- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.921
Hıc sevımlı degıl
tartıda göreceklerinden daha sevimli bence... sev onu....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıc sevımlı degıl
Yagmur basladı yuruyemem bebeyleee bi dur o zaman artık... git bi yeşil çay felam iç..... sonra da yürüyüş... ceza sana...
gitme ne gerek var... iş diyetisyende değil sende bitiyo... diyetisyende azıcık menü ercek uymadıktan sonra ne faydası var... diyetisyenin söyleyeceği şeyleri sen zaten biliyorsun da işine gelmediğinden burdasın....
Yagmur basladı yuruyemem bebeyle
Evet bende oyle sürekli al ver modundayım..Bende oyleyim yillardir diyet yap birak yap birak! Kilo al ver al ver.. Belkide oyuzden cok zor kilo veriyorum artik!!
Duygusal açlık denen bir şey var o yüzden mi yiyiyoruz sürekli acaba evde ..Ben bu ili beceremıyecegım anladım artık
70 de takılıp kalıyorum vucut dırenc gosterıyor
Buradan duserken cok zorlanıyor hemen kendını buraya gerı cekmek ıstıyor
Sabahtan berı ne bulduysam yedım fıl kadar yemişimdir ama hala bıseyler yemek ıstıyorum ne acım ne tokum
Alma ilaç falan bir süreç geçicidir ondan sonra motiven yükselir inşallahAynen ilte ben de öyle
Su 5-6 kiloyu verıp korumak bu kdr zor olmamalı yaaa
Bır dıyetısyene mı gıtsem ama listeye uyamayınca demoyıve olacagım
O tuccarın satacagı ılacları mı alsam
Valla bunaldım artık
Suteklı kontrol altında olmaktan
Bır organızasyon yapılıyor arkadaslarla ınanın gıtmek ıstemıyorum yeme içme yuzunden stres oluyorum
Evet bende oyle sürekli al ver modundayım..
Duygusal açlık denen bir şey var o yüzden mi yiyiyoruz sürekli acaba evde ..
Alma ilaç falan bir süreç geçicidir ondan sonra motiven yükselir inşallah
Tamam işte duygusal açlıktan pis boğaz oluyoruz sen koca bulamıyon ben evde sürekli 2çocukla onda yiyiyoruz hephe canısı heee hiç obur pisboğaz falan değiliz zaten....
5.katta deprem etkısıo zaman evde zıpla
Kaç yasındasın betülüm okuyon mu hangı sehırdesın pıyasa yoklaması yapayım senın içinhe canısı heee hiç obur pisboğaz falan değiliz zaten....
Hala emzirdiğin için sıkı diyette yapamıyorsun no stres şişirir anacım5-6 kılo nedır yaa mıllet 39 kılo verıyor
Tamam işte duygusal açlıktan pis boğaz oluyoruz sen koca bulamıyon ben evde sürekli 2çocukla onda yiyiyoruz hep![]()
5.katta deprem etkısı
Dur deneyeyım
Kaç yasındasın betülüm okuyon mu hangı sehırdesın pıyasa yoklaması yapayım senın için
Aynen ilte ben de öyle
Su 5-6 kiloyu verıp korumak bu kdr zor olmamalı yaaa
Bır dıyetısyene mı gıtsem ama listeye uyamayınca demoyıve olacagım
O tuccarın satacagı ılacları mı alsam
Valla bunaldım artık
Suteklı kontrol altında olmaktan
Bır organızasyon yapılıyor arkadaslarla ınanın gıtmek ıstemıyorum yeme içme yuzunden stres oluyorum
wendy bir dr arkadasım vardı konusmustuk onunla su cıkolata anlamsız yeme kılo alma verme yanı hepimizin sıkıntısını
Glifor kullanabılırsın kısa surelıgıne demilt denesem mı yaaa
Vallaha artık kazana dusesım var
Tamamen
Aslında ac degılım sadece nedensız önlenemez yeme ıstegı
Zumba yap,leslie yap,mekik,squat yap biseyler canim ve sakın bırakma!! 300gr gitmis diyorsun hic gitmemesinden iyidir bence.. Hadi bakim kendine gel yeme artik aklina yemek geldigi an baska bir ugras bul kendine olmadi ac muzigi dans et biseyler yap. Gir buraya yaz en azindan birimiz burada olur sana destek veririz.Yagmur basladı yuruyemem bebeyle
Emzırmeye zararı yokmus kıcanım sen emziriyosun ilaç falan olmaz saçmalama.
neden boğuyosun kendini? sen kararlı olursan kimse sen ye diye ağzına sokmaz, evde karnını doyur öyle git madem. evde homili gırtlak yemişsin şimdi, keşke arkadaşlarınla azıcık sohbet edip bi dilim tiramisu yemiş olsaydın, hem psikolojin iyi hemde yediğin belli olurdu
emziriyosun sen, yoksa kullan derdim.
bak notalıyız hala, bi artı gelirsen toplanmaz takım, kendine gel, şu babam ve oğlumdaki adam gibi koşup gelesim var sana![]()
![]()
Kızz ben senin lafınla gaza geldim sıkıldım 1ay sıkı diyetle bitircem bu işi dedin ay bende sıkıldım artık bayrama 6'lı rakamlara ulaşıcam dedim senmi bırakıyorsun yoldurma kendini ;(Kendımı cok ıradesız atfettım suanda
Azım kralıcesını gomun gıtsın
Haftaya dogum gunum basaramadım
Evlılık yıldonumunu de basaramadım
Bayram var onumuzde o da tırttt
Tabi ki haklıyım yahu in artık 74'edimi ama bencedemördak haklı kızmakta
bi 74 olamadım
![]()
Ben sabah tokken 69.1 geldim açken tartılmayı unuttum :)68,3 gram gram iniyo gelirken löp löp :))
Bi dakka ya ben daha yeni gelmiştim lütfen kimse pes etmesinKendımı cok ıradesız atfettım suanda
Azım kralıcesını gomun gıtsın
Haftaya dogum gunum basaramadım
Evlılık yıldonumunu de basaramadım
Bayram var onumuzde o da tırttt
Yok yok gözlerin hala keskin etiketlemedimTabi ki haklıyım yahu in artık 74'e
Ben sabah tokken 69.1 geldim açken tartılmayı unuttum :)