Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben anlamıyor onları....

bişi yemedim arkadaşlar orda oturuyordu bende yanlarına oturdum beş dakkacık kahve bilem içmeden kalktım.... hemen de foto çekinecekleri tuttu... diğer fotolarda kendileri şişman çıktı diye bula bula benim en şişman çıktığım fotoyu koydular face e.... garılar ne hain oluyo anam bilemezsiniz :))) orda da damacana gibi çıkmışım face i dondurdum kendimi görmeye tahammülüm yok :)))
yok canım abartmada hafif çıkmış:KK70::KK70::KK70::KK70:
kız o fotoyu görsen yayık çıkmışım orjinalim öyle değil çok şükür ama foto da iki oda bi salonum yani :))
foto + 5 koyuyo diyosun orjinal neyse foto o kız kendini avutma:KK70::KK70::KK70::KK70:
ona göre yeme çiklat:KK20:

Evet Şeymacım, ilk 6 ay doktorlarda izin vermiyor zaten. Zaten şekeri almasan yeter sana canım.
Az az kesiyorum onu da keşke tamamen kesebilsem
ikisine birlikte dicen sende hayden sen burayı sen burayı hallet dicen... acık çemkircen yok öyle pren prenses muamelesi :)))
Ee ben badiye laf edince kıymetli oluyor ya ne iş bu şimdi :) küçük diye mi? Küçüklükten ne görürlerse öyle devam ederler bak :p

Az az kesiyorum onu da keşke tamamen kesebilsem

Ee ben badiye laf edince kıymetli oluyor ya ne iş bu şimdi :) küçük diye mi? Küçüklükten ne görürlerse öyle devam ederler bak :p

daha dur miniş badimiz kudurukluk bilem yapamıyo... az hoplayıp zıplıycak kıvama gelsin sonra çalıştırırız onu da :)) ördeğimizi yormasın dicez... o yoğun enerjisin az dağıttıklarını toplamakta kullansın dicez :))

canım aburcubur ve tatlı istiyor............... istiyor da istiyor..... istiyor işte anlıyor musunuz.... hayat çok zor ve mutsuz geçiyor.....
Betül
Seninle aynı isimde bir arkadaşım diyet yaparken abur cubur istediği için bir gün bana heyecanla "bir şey keşfettim canım Browni istiyor çiğneyip tükürüyorum" dedi. Çok gülmüştüm bu buluşa :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin :KK66:

Geçmiş olsun öyleyse :)

Dönmeyeceğiz tabiki. Belkide bu sonuca varan son viraj. Kimbilebilir :KK66:

Hayatım hazmı en kolay ve ete yakın bitkisel protein tüketmek için bulgur pilavı ve kurubaklagil kombinasyonu tüketeceksin. Dr. Yasemin Bradley öyle diyor. Ben onun yalancısıyım :KK66:
Hoşbuldummmm :KK25:

Back
X