Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarr günaydınnnn, bennn geldim. Geçmişe bakıp güncelliyim kendimi :KK48:
Ama önce kahvaltı :KK15::KK15::KK15:
Hoşgeldin :KK66:
Günaydın hanımlar, biz gece 1 gibi vardık. Umut bey Afyon'a kadar uyanıktı, uğraştırdı baya. Çocuk şu ana kucağı denen zımbırtıyı sevmiyor sanırım, kendi arabasının üzerine de o takılıyor ne onda duruyor ne de iste normal arabaya takınca. Bebek dedigin arabada uyur, cins çıktı bizimki :KK70: sonra uyudu neyse ki biz de rahat ettik, ben de uyumuşum biraz.
Geçmiş olsun öyleyse :)
Donmeyecegız elbette devam edecegız
Dönmeyeceğiz tabiki. Belkide bu sonuca varan son viraj. Kimbilebilir :KK66:
doğru diyosun canım, kh hiç almıyorum nerdeyse, şimdi biraz kayısı yedim en azından hem bağırsaklara hemde sağlıklı kh olarak işime yarasın.

pazara kadar rocky haftasına devam :rapci:

yaa ben sanki sadece protein alıyolar sanıyodum :KK57: yanlış biliyomuşum demek ki, gerçi istemesemde herşeyin içinde bi miktar kh var ya, sıkıntı olmaz heralde.

yeşil mercimek aldım kaç zamandır yapçam da yicem :olamaz:
Hayatım hazmı en kolay ve ete yakın bitkisel protein tüketmek için bulgur pilavı ve kurubaklagil kombinasyonu tüketeceksin. Dr. Yasemin Bradley öyle diyor. Ben onun yalancısıyım ;)

Merhaba
Bir yerde okumuştum spor öncesi karbonhidrat spor sonrası protein yemek iyiymiş.mantıklı geldi ama ben buna uyuyor muyum? Hayır :)
Ben bu iki günü olduğu gibi proteinle geçmeyi düşünüyorum. bende çoğu şeye uyamıyorum, olsun veriyoruz ya kiloları demek ki doğru yoldayız :)

Çok mert kuzusu uyudu, ben işe devam kızlar. Belki spor bile yaparım :KK49: bende de var bahsettiğiniz o tembellikten ama totolarınızı yerinden kaldırıp harekete geçince açılırsınız. Hadi öptüm beybiler, ben kaçar :KK200:
Ay ben bir taraftan işlerimide yapıyorum kim yapcak başka ;)

Back
X