- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle hayırlı yolcluklardiyetini bozma yollarda
ay galiba kilolardan kendimi 100 yaşında hissediyorum
yok gıımorordek ben kiminle konuşsam orti yapıyo beni onunla
yakında onun peşine düşcem oerim diye haberi yok
ay lütfen onu ayartmayalım bizdennisgo uyalım
hadi banuşş koşşşş
günaydın ortikim
hepimiz yolu uzun olsun başarıcaz![]()
Günaydın kızlar..
Benim yine olculerim aynı..![]()
Wendigocum, çok iyi geldi tatil. Hiç tartılamıyorum ama kilo aldığımı değil verdiğimi hissediyorum.
Fena hareket ediyoruz. Hareketin önemini çok iyi anlıyorum ama tabi her zaman imkan olmuyor böyle harekete.
Biraz uzatacak gibiyiz ama inşallah bomba gibi döneceğim.
Siz nasılsınız kızlar? Umarım kimsede sıkıntı sorun yoktur.
wendy sen ne yaptın bugun sesin çıkmadı gezmelerde miydin
Bilmiyorum canim bende!!! Ama aynada bakinca gobisim incelmis,toparlanmis gibi sanki..nasıl yaaa, o kadar spora imkansız aynı kalması canım ya, çok şoklardayım valla![]()
Biz ekstradan uzatıyoruz. Yolda etrafı izleye izleye gidiyoruz. Ne de olsa bir daha geri dönmeyeceğiz ALLAH'ın izniylegüle güle hayırlı yolcluklardiyetini bozma yollarda
ay galiba kilolardan kendimi 100 yaşında hissediyorum
yok gıımorordek ben kiminle konuşsam orti yapıyo beni onunla
yakında onun peşine düşcem oerim diye haberi yok
ay lütfen onu ayartmayalım bizdennisgo uyalım
hadi banuşş koşşşş
günaydın ortikim
hepimiz yolu uzun olsun başarıcaz![]()
Hadi kız koşşş. Rüzgarın kızı Nilgünbu arada reglimin 2. günü cuma tartım 78,8 di
pazartesi bildirimim 78,1 -700![]()
Evet minnoşum yanlış anladın. Ben kibar kibar, nazik nazik ve yavaş yavaş yenirse 1 kutu dondurma sıfır kaloriye yakın dedim1 kutu dondurmayı yemedimki yanlis mi anladin?![]()
Korkma kız Otobüsten tek farkı kalkış ve iniş sadece. Kapa gözlerini yuksel yuksel yukselKizlar defalarca ucağa binmeme rağmen bu sefer biraz korkuyorum. Van'dan Kütahya'ya gidiyorum. 2 saat sonra uçağim.
Bence aynı noktalardan ölçmüyorsun. Bazen 1cm aşağı yada yukarısı fark ediyorBilmiyorum canim bende!!! Ama aynada bakinca gobisim incelmis,toparlanmis gibi sanki..![]()
Korkma kız Otobüsten tek farkı kalkış ve iniş sadece. Kapa gözlerini yuksel yuksel yuksel![]()