil ama peşinizden ufak ufak bende geliyorum şükür :KK68:

Herkese gün ayyyy dıııınnnn :KK31::KK31::KK31:
Sabah sabah ödemli ödemli tartılmak istemedim. Ölçülerimi aldım. Gün içinde paylaşırım. Ama bu ölçülerde de ödem payı var
:KK43: hem regl ödemi hem de sabah ooffff ne olacak bunun sonu :KK43:

Bu arada sanada günaydın ;)
Bende bu sabah tartılmadım sonuçta 2 gün yoğunluk vardı ve çok ayakta kalmıştım şişliğimi hissediyorum ;) o yüzden boşuna moral bozmaya gerek yok ;) hatta dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum :KK48: gerçi çatlarım ama banada sürpriz olsun cuma sabahı :21:

Günaydin herkese :)) Kilom: 66.9
Beden ölçuleri:
Gogus 94
Bel 79
Gobek 96.5
Kalca 102.5
Basen 101.5
Bacak 62
Kol 30.5

Bugun yolculuga cikiyorum .Iki gun pek yazamayabilirum. Herkese iyi zayiflamalar :))
güle güle hayırlı yolcluklar:KK25:diyetini bozma yollarda:sopa:
Senin için geçmiş :KK70::KK70:
ay galiba kilolardan kendimi 100 yaşında hissediyorum:KK14:
Dur dur ben okurken kıskanmaya mi başladım ne :KK70::KK70:
yok gıı morordek morordek ben kiminle konuşsam orti yapıyo beni onunla:KK19:yakında onun peşine düşcem oerim diye haberi yok:KK70::KK70::KK70:
Bizden ancak okey dörtlüsü olur. 0zlem 0zlem Sen ben 2 ileri 1 geri gidip duruyoruz. dennisgo dennisgo u da kendimize benzetirsek tam olacak. Dediğin gibi moni moni yarışmayı bırakır. Korumayı bitirir biz buranın gediklisi hababam sınıfı gibi kalırız :KK70::KK70:
ay lütfen onu ayartmayalım biz dennisgo dennisgo uyalım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hadi banuşş koşşşş:KK55:
Herkese gün ayyyy dıııınnnn :KK31::KK31::KK31:
Sabah sabah ödemli ödemli tartılmak istemedim. Ölçülerimi aldım. Gün içinde paylaşırım. Ama bu ölçülerde de ödem payı var
:KK43: hem regl ödemi hem de sabah ooffff ne olacak bunun sonu :KK43:
günaydın ortikim:KK15:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Umarım bu yeni hafta hem sizin hemde bizim takıma bol bol eksiler getirir ve hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz :KK68:

:KK70::KK70::KK70: Nerdeeeee kız benim yolum uzun ama tabi hedefe her yaklaştığım adım bana daha çok motivasyon veriyor :KK66: dün resim falan çekildikten sonra baktım da artık izmandut gibi çıkmıyorum :KK70: hee tabiki kilolu çıkıyorum ama önceden cidden balon gibi çıkıyordum :KK70:
Siz fıstıklara yetişebilmem mümkün değil ama peşinizden ufak ufak bende geliyorum şükür :KK68:

Bu arada sanada günaydın :KK66:
Bende bu sabah tartılmadım sonuçta 2 gün yoğunluk vardı ve çok ayakta kalmıştım şişliğimi hissediyorum :KK66: o yüzden boşuna moral bozmaya gerek yok :KK66: hatta dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum :KK48: gerçi çatlarım ama banada sürpriz olsun cuma sabahı :21:
hepimiz yolu uzun olsun başarıcaz:halay::halay::halay:

Back
X