Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moni moni monican sırf spoiler yememek ıcın oturdum izledim artık rahatca sosyal medtada dolasabılırım :D
verım mı sana spoıler :KK48: şaka bı tarafa #ÖzledikJonSnow demek istiyorum :KK200::KK200::KK200:
Hazır kıskanc vakvak uzaktayken ızlıym dedım o sorarsa yooo daha ızlemeye fırsat bulamadım derım :sus::KK48:

hiç sevmem:63: anam izliyon mu sen ne işin var anacım yaşlıyız biz örgü örek:KK69::KK70::KK70::KK70::KK70:
örgümü o ne:KK69:
kız siz bakmayın benim tipime yaşıma :cool:değişik bi kadınım ben ilgi alanlarım falan:KK70:senelerce online savaş oyunu oynadım halada oynarım yani:KK53:ismek te herkes dikiş nakışa giderken ben ingilizce vs kurslarına gittim:süslü:tipim her ne kadar uymuyorsa da aykırıyım biraz eski alışkanlıklar:KK48:zayıfladıkça tipide uydurcam da :cool:yaşı tutamıyorum o gidiyo:KK48:

Önümüz kış moni moni toruna patik yelek hırka lazım :KK70::KK70::KK70::KK70:
hiç sevmem elişi falan:KK69:gelinim örüyo bol bol torunuma hamarat elinden geliyor:nazar::KK200:bazen diyo zaten bu işte bi yanlışlık var diye o da alıştı bana napsın:KK70::KK70:
aaaaaaaaa koş ortim koş:KK70::KK70::KK70:

piknikte seni yedircekti bol bol:KK72::KK70::KK70::KK70:
yok ayol yedirmem,benim listelerden yapar yeriz çıkın çıkın gelin:süslü:

örgümü o ne:KK69:
kız siz bakmayın benim tipime yaşıma :cool:değişik bi kadınım ben ilgi alanlarım falan:KK70:senelerce online savaş oyunu oynadım halada oynarım yani:KK53:ismek te herkes dikiş nakışa giderken ben ingilizce vs kurslarına gittim:süslü:tipim her ne kadar uymuyorsa da aykırıyım biraz eski alışkanlıklar:KK48:zayıfladıkça tipide uydurcam da :cool:yaşı tutamıyorum o gidiyo:KK48:

hiç sevmem elişi falan:KK69:gelinim örüyo bol bol torunuma hamarat elinden geliyor:nazar::KK200:bazen diyo zaten bu işte bi yanlışlık var diye o da alıştı bana napsın:KK70::KK70:

yok ayol yedirmem,benim listelerden yapar yeriz çıkın çıkın gelin:süslü:
çılgın babaanne seni:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

moni moni monican sırf spoiler yememek ıcın oturdum izledim artık rahatca sosyal medtada dolasabılırım :KK70:
verım mı sana spoıler :KK48: şaka bı tarafa #ÖzledikJonSnow demek istiyorum :KK200::KK200::KK200:
Hazır kıskanc vakvak uzaktayken ızlıym dedım o sorarsa yooo daha ızlemeye fırsat bulamadım derım :sus::KK48:
yok kız ben daha izlemedim istemem spoiler:KK35:jonu özlemedim zaten bizde var bi jon:süslü:ama Arya'nın maceraları merak ediyorum:KK39:
Bu arada o istanbul pikniğini kim yapıyo bakem?? Ayrıca tuzlada oturan kımdı gecen arada bı okudum?
İstanbula dönüşüm serefıne pıknık mı yapıyonuz bana bakem :KK66: :21::KK19:
piknik ben banuşa demiştim ordan çıktı:KK39:e madem toplaşak yapalım bi gün:KK68:

yok kız ben daha izlemedim istemem spoiler:KK35:jonu özlemedim zaten bizde var bi jon:süslü:ama Arya'nın maceraları merak ediyorum:KK39:

piknik ben banuşa demiştim ordan çıktı:KK39:e madem toplaşak yapalım bi gün:KK68:
Valla aryayla baslıyo zaten bolum.. kafaya koyduğunu yapıyo cadı :KK62:
Tabıı sen demıstın bızde var dıye yıne gecmıstı bu muhabbet ama bızde yok anacım bız seneden seneye görüyoz az gözümüz bayram etsın :KK36:
Piknik bana uyar konusuruz detayları.. Hoppa

Valla aryayla baslıyo zaten bolum.. kafaya koyduğunu yapıyo cadı :KK62:
Tabıı sen demıstın bızde var dıye yıne gecmıstı bu muhabbet ama bızde yok anacım bız seneden seneye görüyoz az gözümüz bayram etsın :KK36:
Piknik bana uyar konusuruz detayları.. Hoppa
olmaz pikniğe gideni yolarım:KK4: ben ne olcam :sopa: yok piknik miknik:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar size before after yaptım:KK70:
Benim terliklerim ,biri 40 diğeri 38 numaraHoppaayak bile bu kadar farkederse düşünün artık boşuna hamallık yapıyoruz:KK75: image.webp

Kızlar size before after yaptım:KK70:
Benim terliklerim ,biri 40 diğeri 38 numaraHoppaayak bile bu kadar farkederse düşünün artık boşuna hamallık yapıyoruz:KK75:Eki Görüntüle 2021996
Kız ben dedım dedım kımse ınanmadı.. benım de 1numara küçüldü ayaklarım. kıslık botları 37 almıstım yazlıklarım ayagımdan cıkıyo. spor ayakkabıları bagcıklarla ıdare edıyorum ama babetsız kaldım resmen..
kılo vermeye devam ettıkce daha da kuculecek fazla alma sımdı ayakkabı tarzı hersey bıtınce baslarsın almaya ;)

Kızlar size bu satırları koşu bandından yazıyorum :) bugün iki dilim pırasalı börek yedim. Yaklaşık 150 kalori direk koşu bandına gittim. Hem yerim hem yürürüm modu :)
Maharet yemeden yürümekte sekercım ;) saka bı tarafa arada kacamak olabılır ama ben bu kacamakların porsıyonlarına kızıyorum asıl. hadı 1dılım yedın 2.nıye sekerım.. 1i de 2si de aynı bu mubareklerın.. tutun kendınızı accık kızarım heee :sopa:

Back
X