Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah: 2 kk light mozarella peyniri, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 7 zeytin, domates salatalık biber

Ara ; filitre kahve

Öğlen ; 2 dilim ekmek tavuk göğsü ile salata

Ara ; 3 kayısı 2 ceviz Yeşilçay

Akşam ; 5 kaşık kabak, yoğurt, salata

Ara ; soda

3 litre su ( 1 litresi ödem atıcı 2 litre normal su)
Spor yok

:KK70: :KK70:
Zayıflamasan mı acaba? :p

Ahahaha
Ya çok iyiymiş, çok güldüm

Menülerin süper canım, böyle giderse cok kısa sürede ulaşırsın hedefine :)

Ay evet ya bende bu kızın menülerine bayılıyorum. Çok istikrarlı, kaçamaksız, bravo. Gerçekten tebrik ediyorum. Kısa zamanda hedefine ulaşacaksın bu gidişle. En çabuk mezun olan üyemiz olabilir mi ördekcim :KK48:

Kuaföre gittim geldim çok mutluyum, biraz insana benzedim yahu :KK70:
Ay kıyamammm yaaa. Naaptırdın kuzu saçlarına atsana bi foto bende boyadım ya pek istediğin gibi olmadı, şimdi tepemde toplu hepücüüüü :KK48: boyayı ya çok bol kullandım ya da çok tuttum bilemiyorum, istediğimden koyu oldu. Hayaller hayatlar oldu biraz :-):-)

Betül
Seninle aynı isimde bir arkadaşım diyet yaparken abur cubur istediği için bir gün bana heyecanla "bir şey keşfettim canım Browni istiyor çiğneyip tükürüyorum" dedi. Çok gülmüştüm bu buluşa :)
Ay ben çiğnerken kesin boğazıma kaçar. :KK70: ben yutmasamda o kaçar...:KK70::KK70::KK70:

patlıcanları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde pişiriyorum küçük bir tencerede domates biber 1 tk zeytin yağ ile pişiriyorum sonra patlıcanları tencereye koyup üzerine peynir bir taşın kaynatıp afiyet ile yiyiyorum geçen sene bulmuştum kendi kendime bu tarifi
patlıcanı direk domatese atınca çiğsi çiğsi kokuyo yağda kızartıncada diyetlik olmuyo bu tarif çok güzel oluyo
Diyet insana neler yaptırıyor. Ben de islim kebabını aynı şekilde yapıyorum. Güzel oluyor. ;)

Ay evet ya bende bu kızın menülerine bayılıyorum. Çok istikrarlı, kaçamaksız, bravo. Gerçekten tebrik ediyorum. Kısa zamanda hedefine ulaşacaksın bu gidişle. En çabuk mezun olan üyemiz olabilir mi ördekcim :KK48:
Olabilir tabi bu gidisle :)
Ay kıyamammm yaaa. Naaptırdın kuzu saçlarına atsana bi foto bende boyadım ya pek istediğin gibi olmadı, şimdi tepemde toplu hepücüüüü :KK48: boyayı ya çok bol kullandım ya da çok tuttum bilemiyorum, istediğimden koyu oldu. Hayaller hayatlar oldu biraz :-):-)
Ben sadece kestirdim ya öyle radikal bi degisiklik yok aslında :) kaşlarımı aldırdım bi de, asıl o önemli bence :D
Kendin mi boyuyorsun saçını? Olsun zaten açılmıyor mu yıkadıkca :)

patlıcanları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde pişiriyorum küçük bir tencerede domates biber 1 tk zeytin yağ ile pişiriyorum sonra patlıcanları tencereye koyup üzerine peynir bir taşın kaynatıp afiyet ile yiyiyorum geçen sene bulmuştum kendi kendime bu tarifi
patlıcanı direk domatese atınca çiğsi çiğsi kokuyo yağda kızartıncada diyetlik olmuyo bu tarif çok güzel oluyo
Deneyecek tatlım ellerini kullanmaya baslayinca
vaayyy kaptanımız da buradaymış :rapci:
Arada okuyom tatlım çok düzenli olmasa da ama eksikliğin belli oluyor
Kuaföre gittim geldim çok mutluyum, biraz insana benzedim yahu :KK70:
güle güle kullan tatlim

Kızlar yarın sabah operasyon olacak sağ elim olunca cepten yazabilirmiyim bilmiyorum ancak pc 'den yazarım herhalde 3-4gun hiç kullanamayacaksin demişti dr bakalım nasıl olacak yazamasam da aramızda olacağım
Ordegim memlekette cuma gün listeyi halledersiniz dimi kizlar

Ay bugun çok yoruldum kızlar. Sanıyorum sabahtan beridir de 700 yada 800ml su içtim. Yoğunluktan su içmeyi unuttum. En kısa su takviyesi yapmalıyım. Icim kurumuş:(
Kaptanım toplight toplight babanızın durumu nedir? Yazdıysan da farketmedim sanırım. Yoğunluktan bugün göz ucuyla baktım sadece

Kızlar yarın sabah operasyon olacak sağ elim olunca cepten yazabilirmiyim bilmiyorum ancak pc 'den yazarım herhalde 3-4gun hiç kullanamayacaksin demişti dr bakalım nasıl olacak yazamasam da aramızda olacağım
ALLAH en kısa zaanda şifa versin inşALLAH. Yalnız artık daha dikkat etmeniz gerekiyor. Tekrarlamaması için. InşALLAH tekrarı olmaz.

Kaptan'ım gecmis olsun. Sen dusunme buraları ve operasyondan sonra yorma kendini dinlenmeye calis..

Menum;
08:30
2 salatalik,1 t.kahvesi,500ml.su

10:30
3 yk yulaf ezmesi, 1c.b sut
3 kucuk parca suzme peynir
1 yk salcali yesil zeytin
Yarim domates,1 salatalık

14:00
4 yk yesil mercimekli patlican yemegi
3 yk kozlenmis acı biber-patlican
2 yk kısır