Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kız benim de 17 kilom var ne kadar ortak yönümüz var yalnız hedefime ulaştığımda 33.5 kilo vermiş olacam toplamda :KK73:

Maşallah ya yolu yarılamışsın bence kalanı da halledersin. Düğün sonrası önemli bence çok sıkma kendini tamam ama salma da benim gibi :olamaz:

Kizlar yazdiklarinizi okudum. Bu arada ben diyet yapamayacagim galiba. Moralim cok bozuk. Bir suru sıkıntı... Devam edersem burdan yazarim yine. Ama okumaya devam edecegim.

ne oldu kii.... sıkıntın ne olursa olsun burda ol çok açılmazsın bari.... sohbete katıl arada....

Gunaydinlar
Gene ben yollarda havaalanına gidiyorum bir aksilik olmazsa akşama döneceğim kızlar çok yoruldum yaa bunu sizden başka anlatabilecegim kimse yok hiç birşey yapmadan günlerce uyumak istiyorum dün akşam 9 da ev supuruyordum sabahleyin de küçüğün ateşi 39 derece idi inşallah bugün fazla sorun çıkarmaz anneme bir de doğum günü kuzunun sabah 4 te anne gitme diye ağlıyor annecim akşama evdeyim dedim bu arada cuma gün itibarı ile tartılip tekrar listeye gireceğim bakalım kaç kg olmuşuz bayrama hedefim 67 olmak listeyi bulamadığım için ekleyemedim moni moni tatlım sen ekleyebilirmisin
kaptanım çok geçmiş olsun hepinize,kuzunun da doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla nice yaşlar nasip etsin:KK200:
Goz bebeğini buyuten bir damla damlatiyorlar. Goz bebekleri acilincada görme azalıyor. Bu bir travma yapıyor haliyle.birde ölçüm yaparken ayrı bir travma. Ilk ilaçlı muayenede 6numara çıktı. 6ayda bir yapılacak bu 2. Muayene. Ölçüm cihazına bakmadığı için gözünü kapatmamasi için bir kanca takip kafayı zorla cihazda tutup ölçüm alıyorlar.tabi kol ve bacakları ben tutuyorum mecburen tepiniyor cunku. 6 ay önce birden kaydı gözü. Numaranın büyük olması da bu yüzdenmiş. Şimdi farklı bir tedavi yada ameliyet bakacaklar işte bugün ne diyecekler :KK43:
geçmiş olsun ayşecim :KK200:

Yok yok gözlerin hala keskin etiketlemedim :KK70: seni ama yinede gördün msj ne 74ben 64bile incem:KK66:
Ben de göz muayenesine geldim bugün ondandır :p
lydznp lydznp Zeynep'in muayenesi nasıl geçti bu arada?
cuma gününden öncekiler fasa fiso bacım... o güne kadar eksi çıkıp cuma günü artı gördüğüm için hiç bu rakam inandırıcı gelmiyor bana.... relax ol yani stres yapma...
Cumaya benim de ne çıkar Allah bilir. Memlekete gidiyoruz bugün, gelsin anne yemekleri

Back
X