Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sen bayaa bilgilisin maşallah sana :) diyetisyen olma yolunda ilerliyorsun resmen :)

Bu yolda daimi ve kalıcı kilo vereceğine eminim. Eşin ne diyor bu duruma?

Canım ilk büyük diyetimi 24 yaşında yaptım 1 senede 29 kilo verdim. 89 dan 60 a indim..Sonra korudum,sonra aldım verdim. Büyük kilolar veren insana aptal bir özgüven geliyor gizliden gizliye yine vereceğini biliyor. Ama marifet vermekte değil almamakta :)

Hayatın bir aşamasında sorunlarla baş etme biçimim yemek yiyerek olmaya başladı.nerede öğrendiysem? Yüzlerce kilo alıp verdim yıllar içinde. Sanırım bu işten bir ders almam ve öğrenmem için hayat defalarca imkan verdi bana. Ama maalesef ben her sorunda öğrenilmiş çaresizlik gittim yedim. Şu an daha farklı bakıyorum bu olaya umarım da sonuçları farkı olacak.
Eşim senelerce aldığımı verdiğimi gördü ama hiç öyle 88 lere tanık olmadı. Alırken sağlıkla ilgili kısmına vurgu yaptı durdu ama dinleyen kim? Verirken de teşvik ediyor. Mesela 72 de beni güzel bir tatil bekliyor :)

Son düzenleme:
Kızlar yazdıklarınızı okudukça Bebek istemekte hata mı yapmaya başladım acaba diyorum? Ben rahatına düşkün insanım bu kadar zorluyorsa çıra gibi yanarım :)
Benimki daha cok küçük en sorunlu zamanlar sanırım. Büyüdükce kolaylaşır mı bilmiyorum, öyle umuyorum. Alışık olmadığım bir durum olduğu için sürekli yakınıyorum burada. Ben de rahatıma düşkün bi insanımdır belki de o yüzden bu kadar zorlanıyorum, bilmiyorum ki :(

Benimki daha cok küçük en sorunlu zamanlar sanırım. Büyüdükce kolaylaşır mı bilmiyorum, öyle umuyorum. Alışık olmadığım bir durum olduğu için sürekli yakınıyorum burada. Ben de rahatıma düşkün bi insanımdır belki de o yüzden bu kadar zorlanıyorum, bilmiyorum ki :KK43:
büyükler derdi hep çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor çok çok çok doğruymuş:anne:gazı bitiyo başka sıkıntı çıkıyor dişi başlıyo böyle liste uzayıp gidiyo:KK48:

özetliyim bari:KK75:
@toplight kaptanım geçmiş olsun:KK60:
oynakbasi34 oynakbasi34 banum sen bir gün kızları al gel sabahtan piknik yapar yürürüz tüm gün:KK39:
@lydznp dün de bana beni 2 aydır görmeyen eşimin akrabaları ne kadar zayıflamışsın dedi:KK73:çok hoşuma gitti :KK39:ne güzel bir duygudur bu:KK68:

Ayşeciğim bir ara eşimden şu arayabı bir alayım da artık kızlarla mı gelirim yalnız mı kaçarım bilemiyorum :D büyük malum kendi arkadaşlarıyla takılıyor ufaklıkta bazen peşime takılır bazende bende ablamla kalacağım der o an ki ruh haline bağlı :D
Çok zevkli olur hem birlikte yürümek hemde oraları gezmek ;)

Canım @moni bizi ve diyetimizi düşünüyor hep ama bu hain Cikilatacanavari Cikilatacanavari kandırdı bizi yoksa biz seni biliriz. Ama zayıfladıkça yaşı da tutturursun. Icinden geldiği gibi ol. Yalnız burada herkes mı aykırı bana mi öyle geldi. Ay çok toplama denk gelmişiz :KK70::KK70::KK70:

Bİri aykırı mı dedi :D :D :D
Ben de kendimi aykırı görenlerdenim :D Hep derim yaşımın kadını değilim diye :D bana göre yanlış olan herşeye karşı çıkarım hiçte korkmam karşımdaki erkekmiş yok efedim ne iş yapar bana zararı olurmu diye ;)
Mesela bizim yan bahçenin sahibi tefeciymiş :D adama herkes aman bana bulaşmasın diye eyvallah der geçen kendi bahçesindeki köpeye kötü davrandığını gördüm kudurdum ve adama hazır bizim bahçeye bir şey sormaya geldiğinde fikrimi söyledim ;) fena bozuldu ama umurum olmaz :D
Bekarken bir arkadaşın kardeşi sırf başkasıyla flört ediyorum diye elimi beline attı ( meğer belinde silah varmış :D ) yok efendim seni vururum falan :D dedim erkeksen vur lan senden mi çekineceğim üstelik adam gibi adam silah arkasına saklamanmaz ;) olayı gören kızarkadaşım sen delisin dedi :D hiiiç umurum olmaz ;)
Kadınların şoförlük yapması hoşuma gider ama trafikte mıy mıy kullanıp deli edenlere minibüs şöförü Yarmagül gibi çok sataşmışlığım var :D :D :D senin gibiler yüzünden benide aynı sanıyorlar diye :D
Millet çocuğunu kapı önünde oynatırken iki lak lak eder ben umursamam çocuklarla ip atlarım :D voleybol oynarım :D ki eşim yeni evliyken çocuğum yokken bile beni bir kaç kere yakalayıp kulağımdan tutup yinemi çıktın sokağa oynamaya diye gülerek çok almıştır eve :D :D :D

Benim büyük kız bile benden ağırdır hatta hep der bazen Anne senmisin benmiyim belli değil diye :D için geçmiş senin kokuşuk derim güler :D Hep diyorum ileride torunlarım olunca kesin çılgın Ananne modunda olurum :D her daim çıtır her daim 18 :D Şükür eşimde bana uyar hayatta umursamaz kim ne der diye ;) hatta dün bahçede arkadaşın oğlu araba teybini açtı o an ankara havası çalıyormuş biz karı koca bahçede durduk yere oynamaya başladık karşılıklı :D nasıl gülüyor arkadaşlar ikinizde aynı kafadasınız diye :D

Ayşeciğim bir ara eşimden şu arayabı bir alayım da artık kızlarla mı gelirim yalnız mı kaçarım bilemiyorum :KK70: büyük malum kendi arkadaşlarıyla takılıyor ufaklıkta bazen peşime takılır bazende bende ablamla kalacağım der o an ki ruh haline bağlı :KK70:
Çok zevkli olur hem birlikte yürümek hemde oraları gezmek :KK66:

Bİri aykırı mı dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de kendimi aykırı görenlerdenim :KK70: Hep derim yaşımın kadını değilim diye :KK70: bana göre yanlış olan herşeye karşı çıkarım hiçte korkmam karşımdaki erkekmiş yok efedim ne iş yapar bana zararı olurmu diye :KK66:
Mesela bizim yan bahçenin sahibi tefeciymiş :KK70: adama herkes aman bana bulaşmasın diye eyvallah der geçen kendi bahçesindeki köpeye kötü davrandığını gördüm kudurdum ve adama hazır bizim bahçeye bir şey sormaya geldiğinde fikrimi söyledim :KK66: fena bozuldu ama umurum olmaz :KK70:
Bekarken bir arkadaşın kardeşi sırf başkasıyla flört ediyorum diye elimi beline attı ( meğer belinde silah varmış :KK70: ) yok efendim seni vururum falan :KK70: dedim erkeksen vur lan senden mi çekineceğim üstelik adam gibi adam silah arkasına saklamanmaz :KK66: olayı gören kızarkadaşım sen delisin dedi :KK70: hiiiç umurum olmaz :KK66:
Kadınların şoförlük yapması hoşuma gider ama trafikte mıy mıy kullanıp deli edenlere minibüs şöförü Yarmagül gibi çok sataşmışlığım var :KK70: :KK70: :KK70: senin gibiler yüzünden benide aynı sanıyorlar diye :KK70:
Millet çocuğunu kapı önünde oynatırken iki lak lak eder ben umursamam çocuklarla ip atlarım :KK70: voleybol oynarım :KK70: ki eşim yeni evliyken çocuğum yokken bile beni bir kaç kere yakalayıp kulağımdan tutup yinemi çıktın sokağa oynamaya diye gülerek çok almıştır eve :KK70: :KK70: :KK70:

Benim büyük kız bile benden ağırdır hatta hep der bazen Anne senmisin benmiyim belli değil diye :KK70: için geçmiş senin kokuşuk derim güler :KK70: Hep diyorum ileride torunlarım olunca kesin çılgın Ananne modunda olurum :KK70: her daim çıtır her daim 18 :KK70: Şükür eşimde bana uyar hayatta umursamaz kim ne der diye :KK66: hatta dün bahçede arkadaşın oğlu araba teybini açtı o an ankara havası çalıyormuş biz karı koca bahçede durduk yere oynamaya başladık karşılıklı :KK70: nasıl gülüyor arkadaşlar ikinizde aynı kafadasınız diye :KK70:
bizim takımda herkes biraz terelelli zaten:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:normaller dayanamayıp kaçıyo:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X